Locații: Indonezia

Dr. Joseph Mercola: Supravegherea în masă și colectarea masivă de date sunt „Noul Normal” - Tehnologiile de supraveghere în masă din timpul pandemiei sunt extinse pentru a impune controlul social la nivel global (II)

Tehnologiile de supraveghere în masă aplicate în timpul pandemiei de COVID-19 nu au fost înlăturate. Dimpotrivă, au fost extinse în efortul de a impune controlul social la nivel mondial, avertizează Dr. Joseph Mercola într-o analiză, din care oferim, în traducere, a doua parte.

Reuters

Vaccinul anticovid, ineficient împotriva variantei Delta? Cazul sutelor de medici din Indonezia care au contractat Covid-19, în ciuda faptului că erau vaccinați. Mărturia unui medic: ”Este alarmant pentru noi, deoarece nu ne putem baza doar pe vaccinări”

Peste 350 de doctori și asistenți medicali au contractat COVID-19 în Indonezia, în ciuda faptului că au fost vaccinați cu Sinovac, iar zeci de persoane au fost spitalizate, au anunțat autoritățile, în contextul în care cresc îngrijorările cu privire la eficacitatea unor vaccinuri împotriva unor variante mai infecțioase, transmite Reuters.

Foto: ifj.org

Site-uri de presă critice față de reacția guvernului indonezian la epidemia de coronavirus, vizate de atacuri informatice. Federația Internațională a Jurnaliștilor deplânge atingerea adusă libertății presei

Mai multe mass-media indoneziene critice față de răspunsul Guvernului la epidemia de coronavirus au devenit victimele unei serii de atacuri informatice, campanie pe care Federația Internațională a Jurnaliștilor (FIJ) a calificat-o marți drept „atingere adusă libertății presei”