Locații: Oradea

Valentin Boeru: Antena 3, cronica unei mârșăvii

Știrea de care făcea vorbire era, în realitate, un articol semnat de colega mea, Claudia Marcu, de la care s-a inspirat. Și nu era vorba de site, ci de ziarul Național, cu o apariție neîntreruptă vreme de 24 de ani. Altfel zis, cu 14 ani mai devreme de când el a devenit realizator de programe tv. Evident, ziarul are și un site, dar și acela are un nume. Exact același care lui Gâdea sau Gîdea nu i s-a lipit de buze.

Foto: Bihoreanul și FB / Video: A3

VIDEO cu Dr. Flavia Groșan către presă: „Nu vă dau schema de tratament pentru că o s-o faceți praf!” ȘI A FOST „FĂCUTĂ PRAF” CHIAR EA. În apărarea doctoriței: „Curajul Flaviei Groșan, medicul minune fără ghilimele, și mizeriile Antenei 3”

„Nu m-au preocupat amenințările nimănui!”, spune curajoasa doctoriță. Solidaritatea față de medicul bihorean s-a manifestat imediat în spațiul online, prin sute de mesaje de susținere a doctoriței. Pe Facebook a apărut deja un Grup Alături de FLAVIA GROȘAN. Felicitări, tuturor!

Foto: dr. Flavia Groșan / Facebook

SOLIDARITATE cu Dr. Flavia Groșan! După ce a salvat 1000 de pacienții Covid cu un tratament propriu, doctorița pneumolog este pusă la zid de SISTEM pentru că a criticat protocoalele oficiale de tratament. Colegiul Medicilor o acuză de „DERAPAJ”

Aproape o mie de pacienți Covid, în diferite stadii, au fost vindecați de un medic pneumolog-bronholog, care și-a dat demisia vara trecută din sistemul public de sănătate din cauză că nu era de acord cu schemele de tratament. Doctorița avertizează că în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul Covid omoară, de fapt, bolnavii

MOARTEA DUPĂ VACCIN: De ce Valeriu Gheorghiță este un MINCINOS CRONIC care ar trebui demis urgent din funcție. DOVADA: Vaccinul MODERNA a provocat deces prin CEDAREA ORGANELOR ca în cazul profesoarei de la Oradea chiar în faza de TESTARE

Moare cineva după vaccin, Valeriu Gheorghiță știe la minut, contrar oricărei practici științifice, că nu este de la vaccin. De data asta îi vom dovedi ori că este un mincinos cronic ori un habarnagiu notoriu. Pentru că ceea ce susține el cu aplomb - că vaccinul nu poate genera cedarea organelor - s-a petrecut în cazul vaccinului Moderna chiar în faza lui de testare!

ZIUA ȘI DECESUL. Profesoara Adriana Bunea din Oradea decedată după rapelul cu vaccinul experimental MODERNA. Soțul: „Își dădea ochii peste cap. Când a ajuns salvarea, era deja cu ochii dilatați și fixați, iar gura încleștată”. Autoritățile, pe SILENȚIOS

Fosta directoare a Liceului German "Friedrich Schiller" din Oradea, Adriana Bunea, a decedat joi la Spitalul Județean din localitate. Ea fusese internată în stare gravă luni, chiar pe 8 martie, imediat după administrarea celei de-a doua doze de vaccin Moderna.