Locații: Periprava
Foto: Cristina Nichituș Roncea

INEDIT: Cum a fost cununat Mitică Popescu de socrul său, preotul legionar Nicolae Bălănuță, chiar în casa acestuia. Marele actor - primul pe o listă pentru susținerea Părintelui Justin Pârvu: DOCUMENT OLOGRAF. (2 decembrie 1936 - 3 ianuarie 2023)

Marele actor Mitică Popescu s-a stins din viața aceasta la Spitalul Elias, pe 3 ianuarie 2023, din cauza unor probleme cardiace, după cum au susținut reprezentanții spitalului. Slujba de înmormântare a avut loc vineri, 6 ianuarie, orele 15:00, la Cimitirul Bellu.

TEROAREA BOLȘEVICĂ: Torționarul Franț Țandără recunoaște cum a torturat deținuții politici în anii '50: Era o satisfacție pentru noi să-i batem la testicule. Majoritatea mureau. Nu pot să zic că mă pocăiesc, nu pot să zic Doamne, iartă-mă!

Fragmente dintr-un interviu de-acum celebru acordat lui Fabian Anton de către Franz Țandără, un torționar al anilor regimului bolșevic, circulă pe internet de cele mai multe ori fără a se menționa autorul interviului.

Fotografie de Cristina Nichituș Roncea, din proiectul foto-video „București, de ce îl iubești”

Ne mor marii actori: Mitică Popescu a încetat din viață la 86 de ani. Senzaționala lui întâlnire la Periprava cu viitorul său socru, Părintele Bălănuță, și cu Părintele Justin. Moștenirea inegalabilului actor va dăinui veșnic în sufletul poporului român

Actorul Mitică Popescu a încetat din viață, a declarat  purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală. Mitică Popescu avea 86 de ani și a fost unul dintre cei mai iubiți actori de film și de teatru din România.