Locații: Piața Victoriei
Foto: Emanuel Pârvu

Mihai Tîrnoveanu: NU VĂ CREDEM când spuneți că vreți să ne luați Libertatea pentru „binele” nostru! Astăzi, ora 16, Piața Victoriei, la Guvern! JOS COMUNISMUL!

Astăzi, ora 16, Piața Victoriei, la Guvern! Ne adunăm de pe câmpurile de luptă, în unitate, opt organizații civice, împreună cu mii de oameni din întreaga țară, pentru Libertate și-un strigăt împotriva dictaturii: nu vă credem când spuneți că vreți să ne luați Libertatea pentru „binele” nostru!

Dr. Geanina Hagima: Români, vaccinați sau nevaccinați, NU vă mai lăsați divizați, manipulați și asmuțiți unii contra altora. SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ SPUNEM NU! Pe 2 octombrie, în Piața Victoriei, pentru sănătatea copiilor noștri!

Nu este prea târziu sa ne trezim, sa fim uniți si să spunem NU acestor masuri abuzive, prin proteste pașnice, dar bine reprezentate numeric, în 2 octombrie și ori de cate ori va fi nevoie, până vom transforma oportunitatea lor de a reseta lumea în oportunitatea noastră de a curăța lumea de corupție.

Români nevaccinați, suntem majoritari: BOICOTAȚI MALL-URILE, BOICOTAȚI SUPERMARKET-URILE! - Av. Gheorghe Piperea la mitingul pentru LIBERTATE. Generalul Radu Theodoru: Țara este în pericol de moarte! Mihai Tîrnoveanu: Ne așteaptă o toamnă grea! VIDEO

Românii din toată țara se adună sâmbătă, 24 iulie, în Piața Universității din București, de la ora 16:00, pentru a spune NU dictaturii înstăpânite sub pretextul pandemiei, NU segregării sociale prin pașapoarte de vaccinare și NU obligativității vaccinării.

Guvernanții și parlamentarii au fost notificați: vor fi făcuți responsabili de moartea oricărui copil vaccinat sau de reacțiile adverse grave suferite în urma „maratonului vaccinării”. Protest Legitimă Apărare la Guvern, susținut și de Starea de Libertate

Astăzi, 31 mai 2021, începând cu ora 13.00, organizația civică Legitimă Apărare protestează în Piața Victoriei față de decizia iresponsabilă a autorităților de a începe o campanie de vaccinare a copiilor cu seruri experimentale.

Proteste pentru demiterea lui Arafat și Voiculescu în București, luni, 1 Februarie, orele 12.00, în Piața Universității și de la orele 16.00 în sus în Piața Victoriei. „ESTE REVOLTĂ” în mai multe capete. VIDEO de azi de la Ministerul Sănătății

Cerem Guvernului demiterea lui Raed Arafat din toate funcțiile deținute, demiterea lui Vlad Voiculescu de la Sănătate și anchetarea lui Adrian Streinu-Cercel, responsabili pentru drama de la Matei Balș și gestionarea dezastroasă a crizei Covid