Locații: Republica Moldova

Maia Sandu are ministru de Externe cu studii la Moscova dar nu acceptă absolvenții de la București. Ștefan Secăreanu despre interesele MAE de la Chișinău: V-ați vaccinat? Dar vă veți vaccina?

Credeți cumva că unul ca Nicu Popescu, cu studii diplomatice la Moscova, după ce va fi zburat din funcție, va rămâne aici în Republica Moldova pentru a se opune unui asemenea pericol? Nu, el va pleca bine mersi să-și continue biznesul securistico-politic în afara Republicii Moldova!

Românii mor subit pe capete: Ruslan Bordos, Decanul Facultății de Urbanism și Arhitectură din Chișinău, mort subit la 36 de ani, inspector principal vamal Serghei Veriga, la 51 de ani, fostul fotbalist Gabi Oancea, găsit mort în casă la 54 de ani

Decanul Facultății Urbanism și Arhitectură de la Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinău – lector universitar, doctor în științe inginerești, Ruslan Bordos, s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de către administrația Universității, transmite Unimedia.

„Mic lexicon al Trianonului pentru școlari” - lucrare ungurească cu propagandă extremistă distribuită în România, în școlile cu predare în limbă maghiară din Covasna

MAGHIARIZARE PAS CU PAS? Ce s-a întâmplat notabil în România și în Lume într-o Revista Profesionistă a Presei alcătuită de Centrul European de Studii in Probleme Etnice al Academiei Romane

În județul Covasna, în școlile cu predare în limbă maghiară, a fost distribuită o carte intitulată „Mic lexicon al Trianonului pentru școlari” în cadrul căreia sunt prezentate într-un mod tendențios evenimentele istorice dintre România și Ungaria care au avut loc începând cu anul 1918.

Ștefan Secăreanu: În SUA a fost declanșată greva sexului, după decizia Curții Supreme privind avortul! Te pomenești că și la noi absolventele lui Soros se vor mobiliza exemplar?

Te pomenești că, și la noi, absolventele lui Soros, călite de ideologia feministă și aflate, multe din ele, în prim proces de guvernare, se vor mobiliza exemplar să protesteze, în semn de susținere a mișcării feministe americane, împotriva deciziei de alaltaieri a Curții Supreme din SUA prin refuzul de a mai face sex, inclusiv cu bărbații lor legitimi!

Pentru aniversarea lui Putin de 9 mai, Maia Sandu a decorat chiar în ziua în care românii sărbătoresc Podul de Flori doi veterani ai Armatei Roșii care au luptat pentru „eliberarea Basarabiei de sub jugul fascist românesc”. TRĂIASCĂ LUPTA PENTRU PACE!

Într-un jenant limbaj bolșevic înfrumusețat cu multe perje, Maia Sandu a anunțat azi, în limbile română și rusă, chiar în ziua în care românii aniversează Podul de Flori de la Prut, că a decorat doi vajnici tovarăși ai Armatei Roșii, pe

Previziunile unui român din Transnistria: „Noi, ca cetățeni, astăzi nu trebuim nimănui – poate doar teritoriile noastre! – și acordarea cetățeniei de către Rusia sau România, sau Ucraina, nu ne asigură că mâine nu ne vor ciocni cap în cap”

Autorul e născut în Dubăsari și locuitor al acestui oraș pînă în 1992 cînd a izbucnit conflictul armat de pe Nistru. În timpul conflictului, a luptat ca voluntar de partea Republicii Moldova, iar după cîștigarea confruntării militare de către separatiști a fost silit să se refugieze în Basarabia.