Locații: San Francisco

Joe Biden a votat anticipat la alegerile din SUA și a profitat de scandalul Pelosi pentru a-și face campanie: „Una e să condamni violența, dar trebuie condamnați toți cei care continuă să susțină că alegerile nu sunt reale, că au fost furate”

Joe Biden a votat anticipat în alegerile de la jumătate de mandat, prevăzute la 8 noiembrie, în care ar putea pierde majoritatea în Congres. Totodată, președintele SUA  a profitat de scandalul Pelosi, denunțând violența politică.

Foto: TMZ

Scandalul Pelosi-Musk. Presa mainstream susține că soțul lui Nancy Pelosi ar fi fost atacat de un bărbat înarmat cu un ciocan. CEO-ul Tesla semnalează că Paul Pelosi se afla împreună cu un bărbat care se prostitua ca homosexual

Paul Pelosi, soțul lui Nancy Pelosi, ar fi fost atacat duminică la domiciliul lor din San Francisco de un bărbat înarmat cu un ciocan, relatează presa mainstream. În vârstă de 82 de ani, Paul Pelosi ar fi suferit o fractură craniană în urma acestui atac, iar acum este spitalizat.

Baschetbalistul Andrew Wiggins, câștigător al campionatului NBA, regretă că a primit vaccinul anti-covid. „Nu mi-a plăcut că mi s-a impus: «Ori primești vaccinul, ori nu joci!»”

Starul canadian de baschet Andrew Wiggins, care a participat pentru prima dată în All-Star Game și a obținut titlul de campion NBA (campionatul nord-american de baschet) mai târziu, încă regretă că a primit vaccinul anti-COVID-19, care i-a permis să joace întregul sezon 2021-2022.