Locații: Slatina
Gândiristul Pan M. Vizirescu, IPS Bartolomeu Anania și Preafericitul Patriarh Teoctist

”Nu se poate face un proces al comunismului, pentru că atunci s-ar da totul pe față. Se joacă rumba desființării neamului românesc. Nu uitați să mergeți la Biserică!” - Interviu cu ultimul gândirist, Pan M. Vizirescu (16 august 1903 - 27 ianuarie 2000)

Poetul, scriitorul și ziaristul român Pan M. Vizirescu a fost o mare conștiință a secolulului trecut, fiind unul dintre membrii de bază ai grupării revistei de direcție națională și ortodoxă „Gândirea”, condusă de Nichifor Crainic

PS Sebastian, într-o Pastorală cu o copertă genială: Resetarea și omul cu genul fluid și sufletul robotizat al Neomarxismului, pandemiile planificate și obsesiile climatice exagerate, nu vor aduce înnoirea omului. Singura cale este Hristos Domnul!

Într-o lume bombardată cu ideologii din ce în ce mai stranii, cu pandemii planificate, cu războaie programate, cu crize mai mult sau mai puțin confecționate și cu obsesii climatice exagerate – toate instrumente ale unei resetări urzite în laboratoarele „ne-științei”

Foto: Ioanmoldovanphotography.blogspot.com

Episcopul Slatinei: Eroi au fost, „eroi” sunt încă? Să fim și noi neclintiți mărturisitori ai învățăturii acesteia sfinte, pentru care a murit Domnul Hristos și pentru care și-au dat viața atâția mucenici și „eroi” sfinți, peste veacuri!

PS Sebastian, episcopul Slatinei și Romanaților, a făcut o paralelă între eroii neamului, cinstiți joi de Înălțarea Domnului, și sfinții părinți mărturisitori la Primul Sinod Ecumenic, cinstiți în duminica a șaptea după Paști. Potrivit ierarhului, „eroii” Bisericii sunt sfinții și mărturisitorii care au pătimit pentru Hristos.

Foto: ȘtiripeSurse.ro

Acuzată de Paul Stănescu de blat cu Iohannis, Dăncilă a negat un asemenea scenariu: „Un președinte nu face blat cu un premier atunci când îl dă jos de la guvernare sau când îl jignește permanent”

Fostul președinte al PSD, Viorica Dăncilă, a răspuns joi insinuărilor făcute de Paul Stănescu, secretarul general interimar al partidului, care a acuzat-o de „blat” cu președintele Klaus Iohannis, arătând că nimic din firul evenimentelor din campania electorală nu poate confirma