Locații: Terra

APEL contra DICTATURII COVID și a VACCINĂRII. Faimosul Robert J. Kennedy, nepotul lui JFK, a scris către 100.000 de avocați: Drepturile și libertățile individuale sunt sub asediu în Era COVID. Acționați! RAPORT despre starea lumii

"Pandemia COVID-19 s-a dovedit o oportunitate perfectă pentru elementele totalitare care au pus drepturile și libertățile individuale sub asediu, la nivel mondial.", a declarat președintele organizației de apărare a sănătății copiilor (Children Health Defense - CHD), Robert F. Kennedy, Jr., nepotul fostului președinte american John F. Kennedy, într-o scrisoarea adresată către 100.000 de avocați.

PRIMIȚI CU VACCINUL?

Cineva îi cataloga pe cei care nu vor să se vaccineze drept români din secolele IX-XIII, o spectaculoasă avansare îndărăt din moment ce până adineauri aceștia erau plasați în secolul XIX, lăsându-se să se înțeleagă că românii de la îmbucarea mileniilor nu se vaccinau de troglodiți ce erau și, oricum, medicii și asistentele epocii, slabi alpiniști, nu puteau urca pe stânci cu fiola și siringa în mână până la grotele unde sălbaticii își aveau apartamentele.

Celebrul regizor Nikita Mihalkov se întreabă: ”Pentru cine este convenabilă criza pe care o traversăm acum? În buzunarul cui este statul?” (II) Omul viitorului riscă să-și piardă sufletul în urma dependenței de realitatea virtuală

Omul va pierde ocazia comunicării directe cu semenii, a împărtășirii din căldura sufletească a celuilalt, nu-i va mai simți respirația, nu va mai avea sentimentul că este privit de ochii aproapelui său, nu va mai avea sentimentul realității prezenței aproapelui, atunci omul va ființa exclusiv în lumea virtuală a ecranului și se va schimba.