Locații: Timișoara
Foto: Teatrul Național Timișoara

Doliu și la noi în lumea artei teatrale: regizorul Ion Ardeal Ieremia a murit la 59 de ani, ”victimă a unei boli neiertătoare”. Era vaccinat. Exact acum 3 ani, pe 1 ianuarie 2021, declara ”că doar vaccinul îl ajută să se reîntâlnească cu publicul”

Doliu în lumea teatrului timișorean. Regizorul Ion Ardeal Ieremia a murit. Acesta ar fi împlinit vârsta de 59 de ani pe 13 ianuarie. Era unul din cei mai îndrăgiți regizori, semnând multe din piesele care se joacă pe scena Teatrului Național din Timișoara.

18 decembrie 1989. Elena Ceaușescu ordonă: ”Trageți cu tunul în Catedrală, să terminați odată cu ea!”. Apare în Scînteia Tineretului articolul ”Câteva sfaturi pentru cei aflați în aceste zile la mare” - FOTO

În timp ce Nicolae Ceaușescu a plecat în Iran, Elena Ceaușescu, rămasă la București, a fost informată că s-au reluat confruntările în Timișoara. Conform stenogramelor de la Procesul Timișoara, Elena Ceaușescu a făcut o criză de nervi și a ordonat: „Trageți cu tunul în Catedrală, să terminați odată cu ea!”.

Marius Mioc despre 17 decembrie 1989: Cum a fost împușcat Radian Belici, la Timișoara. A fost ars în crematoriul Cenușa de la București, la ordinul Elenei Ceaușescu

17 decembrie 1989. Românii încep să cadă sub gloanțele celor trimiși să-i reducă la tăcere. Astăzi, povestea morții lui Radian Belici, care în 1989 avea 32 de ani, era pompier și avea un copil. Ucigașii i-au retezat viitorul cu o rafală de mitralieră, refuzându-i până și înmormântarea creștinească.

ActiveNews: Slujitorul lui Dungaciu cu „Cei 12 apostoli ai dezinformării” merge la Tribunal. Marius Mioc: Acțiune în justiție împotriva lui Nicolae Țîbrigan și a Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „I. C. Brătianu” al Academiei

La începutul plandemiei, în 4 aprilie 2020, pe saitul Laboratorului de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică (LARICS) a apărut articolul lui Nicolae Țîbrigan „STOP FALS CORONAVIRUS! Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România”