Locații: Uniunea Europeană

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

Potrivit ONG-ului francez Global Health Advocate, în perioada 2020-2021, cele mai mari companii farmaceutice din lume (Pfizer, Sanofi, AstraZeneca) au cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a prelua controlul deplin asupra Uniunii Europene.

Captura imagine: „Ograda Bunicii”

Făină de greieri mari din Ograda Bunicii- Un magazin on-line din România comercializează produsul de propagandă al marii resetări alimentare la prețuri piperate, lăudând calitățile nutritive ale acestuia: NU ARE COVID!

Magazinul „Ograda bunicii” se laudă cu făina sa din „greieri mari fără aripi”, specificând la detaliile legate de valoare sa nutrițională, că ar fi extrem de bogată în proteine de înaltă calitate, dar și că, pentru cei mai pretențioși, aceasta este lipsită de gluten

Foto: Știridecluj

Petre Daea, reacție vehementă cu privire la consumul de gândaci: Dumneavoastră ați văzut vreodată gândaci de bucătărie? Mai vezi și pe scările blocului. Nici nu îți vine să intri în bloc, cum dracu să-l bagi pe ăsta în gură?

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a venit cu noi precizări privind consumul de gândaci. Social democratul a afirmat că nu înțelege cum lumea poate consuma astfel de insecte: „Dumneavoastră ați văzut vreodată gândaci de bucătărie?”

Pfizer a corupt liderii guvernamentali din întreaga lume. „UE este elitistă și înstrăinată de cetățeni. Cu tentaculele ei, ea suprimă suveranitatea țărilor europene și dictează cetățenilor în detaliu cum trebuie să se comporte” și să trăiască. VIDEO

Dr. Robert Malone semnalează pe blogul său o luare de atitudine curajoasă în Parlamentul European a europarlamentarei Christine Anderson, reprezentantă a partidului Alternativa pentru Germania (AfD). Ea are curajul să spună că „măsurile” dictatoriale prin care au fost suprimate drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor s-au bazat pe o minciună și că UE este o organizație „elitistă”, înstrăinată de cetățenii pe care pretinde că îi reprezintă.

Arafat Dezinformatorul, la o conferință a dezinformatorilor de la Bruxelles, victimizându-se ca victimă a dezinformării sau Hoțul strigă hoții

Zoe Dantes: Ați pus umărul la Dominoul Morții. Nu aveți unde să vă mai ascundeți! Recunoașteți că sunteți Vinovați! Și spuneți Adevărul!

Este vremea să recunoașteți că sunteți vinovați de genocid. De ce vă ascundeți după declarații de doi bani?! Morțile subite sunt efectele acestui mizerabil ser al morții! Ați facut genocid cu poporul român, ați urlat pe la haznalele tv., după care, acum o aruncați cu înșelarea. Ce să vezi? Ați fost mințiți!

Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

Au trecut două săptămâni de când o directoare Pfizer a declarat cu nonșalanță, în icnete de râs nervos, că vaccinul anti-COVID NU A FOST TESTAT niciodată cu privire la OPRIREA TRANSMITERII, înainte de a fi pus pe piață.