Locații: Vaslui
Tabloul votiv de la Mănăstirea Voroneț

10 ianuarie 1475: Bătălia de la Podul Înalt, considerată cea mai mare BIRUINȚĂ a creștinilor în fața unei armate islamice. Ștefan cel Mare: Vom lupta până la moarte pentru credința creștinească. VIDEO

Pe 10 ianuarie 1475, armata Sfântului Ștefan cel Mare a zdrobit corpul expediționar otoman, în bătălia de la Podul Înalt. Atunci, aproximativ 40.000 de luptători musulmani au pierit în luptă, aceasta fiind considerată cea mai grea înfrângere a unei armate islamice în fața uneia creștine.

Românii mor subit pe capete: Ruslan Bordos, Decanul Facultății de Urbanism și Arhitectură din Chișinău, mort subit la 36 de ani, inspector principal vamal Serghei Veriga, la 51 de ani, fostul fotbalist Gabi Oancea, găsit mort în casă la 54 de ani

Decanul Facultății Urbanism și Arhitectură de la Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinău – lector universitar, doctor în științe inginerești, Ruslan Bordos, s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de către administrația Universității, transmite Unimedia.

La o lună după moartea lui Andrei Zaharia în urma vaccinului, familia caută dreptatea în numele celui decedat. Fratele victimei, Romeo Zaharia, pentru ActiveNews: Noi credem că vaccinul l-a ucis. Sigur vom merge în instanță!

În urmă cu o lună, un tânăr de 35 de ani, din Vaslui, care suferea de insuficiență renală și făcea dializă, a murit după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19. Andrei Zaharia s-a stins din viață la mai puțin de 48 de ore după ce a primit rapelul. Cauza morții notată de medici: stop-cardiorespirator.

EXCLUSIV. Dr Adrian Cacovean îl contrazice pe dr. Valeriu Gheorghiță: „Vaccinul Covid nu trebuie făcut în cursul nici unei boli infecțioase în desfășurare.” Fuga autorităților de morții post-vaccin. Dr Lucian Duță: „Oamenii sunt vaccinați ca vitele!”

Ultimele cazuri de morți în urma vaccinului, din Prahova și Vaslui, ne relevă din nou incompetența și cinismul autorităților dar mai ales fuga de responsabilitate. Nimeni nu este vinovat, cu excepția morților, și - evident - chiar înainte de autopsii se afirmă sus și tare în toate comunicatele că vaccinul nu are nici o legătură cu decesul. Chiar așa să fie?

ACUZE GRAVE la Vaslui în cazul tânărului decedat după injectarea cu PFIZER. „Vaccinul i-a grăbit moartea. Totul este cusut cu ață albă!” Certificat de Deces cu falsuri. Familia Zaharia afirmă că Centrul de dializă l-a obligat ILEGAL să-și facă vaccinul

Neregulile pe care le acuză familia sunt numeroase. Între acestea aflăm că pe Cerificatul de deces al victimei a fost introdus un fapt mincinos - că tânărul era dependent de insulină, ceea ce este un fals - dar și că Centrul de dializă le-a impus bolnavilor să-și facă vaccinul - ceea ce este COMPLET ILEGAL

Foto: Vremea Nouă

Încă un deces după vaccin. Tânărul Andrei Zaharia din Vaslui, aflat pe dializă, decedat la nici 48 de ore după vaccinarea cu PFIZER. Fratele lui, muzicianul Romeo Zaharia: Chiar dacă aș crede că are legătură cu rapelul, ce medic ar putea să ne spună asta?

DSP Vaslui a susținut azi printr-un comunicat că„evoluția cazului nu poate fi în legătură cu vaccinarea anti-Covid”. Un asemenea comunicat, dat înainte de orice rezultat al vreunei investigații arată nivelul de incompetență și viteza fugii de responsabilitate din birourile funcționărimii DSP.

PS Ignatie al Hușilor: Tinerii eroi din decembrie 1989 au crezut în libertate și în rugăciune. Ori de câte ori nu suntem consecvenți cu acest crez al lor, pentru care și-au dat viața, nu facem altceva decât să întinăm memoria jertfei lor

În scrisoarea pastorală de Crăciun, publicată miercuri, 18 decembrie, intitulată „Nașterea Domnului, adevărata reînnoire a omului”, Episcopul Ignatie al Hușilor explică adevăratul sens al Crăciunului: prin întruparea Fiului lui Dumnezeu, omul este chemat la redobândirea demnității sale edenice.

Irlandezul Peter Hurley, la Vaslui: Pentru mine, a fi român înseamnă o construcție spirituală, o combinație între limbă, credință, locul (pământul), tradițiile vii și această cămașă albă a jertfei pe care ați purtat-o pe parcursul a sute de ani

Irlandezul Peter Hurley, cunoscut promotor al satului românesc și al valorilor autentice țărănești, a susținut la Vaslui o conferință intitulată „Tradiție și modernitate, istorie și prezent pentru tânărul contemporan”, informează Episcopia Hușilor.