Locații: Washington
Foto: CBS News

Donald Trump va face astăzi marele anunț. Fostul președinte al SUA este așteptat să își oficializeze candidatura la Casa Albă: „Se va dovedi a fi una dintre cele mai importante zile din istoria țării noastre!”

Fostul președinte Donald Trump se pregătește să își anunțe marți cea de-a treia candidatură pentru Casa Albă. Apropiații și aliații l-au îndemnat pe Trump să aștepte până după încheierea alegerilor parțiale - și apoi până după turul de scrutin pentru Senat din 6 decembrie în Georgia - pentru a-și anunța planurile. 

Joe Biden a votat anticipat la alegerile din SUA și a profitat de scandalul Pelosi pentru a-și face campanie: „Una e să condamni violența, dar trebuie condamnați toți cei care continuă să susțină că alegerile nu sunt reale, că au fost furate”

Joe Biden a votat anticipat în alegerile de la jumătate de mandat, prevăzute la 8 noiembrie, în care ar putea pierde majoritatea în Congres. Totodată, președintele SUA  a profitat de scandalul Pelosi, denunțând violența politică.

Cancer cerebral cauzat de telefoanele mobile (II): Industria telecomunicațiilor a ascuns studiile care fac legătura între utilizarea telefonului mobil și leziuni ale creierului și ale ADN-ului. Trimiteri către studii

Dosarul în procesul din Louisiana citează un număr semnificativ de studii științifice și acțiuni ale industriei întreprinse începând cu anii 1980, „printre care concedierea, definanțarea sau denigrarea cercetătorilor care au descoperit existența de efecte adverse asociate cu utilizarea telefonului mobil”.

Cancer cerebral cauzat de telefoanele mobile: dovezi prezentate de experți, audiate după 21 de ani de la intentarea procesului. Industria telecomunicațiilor a ascuns riscurile pentru sănătate (I)

Într-un interviu acordat The Defender, Hunter Lundy – un avocat care îi reprezintă pe reclamanți în două procese intentate de aceștia, susținând că telefoanele mobile le-au dezvoltat cancer cerebral – a spus că este frustrat de ritmul lent în care se mișcă sistemul juridic, dar că crede că „adevărul va ieși la iveală”.

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, s-a mutat într-o vilă de lux din Washington cu 46 de camere, 8 dormitoare, 8 băi și piscină, care a aparținut ambasadorului Iranului. Chiria: 21.000 de dolari pe lună. Întreținerea? Să ne spună Trabucel!

Reședința de lux a rămas mulți ani nefolosită. În 2020, a început renovarea sa, care a costat statul american 2,5 milioane de dolari, apoi a fost scoasă pentru închiriat. Iar acum s-a mutat în ea Andrei Muraru, din Iași, slugă

Foto: Fox News

Corneliu Vlad: „Președinta Kamala Harris ar fi cumva mai rău decât președintele Joe Biden. Trăim vremuri înfricoșătoare” – spun americanii obișnuiți despre așteptarea critica de la Casa Albă. BIDEN, „un personaj din FINAL DESTINATION”

„Președintele Harris este inevitabil în acest moment. Biden a spus că a avut cancer ieri, astăzi are covid. Acum doua săptămâni a căzut de pe bicicletă. Se simte ca și cum ar fi un personaj din Final Destination”, a spus Ross Patterson.

Biden în fabrica Pfizer cu Bourla și Fauci paxlovidatul

Cvadruplu vaccinat, Fauci a făcut din nou COVID după ce a luat pilula Paxlovid de la Pfizer - medicamentul „gratuit” care îi costă pe contribuabilii americani 10,5 miliarde de dolari. Tratamentul cu Ivermectină este de 100 de ori mai ieftin decât Paxlovid

Ca și în cazul vaccinului experimental și acest tratament, la fel de experimental, le este oferit americanilor - la fel cum a fost și în cazul românilor - „gratuit”... din taxele lor. Un tratament cu Ivermectină este de cel puțin 70 de ori mai ieftin decât cel cu Paxlovid.

DEZVĂLUIRI SINISTRE: Agenția americană responsabilă de vaccinuri a avut confirmarea unor decese post-vaccinare din cauza cheagurilor de sânge cu două săptămâni înainte de a alerta populația. E-mail-uri obținute de Epoch Times. România tace și azi

CDC au confirmat la sfârșitul lui 2021 decesul dar abia cinci luni mai târziu autoritățile de reglementare a medicamentelor au restricționat în mod oficial utilizarea vaccinului din cauza riscului de coagulare a sângelui.