ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„O stafie bântuie lumea”, stafia „corectitudinii politice”.

Corectitudinea politică este metoda prin care globalismul anglo-saxon-sionist-sodomit caută să subjuge mințile oamenilor și calea prin care vrea să îi reducă la turmă supusă și având coloana vertebrală frântă.

„Corectitudinea politică” este reciclarea propagandei totalitare, fie ea comunistă sau nazistă, la condițiile istorice actuale. Căci trebuie să fim bine înțeleși. Scopul propagandelor totalitare nu a fost acela de a influența și convinge și nici acela de a informa. Scopul propagandei era acela de a umili și, din această cauză, cu cât era mai departe de adevăr „informația”, cu atâta mai bine era atins scopul, care era, cum ziceam, umilirea. Să nu ne amăgim.

Atunci când oamenii sunt siliți să tacă chiar și când  li se spun cele mai grosolane minciuni sau,mai rău, sunt siliți să repete aceste minciuni ei înșiși, atunci oamenii își pierd pentru totdeauna simțul de corectitudine, de probitate. Capacitatea de rezistență morală a oamenilor este șubrezită sau chiar distrusă. O societate de mincinoși fără șira spinării este foarte lesne de controlat. Dacă vom privi cu atenție mișcarea de „corectitudine politică”, vom vedea că are aceiași intenție.

„Corectitudinea politică” se dovedește a fi nu doar o modalitate de a controla exprimarea și de a suprima adevărul, ea se dovedește a fi mai ales o formă de permanentă teroare. Codurile de exprimare și permanenta propagandă, față de care nimeni nu are îngăduință de a obiecta și, încă mai putință, de a protesta, permanent arată oamenilor și societății că sunt fără putere în fața celor care decid. Atunci când „puterea” îi poate face pe membrii societății să accepte minciuni evidente, atunci când îi poate sili să repete aceste minciuni până la punctual de a și le însuși, atunci înseamnă că practic „puterea” poate face orice dorește. Oamenii au devenit pur și simplu roboți condiționați la voia celor care îi stăpânesc. Este la fel cu a sili pe un om să își lovească cel mai bun prieten, să își siluiască sora, să ucidă un nevinovat. Din servil simț de autoconservare, un asemenea om își va abandona orice urmă de intimitate sufletească. Un asemenea om a pierdut orice urmă de rușine pentru a fi acceptat social; el a devenit o oaie care de voie merge la abator. Un asemenea om a fost „visat” în iadul închisorii din Pitești!
 
Prin urmare, „corectitudinea politică” este o formă violentă de război spiritual și psihologic. Scopul nu este doar acela de a cenzura idei și de a ține oamenii în întuneric. Scopul suprem este de distrugere în cei subjugați a noțiunii de „bine” și „rău” și a înțelegerii diferenței dintre bine și rău și, mai ales, de distrugere în cei supuși a voinței de a trăi o viață întemeiată pe virtute și pe cinste. Atunci când acest scop este atins, nu va mai exista nici o stavilă. Tot ceea ce înseamnă principiu, conștiință,integritate, cinste și virtute civică, deci tot ceea ce susține civilizația omenească, nu va mai exista.
 
Să ne gândim doar la câteva exemple. Cum poate un om normal și cu șira spinării să spună că relația sodomită este familie? Cum poate un om normal și cu șira spinării să spună că satanismul este o credință asemenea Creștinismului? Cum poate un om normal să spună că dragostea de Neam și Țară este ceva rău? Dacă oamenii nu mai au puterea morală și voința să respingă cele mai grosolane falsuri și minciuni, pentru ce vor fi în stare să stea? Acești oameni își vor fi pierdut orice urmă de bărbăție și vor accepta orice înjosire. Oameni care ajung să fie condiționați la maniera de a purta permanent o mască și de a se înfățișa în lume în chip fals și care, din frică, sunt gata să sărbătorească ceea ce nici un om normal și cu coloana vertebrală nu poate celebra, asemenea „oameni” sunt niște sclavi și niște numere.

Atunci când cele mai sinistre atrocități și nedreptăți vor avea loc, un asemenea om, condiționat de „corectitudine politică”, le va accepta. Căci el a tolerat cele de neacceptat în inima sa. Cel care este condiționat de „corectitudinea politică” a acceptat tot ceea ce i-a fost poruncit, a acceptat să simtă una și să spună alta, a acceptat că „toți oamenii sunt egali, dar unii sunt mai egali decât alții”. Un asemenea om a  acceptat că nu trebuie să protesteze când o Biserică, biserica strămoșilor lui, este vandalizată și insultată, dar trebuie să verse lacrimi dacă o mediocră actriță  este „jignită”.

În această lumină trebuie, sau ar trebui să înțelegem, că această „corectitudine politică” nu este numai un atac împotriva adevărului, ci este, mai ales, un război deschis împotriva noțiunilor de libertate, împotriva libertății de gândire, împotriva oamenilor liberi, împotriva Neamurilor. „Corectitudinea politică” pregătește sinistrele gloate care transformă demența în literă de lege, slugărnicia în modă și capitularea în obicei.

Oamenii condiționați de „corectitudinea politică” nu mai sunt în stare să lupte și să se elibereze din tiranie. Ei aplaudă, în loc să se înfioare de scârbă și mânie. Vedem sub ochii noștri cum „puterea” sărbătorește tot soiul de minorități alogene, care au parazitismul și răutatea ca zestre genetică, și distrug până și amintirea unor eroi naționali și creștini uciși în temnițele comuniste. Vedem sub ochii noștri cum sodomia este glorificată și cum familia creștină este insultată. Vedem cu ochii noștri cum încurajarea năvalei din afară, năvala criminalilor și imbecililor, este prezentată ca mișcare mântuitoare. Vedem sub ochii noștri cum unor copii de șapte și nouă ani li se spune că aberațiile sexuale sunt un lucru bun și că ei își pot „alege” orientarea sexuală. Oamenii sunt siliți să tacă și siliți să accepte. Iar cei care tac acceptă. „Qui tacet consentit!”

Scopul „corectitudinii politice” este distrugerea persoanei umane, reducerea ei la număr socio-economic. Încă mai exact, ceea ce se urmărește este distrugerea celei mai profunde intimități din om, distrugerea imaginii lui Dumnezeu, care este esența oricărei persoane. Scopul final este distrugerea Neamurilor și Credinței.
 
Dar, să ne aducem aminte: în calea răului stă un Trup. Un Trup care a știut să îi apere pe ai săi: ieri, azi, întotdeauna. Iar acesta este Trupul mistic al lui Iisus Hristos, Biserica Ortodoxă. În jurul Ei să ne adunăm și Ei să îi stăm zid neclintit!