ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două mizerii au ajuns la mine zilele acestea dinspre nucleul dur al sceleraților care au ca unică preocupare eliminarea oricărei urme de normalitate din societate, ambele plimbate și amplificate instituțional de către însuși Ministerul Educației:

1. O circulară a Direcției Managementul Programelor Universitare din cadrul Direcției Generale Învățământ Universitar care invita studenții diverselor facultăți să participe la un concurs organizat de către Societatea Națională de Cruce Roșie din România, în colaborare cu Înaltul Comisariat O.N.U. pentru Refugiați, Comisia Națională de Drept Umanitar, Centrul de Drept Internațional Umanitar al Armatei, SCP Beatrice Onica-Jarka & Asociații, SIMA – Students în moots association și UN Youth Romania (îmi cer scuze pentru bogăția enumerării), având ca temă a eseului „Resetarea Ordinii Mondiale în 2022; Perspective de Drept umanitar și Dreptul refugiaților” (asta ca să știm la ce ajută povestea cu refugiații); FOTO:

2. O altă circulară, transmisă școlilor cu mâna inspectoratelor județene, conținând invitația „Coaliției pentru Egalitate de Gen” adresată cadrelor didactice, de a utiliza în contextul orelor de consiliere și dezvoltare personală sau consiliere și orientare a „Manualului pentru predarea și integrarea la clasă a egalității de gen”. FOTO:

După cum puteți observa, sursele acestor inepții sunt dintre cele mai variate, într-o conlucrare impresionantă având drept motor disperarea de a lovi în copii și tineri cu toată forța intoxicării profilactice, în pregătirea terenului pentru psihiatria care va urma.

Vestea bună este că exceptând segmentul de vârstă 30-40 (cu rarefiere tranzitorie în proximități) — o catastrofă a umanității din perspectiva raționamentului logic, a demnității și a inteligenței puse la lucru — tinerii aflați acum în perioada studiilor, cu mici excepții, au instinctele curate, sunt valul de revoltă și contrareacția la "curentele de gândire” ale generației de hipsteri a părinților lor.

Vestea proastă este că etapa turbării în care au intrat arhitecții și promotorii celei mai sinistre forme de batjocorire a prosperității din câte s-au văzut până acum produce foarte multă mizerie în jur, tradusă prin oportunități risipite și timp pierdut din viața acestor copii care îndură toate prăbușirile intelectuale transformate în politici publice într-o vreme care ar trebui să fie cea mai frumoasă perioadă din existența lor.

După urmările absolut crunte pe care le-au avut ultimii doi ani, cu toate experimentele sociale și medicale concretizate printr-o explozie a deceselor și a formelor de handicap server, nu știu dacă este o idee bună să așteptăm pasiv să se consume și ultimele zvâcniri ale acestor indivizi care nu-și doresc decât să facă viața de netrăit, atât prin scurtarea ei forțată, cât și prin transformarea ei într-un iad continuu, în care nu-ți vine să crezi că tot ce ți se întâmplă e real.

Sunt copiii voștri, sunt curați și inteligenți și nu-și doresc mare lucru, doar să fie lăsați să trăiască într-o brumă de normalitate. Și e rău că nu-și mai doresc mare lucru, dar se poate și mai rău. Dacă lăsați voi să se poată — și din păcate la ultimele teste nu v-ați prea omorât cu opoziția.

Oare chiar merită să le traseze directive niște psihopați obsedați de sexul pe care nu au cu cine-l practica, judecând după dezorientare? Sau niște exemplare bolnave de putere, pe care vor să și-o extindă la infinit punând moartea și sărăcia cu mâna?

Nu puteți accepta nici una, nici alta, nu se poate să vă fie egal ce se alege de viața copiilor voștri, forțați să nu mai gândească, în regim de autoconservare în fața unei cenzuri care câștigă în agresivitate de la o zi la alta, în timp ce voi închideți ochii la circularele ce vor deveni legislație.

PS AN: Sugerăm Ministerului Educației o serie de „motivaționale” și „inspiraționale” de la sursă”: 8 top quotes on gender parity from Davos