ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două amenzi de 500 de lei primite deodată, întrucât am protestat fără botniță împotriva evacuării bolnavilor din spitalul Foișor, deci a rechiziționării spitalului de către tiranul psihopat Arafat împreună cu cele două cozi de topor ale oligarhiei BigPharma, îngerii de pluș Voiculescu Vlăduț și Moldovan Andreea din USR-PLUS, care deja au fost evacuați din guvern.

Spitalul, unic în România și cel mai important din estul Europei, care a fost desființat de facto, a pierdut și licența de transplant țesut osos, ce folosea la accidentele grave și în cazul tumorilor/cancerului osos.

Desființarea SPITALELOR DE STAT din România face parte din planul, dictat din exterior, de privatizare a Sistemului de Sănătate și deprofesionalizării medicilor specialiști, care are ca una dintre consecințe imposibilitatea efectuării de operații dificile și transplant prin CNAS, deci pacienții cu venituri medii NU VOR MAI BENEFICIA DE OPERAȚII, IMPLICIT DE VINDECARE. Vor intra în buzunare private MILIARDE DE EURO. 

Jandarmeriei Române, pe care am sprijinit-o în calitatea mea de director atunci la „România liberă”, în timpul și după încercarea de lovitură de stat globalistă, sprijinită de ONG-urile Soros, ambasade, corporații și bănci, de pe 10 august 2018, îi transmit doar atât:
RUȘINE!

Vreau să le spun ceva celor care fac aceste abuzuri: nu voi ceda, chit că o să-mi vând din bunuri.
Cu Dumnezeu înainte!