ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„PNL a dat dovadă de maturitate și responsabilitate pentru a debloca criza politcă. PNL l-a propus pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, în funcția de premier, alături de partenerii de la UDMR. În acest moment mizăm pe responsabilitatea parlamentarilor români. PNL arată maturitate și responsabilitate pentru a rezolva această criză din România. Este o propunere pe care eu am făcut-o în BPN și a fost acceptată de către colegii mei. Este mai important, în acest moment, să avem un Guvern cu puteri depline.” (declarație a lui Florin Cîțu, 21 octombrie 2021)
.........................................................................................
Hai, măi Cîțule... ce naiba... să mori tu că așa s-a întâmplat? Eu cred că ai mers la președinte, cu șapca pe-o ureche, și acolo, în Cabinetul 1, spate în spate, ați scris pe bilețele și le-ați băgat în cușma uriașă a președintelui. De-aia a și durat mult până le-ați găsit, în tainițele uriașei căciuli. Tu ai scris CIUC’, în buna tradiție a celui care mănâncă vocale iar el a scris CIU-CĂ silabisind în minte, ca să fie sigur că a scris corect în nesuferita asta de limbă română care nu ne lasă să rostim liberi de orice inhibiție „peroadă” și „coalițe”.

Că doar și tu, monșer, tot așa te-ai „ales” premier:

„A fost propunerea președintelui care mi s-a părut foarte interesantă, ca fiecare să scriem separat, fără să vedem unul ce scrie celălalt propunerea de premier. Și am scris același nume!” (Ludovic Orban, declarație pe 10 decembrie 2020, la desemnarea ca prim-ministru a lui Vasilică Cîțu)

Dar vezi că l-ați supărat zilele astea pe Dan Teodorescu de la trupa TAXI... cum care Dan Teodorescu? ăla, dragă, finul lui Băse’... ăla cu „CELE DOUĂ CUVINTE”... adică „FU**-ȚI” (completare: „PESEDEUL mă-tii”)... I-auzi ce zice ăsta care spurca PESEDEUL pe unde-l prindea și-n schimb v-a ocrotit mereu pe voi, deoarece sunteți elevați și istorici:

„Domnule Iohannis, mă scuzați, aveți idee cum se scrie în germană : «Hai, sictir, nenorocit cinic și iresponsabil»? Întreb pentru mine.”

...și:

„Mii de scuse, dar gând mă enervez foarfe tare, devin brucsc disgrafic, «tu-i câții mă-sii să-i f*t»...”

Nu puneți la inimă, presidente și Cîțule... Nu numai el vă înjură. Toți vă înjură, așa că, în sfârșit, ați reușit o minunată unanimitate!