ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scandalul Balenciaga este doar ultimul episod dintr-o lungă serie de acțiuni care au drept scop să transforme pedofilia dintr-o boală psihică într-un comportament normal. Cu toate consecințele catastrofale care ar decurge de aici.

În 2018, în cadrul unui seminar științific organizat de Universitatea Würtzburg din Germania, cercetătoarea Mirjam Heine a suținut o prezentare cu titlul „Pedofilia este o orientare sexuală normală”.

Între altele, ea a afirmat că pedofilia este o „orientare sexuală care nu poate fi schimbată”, la fel cum este heterosexualitatea. Sau homosexualitatea.

Precizând că se bazează în cercetările sale pe lucrările prof. dr. Klaus Michael Beier, șeful Institutului de Sexologie și Medicină Sexuală de la Spitalul Universității din Berlin, Heine a spus:

„Nimeni nu alege să fie pedofil. Nimeni nu încetează să fie pedofil. Diferența dintre pedofilie și alte orientări sexuale este că manifestarea acestei orientări sexuale te duce la dezastru.”

În iunie 2021, profesorul american Allyn Walker, o femeie transformată în bărbat a făcut pasul următor pentru acreditarea pedofiliei drept normalitate.

El (ea) a publicat o carte având titlul: „O lungă umbră întunecată: Persoanele atrase de minori aflate în căutarea demnității”.

Dar termenul „persoană atrasă de minori” a căpătat notorietate publică în noiembrie, același an, cu ocazia unui interviu acordat de Walker Fundației Prostasia – organizație din San Fracisco care se ocupă cu prevenirea abuzurilor asupra copiilor.

El (ea) a afirmat că termenul „persoană atrasă de minori” ar trebui să îl înlocuiască termenul „pedofil”, considerat „stigmatizant”, în cazul invidivizilor „care nu acționează conform instinctului de a avea relații sexuale cu copii”.

Definiția lui Walker sugera că sexul cu copii prin ademenire sau alte mijloace non-violente este acceptabil.

Interviul a provocat un val de critici care a dus la demisia lui Walker din poziția de asistent de sociologie și criminologie la Universitatea Old Dominion din Virginia.

După demisie, Walker a dat publicității o declarație conform căreia cercetările sale au fost „interpretate greșit”, din cauza lipsei de toleranță față de transsexualitatea sa.

Două foste colege ale lui Walker, Ruth Triplett și Mona Danner, i-au luat apărarea într-un articol publicat în revista American Society of Criminology:

„Prietena și colega noastră, dr. Allyn Walker, a fost victima unui atac provocator la adresa cercetărilor și persoanei sale, care a avut drept rezultat pierderea slujbei sale la Old Dominion University.”

Cele două autoare au scris că atacurile ar fi fost „bazate pe dezinformare și pe legăturile cu identitatea dr. Walker de non-binar, transgender și evreu”.

Ulterior, Walker a fost angajat de Universitatea Johns Hopkins la Centrul Moore din Baltimore pentru Prevenirea Abuzurilor asupra Copiilor.

În noiembrie 2022, în plin scandal de pedofilie provocat de Balenciaga, Washington Post publica o cronică teatrală eligioasă și entuziastă despre un spectacol intitulat „Downstate” pus în scenă la New York

Între altele, cronicarul Peter Marks scrie:

„«Downstate» este o piesă despre pedofili. Și este strălucitoare.”

În spectacolul „strălucitor”, pedofilii sunt prezentați ca niște ființe complicate, victime ale prejudecăților sociale.

Cam în același timp, celălalt colos media american, New York Times, calificaScandalul Balenciaga drept o făcătură a unor conspiraționiști, precum mișcarea Qanon sau Tucker Carlson de la Fox News.

„Au iscat o vâlvătaie care s-a întins de pe Internet la Fox News, alimentată de afirmații că Balenciaga ar fi acceptat exploatarea copiilor. Controversa a devenit una dintre cele mai grăitoare ciocniri de până acum între cultura de internet, politică, modă și teoria conspirației.”

Între timp, Balenciaga și-a cerut scuze, fie și cu jumpătate de gură. New York Times, nu.

John Uhler a lucrat timp de 30 de ani cu pedofilii, violatorii și abuzatorii sexuali, în calitate de consilier în penitenciarele din Pennsylvania și Carolina de Sud.

El afirmă că asistăm la o normalizare rapidă a pedofiliei.

Într-odeclarație pentru The Epoch Times, Uhler dezvăluie că, în prezent, specialiștii care lucrează cu prădătorii sexuali sunt instruiți să îi trateze pe aceștia ca pe niște victime ale unor traume trecute.

Pedofilii nu ar face altceva decât să „pună în scenă” propria traumă, alegându-și victimele dintre copiii aflați la vârsta pe care ei o aveau când au fost traumatizați.

Însă Uhler afirmă că această teorie este falsă. Ea se bazează exclusiv pe discuțiile cu pedofilii, iar specialiștii care iau de bune afirmațiile lor nu realizează că au de-a face cu „cei mai mari înșelători din lume”.

Uhler avertizează asupra pericolului de a considera pedofilia o normalitate. O schimbare culturală majoră care i-ar transforma pe pedofili într-o pătură protejată.

„Vor face presiuni pentru a recunoaște pedofilia drept o orientare sexuală, ceea ce va conferi statutul de a avea drepturi civice.”

Angajatorii nu vor mai avea dreptul să îi discrimineze, fiind obligați să îi angajeze. Vor avea acces neîngrădit în toate domeniile sociale și culturale. Inclusiv în învățământ.

Și, mai ales, vor căpăta dreptul de a înfia copii.

Orice excludere a lor ar atrage acuzații de discriminare și toate sancțiunile legii. Ca și în cazul minorităților sexuale.

Orice observație critică la adresa lor ar atrage „blamul moral” din partea societății progresiste.

Doar „normalii” pot fi discriminați și stigmatizați fără nici o restricție.

Dacă acum adolescenții și chiar copiii au dreptul legal de a-și face operații de schimbare de sex și tratamente hormonale gratuite, cu bani de la buget, fără ca părinții să se poată opune, atunci și pedofilii ar putea căpăta dreptul de a-și manifesta pornirile lor sexuale. Neîngrădit. Ba chiar ocrotit de lege.

În fața unor părinți disperați, obligați să asiste neputincioși cum le sunt pervertiți și distruși copiii. Transformați în jucării sexuale.

Uhler îi descrie astfel pe pedofili:

„Sunt ca niște șacali care se hrănesc cu trupurile acestor copii. Interesul suprem al prădătorului este ca vârsta consimțământului sexual să fie coborâtă cât mai mult.”

Scott Clark, un preot presbiterian care predă istoria teologiei la Seminarul Westminster din California, avertizează la rândul său că dezincriminarea pedofiliei ar fi etapa finală a „revoluției sexuale neo-păgâne”.

„Există un curent destul de evident de normalizare a pedofiliei. Acesta vine în mod invariabil din partea adulților. Nu de la copii.”

Prima etapă a revoluției sexuale a fost Feminismul. Etapa a doua: Legalizarea Avortului. Etapa a treia: Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex.

Clark amintește că homosexualitatea a fost considerată multă vreme de știință ca o boală psihică, până în a doua jumătate a secolului XX.

Transformarea ei din boală în normalitate a fost o decizie politică, nu științifică.

În scurt timp, minoritățile sexuale și-au transformat drepturile în armă de luptă împotriva normalității și a persoanelor normale.

Pedofilia continuă să se afle pe lista bolilor psihice, dar Clark e convins că nu pentru multă vreme.