ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


STABILITATEA PRINCIPIILOR CORECTE

Titlul reprezintă singurul criteriu obiectiv pe care vi-l pot recomanda atunci când alegeți oameni dintre oameni. Fără să fie un filtru imbatabil și suficient, pentru că între principii și implementarea lor pot apărea șanțuri de netraversat, stabilitatea principiilor corecte peste ani rămâne totuși o fundație care probează cel puțin buna-credință. Restul este instinctul lecturii individuale.

Dan MV Chitic, Răzvan Constantinescu, Iulian Capsali și Aurelian Popa tocmai au făcut anunțul că vor duce Coaliția pentru Națiune la nivel de partid politic, cu intenția actualizării unor posibilități făcute nerealiste de către adunătura care paralizează legislativ și administrativ țara de o mult prea lungă bucată de vreme și cu consecințe pe măsura caracterelor, mai nou și în directă proporție cu nivelul de inteligență (că măcar garda veche era doar cinică, nu și proastă-găleată).

Pe Dan Chitic vi l-am arătat în repetate rânduri, țin foarte mult la băiatul ăsta de-o inteligență și de-un bun-simț cum n-am găsit în multe locuri, vorbește mereu și în numele meu, nu am grija reprezentării acolo unde e Dan. A trecut și testul timpului, și testul lăturilor gratuite, și pe cel al lăturilor interesate, eu m-aș bizui oricând pe el.

Pe Iulian Capsali de asemenea îl urmăresc de multă vreme, trăiește cum vorbește, probează ce susține prin exemplul personal, nu am ce să-i reproșez — ba mai și scrie dumnezeiește, ceea ce îmi creează din capul locului o slăbiciune de-un fel anume.

Pe Aurelian nu-l știu decât din ultimii și cei mai grei doi ani, în care și-a dat toate examenele pe care și le putea da, făcând o muncă nebunească să țină lumina aprinsă atunci când autoritățile ne testau rezistența nervoasă în jocurile alea de prost-gust, pe pipăite — am toată convingerea din lume că mulți dintre voi ați rezistat în fața tăvălugului neocomunist și datorită lui. Nu am niciun motiv să-l pun la îndoială, are toate argumentele în favoare și timp la dispoziție să le probeze din nou și din nou, în niște vremuri care cu siguranță îi vor exersa structura de rezistență. Nu cunosc om mai brutal cenzurat decât el în perioada mizeriei gripale și cu toate astea e tot în linia-ntâi — pare lucrat din materiale de bună calitate, nu? : )) (Chiar în timp ce scriam i-au blocat și cea mai recentă pagină, ca să știm o treabă.)

Apoi vine Răzvan Constantinescu, care este locul patru în lista mea special pentru a-i modera stima de sine. : )) Pe Răzvan vi l-am tot împins în față, l-am și beștelit și de față cu voi, și în debara, este stilul de om care polarizează ușor și definitiv, induce și boli psihice predispușilor la obsesii, deci nu e pentru toată lumea, nu vreau să vă expun pericolelor în mod iresponsabil. Dar pentru cei care se pot detașa de activitatea hepatică și sunt dispuși să vadă esența, Răzvan este un individ cu care nu poți negocia adevărul. Ne-am ciondănit substanțial pe analiza unor personaje cu care a fost mult prea îngăduitor, dintr-o naivitate care l-a costat multe dezamăgiri, tipic omului care nu poate concepe că cineva educat sau măcar cu inteligență nativă poate fi și cinic, și fals, și criminal dacă i se pare avantajos — aici încă mai stau cu ochii pe el și cu găleata cu apă alăturea, dar sper că îmbătrânește cu folos. Dincolo de tachinări, la nivel de bună intenție, de principii rezistente la presiune, de disponibilitate de a-și risca tot confortul personal și profesional după atâta amar de școală și de muncă riguroasă, puteți încerca orice cu el, că rămâne în picioare și cu spatele drept.

Asta e cam tot ce știu despre oamenii ăștia, exprimat rezumativ. În rest, vă veți descurca singuri să-i analizați și să decideți dacă aveți nevoie de ei, eu vi i-am arătat, să nu ziceți că „n-ați avut cu cine”.

Dacă aveți curajul, energia și principiile lor, este loc destul lângă ei și mare nevoie de oameni — vă las mai jos invitația lor:

"Așteptarea a luat sfârșit: Coaliția e aici! Pentru Națiune!

Și noi suntem în Coaliția pentru Națiune!

Împreună, Răzvan, Aurelian, Iulian și cu mine, vom face din
#LegeaSuveranității lege pentru România. Și o vom aplica!

Noi vom reda #RomâniaRomânilor, pentru că România trebuie să revină Națiunii Române!

Veniți alături de noi în partidul de care România are nevoie de 32 de ani și înscrieți-vă la https://coalitiapentrunatiune.ro/adeziune/.

Veniți alături de noi!

Veniți in Coaliție!

#PentruNațiune
în
#CoalițiaPentruNațiune"