ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oameni buni, vă anunț că am reușit să scoatem, din nou, de sub tipar o revistă de suflet...Spun asta din postura de redactor-șef al acesteia.

A apărut, cu sprijinul oamenilor faini de la Editura Creator a Grupului Libris Brașov, cărora le mulțumesc pentru sprijin, numărul 1 din acest an al revistei semestriale „Brașovul și eroii neamului românesc”, publicație care se adresează tuturor cititorilor dornici să cunoască frânturi din trecutul românilor, din faptele de arme ale acestora pe câmpul de onoare ori eroismul luptei pe tărâm cultural și spiritual pentru clădirea nației, monumentele, cimitirele și operele comemorative închinate eroilor, atât din județul Brașov cât și de pe plan național.

Revista „Brașovul și eroii neamului românesc” este o inițiativă a Filialei Brașov „Nicolae Titulescu” a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”, organizație non-guvernamentală și non-profit. De principiu, revista urmează a fi distribuită către cercurile școlare de istorie, la școlile din municipiul și județul Brașov și către entitățile guvernamentale sau neguvernamentale care pun în prim-planul activității lor prețuirea trecutului istoric.

Nu vă ascund că unele exemplare urmează a fi vândute pentru a putea să edităm numărul viitor, iar altele, așa cum spuneam, vor fi distribuite gratuit către publicul-țintă din școli. Persoanele interesate în a cumpăra revista, îndeosebi cele din Brașov, pot să o facă de la sediul Filialei Brașov „Nicolae Titulescu” a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria” de la Casa Armatei din Brașov, la un preț de 20 de lei/exemplar, marțea și joia, între orele 9.00-12.00. Persoană de contact: colonel (rtr.) Nicolai Gava. Cine dorește lămuriri suplimentare mă poate contacta cu mesaje în privat.

Nu ascund faptul că nu ne-ar strica și câte-o mică sponsorizare pentru supraviețuirea ulterioară a revistei pentru simplul motiv că, pe lângă „voluntariatul” redacției și sprijinul apropiat al editurii mai sunt implicate cheltuieli de apariție destul de mari în ziua de azi! Cine poate să ne ajute, mă poate contacta în privat! Gânduri bune tuturor!