ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi „oameni din presă” (nu vă numesc „ziariști”, prea puțini dintre voi meritați să fiți numiți „ziariști”),

Am văzut că toți ați preluat știrea cu moartea doamnei Anca Molnar, în vârstă de 34 de ani (în 30 iulie ar fi împlinit 35 de ani), moarte survenită în urma unui cancer galopant. Tumoare pe creier.

Moartea vinde intotdeauna și face și multe like-uri, mai ales când este vorba despre un om tânăr. Ați "promovat-o” în aceste zile, cum nu a fost niciodata promovată, nici în presă, nici în mediul online, o promovare de de care ar fi avut nevoie cât a fost în viață, nu azi (când nu mai are ce să facă cu ea).

A fost o femeie frumoasă, tânără, foarte talentată în meseria de make-up artist. Nu a avut parte de promovarea voastră, până astăzi, deoarece acești oameni tineri și talentați nu au loc în spațiul vostru de emisie, de publicitate, întrucât este ocupat integral de oameni "ieftini”, "mici”, fără calități și fără perspective.

Publicitatea pozitivă, astăzi, în presa din Romănia, costă enorm. Dacă nu plătești sume colosale pentru un articol de promovare, ajungi pe prima pagină doar când mori, sau doar printr-un scandal public uriaș, care ar face audiență.

Sunt foarte mulți tineri în această țară, extrem de talentați, cu caractere frumoase, care ar merita promovați public, atât pentru a-i ajuta să se dezvolte profesional, mai repede și mai ușor, cât și pentru copiii noștri. Copii, care astăzi au "modele”, oameni "ieftini”, fără calități, oameni pe care voi îi promovați pentru a face: audiență, raiting și like-uri.

De ce nu vă întrebați, public, dacă tânăra Anca Molnar, în vârstă de 34 ani, decedată brusc, în urma unui cancer galopant, descoperit cu mai puțin de un de zile înaintea decesului, „a fost sau nu a fost vaccinată cu serul anti-covid 19?”.

Nu am cunoscut-o personal dar după prima operație pe creier, pe care a făcut-o în Turcia (deoarece aici, în domeniul medical nu se mai face nimic, decât se dau tunuri financiare din bugetul de stat), am întrebat-o direct, prin mesaj pe Instagram, despre acest aspect.

Mi-a răspuns că s-a vaccinat și că aceasta a fost prima întrebare pe care i-a pus-o și ea medicului din Turcia, daca nu cumva acest cancer galopant dobândit peste noapte are legătură cu vaccinul Covid făcut...

Poate reușiți, "dragi oameni din presă”, să ne explicați prin articole de investigații, neplătite de nimeni: de ce mor, astăzi, atât de mulți tineri, vaccinați anti-Covid 19, după o formă galopantă de cancer?

Care este legătura între moartea acestor tineri, vaccinul anti-Covid 19 și un cancer galopant, care îi bagă în mormânt, pe toți, în maxim un an de zile, după ce este descoperit?

Ai plecat prea repede Anca, lăsând în urmă un copilaș și un soț drag. Drum lin, Anca! Cu siguranță, acolo unde ai plecat, vei găsi o lume mult mai bună decât e cea de aici. O lume mai sinceră.

Citiți și Cel mai important specialist oncolog din Japonia: Vaccinurile Covid sunt vinovate de explozia de Turbo-Cancere