ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este masacru în SUA: o revoltă a oamenilor de rând împotriva progresismului companiei Disney. Corporația a devenit în ultimii ani un avanpost al progresismului deșănțat și al pervertirii copiilor.

Parcurile Disney organizau cu regularitate, de mai mulți ani, Parade Gay și alte evenimente „de gen”.

Producțiile cinematografice și TV își fixau în fiecare an cote procentuale cu personaje LGBT din totalul distribuției, în funcție de categoria de vârstă vizată.

Nici clasicele nu au scăpat de homosexualizare.

Acum, opoziția CEO-ului Disney față de o lege din Florida care interzice sexualizarea copiilor în școli și grădinițe prin ore despre „teoria genului” și despre „orientarea sexuală” pare să fi pus capac.

Iar decizia parcurilor tematice de a nu se mai adresa vizitatorilor cu „fete și băieți” sau „doamnelor și domnilor”, din „motive de gen” a dat pe dinafară oala răbdării americanilor.

Aceștia își aruncă din case toate jucăriile și suvenirurile Disney.

Mickey, simpaticul șoricel din perioada interbelică, s-a transformat într-un guzgan scârbos. Drept care trebuie distrus.

O lecție teribilă. Progresismul moare pe limba lui. Deratizarea a început.