ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce aveți dom'le cu omul asta? Ce vreți voi de la Nevinovatul ăsta? De ce îi faceți viața un calvar? Lume rea! Lume rea, care nu a înțeles nimic!

Omul vă vrea binele de când a pășit nevinovat la 16 ani în țara asta, care probabil i-a fost impusă la alegere. Că e o țară cu oameni toleranți, cu oameni primitori, care nu știau să urască, să făcă discriminare. De fapt, cand a ajuns omul Nevinovat aici, nu exista cuvântul discriminare. Omul Nevinovat a fost școlit aici. De cine a putut și a vrut să-l școlească. Nu știm încă cu exactitate ce a fost școlit să facă! Doar intuim!

Omul Nevinovat, visa ca într-o zi, să conducă această țară. Și pentru că România e țara tuturor posibilităților, i s-a împlinit visul. Omul Nevinovat, visa să devină Comandantul Acțiunii! Despre care, să vorbească el însuși, despre el. La persoana a treia! Așa cum o face! Și azi. Și pentru ca să reușească s-a gandit să devină salvator! Și astfel, și-a făcut o fundație. Si-a tras pă persoană fizică niște salvări, a devenit șăfu' la salvări. Și-a tras pă persoană fizică și o armată: pompierii, paramedicii etc.. După ce și-a făcut astea, și-a făcut și o instituție. Că așa putea să-și tragă și buget! Mare, imens! Din banii voștri! Ca orice salvator, era încântat de haina statului! Că vedeți voi, fără haina statului, omul Nevinovat, avea să fie doar un om. Nu! Omul se dorea Nevinovat! Așa că, fără haina statului nu se putea! Îi placea milităria. O avea în sânge! În ADN ul locului de unde venea! Și-a împlinit visul! Să aibă pă persoană fizică, pă acte, o țară! Acu' avea și o țară! Ce să facă cu ea?!

Să o salveze! Nu?

Dacă nu exista PlanDemonia, trebuia inventată! Pentru omul Nevinovat! Doar că ce sa vezi! În 2020 a aparut momentul prielnic să preia conducerea țării! Căci doar unul era Salvatorul! Specialistul bun la toate! Și pentru că nu-i mai era suficientă geaca neagră de piele, pistoalele si sepepistii din dotare, s-a gândit el că e specialist și pă legiferare! Așa că și-a tras niște legi! Una mai bună decât alta! Una cu numar interesant: 55! Știa că asta va fi mama tuturor relelor ce urmau să vină peste țara asta. În felul ăsta a făcut pipi pe Constituție! Și-a mai tras și niște protocoale! Ale morții! Că doar era salvator! Ale morții obligatorii! Și-a tras pă persoană fizică și niște lagăre de exterminare. Le zicea el spitale. Și un grup de specialiști! Eroii din dotare! Acarete, d'le! Ăia de vă socoteau raportările cu morți si infectați. Vă aduceți aminte? Nu-i știe nimeni nici azi. Ați uitat de ei. După care a pregătit niște saci negri! Cred că avea prea mulți la fundația aia de "salva" oamenii de pe caldarâm, după accidente. Și s-a gândit să-i folosească pentru toți cei pe care-i voia salvați. Cu forța! Din tirurile alea ale lui, din lagarele de exterminare, din casele oamenilor, de peste tot. V-a salvat! De cheltuielile înmormântărilor firești. Le-a simplificat! Ca oricare specialist în orice, s-a gândit să se bage și peste tradiția BOR! Că nu se putea altfel. Vă dădea lingurițele de plastic la Împartășanie. Vă salva, dom'le! Din cauza asta a arestat și Noaptea Învierii! Ce atâta Lumină? La ce vă trebuia Lumina Sfântă dacă voi îl aveați pe el?! Pe Salvator! Păi nu aparea el la miezul nopții să vă aducă veștile? El era lumina voastră! Ce nevoie mai aveați de Hristos! Salvatorul avea și apostoli! Ăia plătiți pe bani grei din banii voștri. Apostolii apocaliptici li se zicea! Toți "era specialiști". Ca el! Și salvatori!

Ca să vă salveze, cu orice preț, pentru că vă voia binele, s-a gândit să-și facă și niste achiziții. Multe! Fară licitații, normal. Că era stare de urgență, de alertă, de praf și pulbere. Așa a ajuns bugetul țării pe mâna salvatorului. Știa el mai bine pentru toți.

Da' voi, nu și nu! Nu l-ați ascultat deloc. Vedeți? Din cauza asta și trăiți! Că ați fost iresponsabili, conspiraționiști si teroriști. Că nu ați dat buzna să vă înțepați, că nu ați vrut protocoale, că ați stat acasă și ați găsit soluții. Că așa sunteți voi! Nu credeți în autorități. Adică, în Salvator! Și ați învățat să vă salvați voi singuri! Rușine!

Astfel timpul a trecut, ați început să vă dumiriți cum e cu salvarea asta si acu' vreți capul lui Moțoc! Păi e frumos așa? Nu!
Nerecunoscatori sunteți! Uite, din cauza asta, Salvatorul, vrea și mai mult. Mult mai mult decât vă imaginați voi. Vrea să devină Sultanul salvării oamenilor, Sultanul Urgențelor! Că poate, că e lăsat și susținut!
Și mai ales că e Nevinovat!