ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

„Intrasem și eu în atmosfera asta de vacanță, da noi nu... nu suntem cu vacanța, suntem cu pandemia. Astăzi, tocmai m-am vaccinat. E totul în regulă. Nu vă doare, nu simțiți absolut nimica. Sper ca toată lumea să se vaccineze cât mai repede și să reușim să depășim acest moment dificil!” - Vedetă TV care și-a adus aminte că are reacții adverse după vaccin la un an și jumătate (18 luni) de la primele efecte

4.793.140 lei, respectiv aproximativ 1.000.000 (un milion) de euro este suma pe care au solicitat-o de la Guvernele Orban și Cîțu pentru propagandă Covid patru dintre firmele care se învârt în jurul televiziunii Realitatea Plus, înființată de Sorin Ovidiu Vîntu și preluată de la Cozmin Gușă de Maricel Păcuraru, fost spălător de bani în Dosarul devalizării Poștei Române.

Din motive ce țin probabil de studiile înalte aprofundate în prealabil cu distinsul penal Sorin Ovidiu Vîntu, banii la kilogram contra propagandei vaccinării cu seruri experimentale insuficient testate și cu efecte adverse necunoscute în totalitate sau grave, între care și moartea, au fost încasați prin patru firme satelit ale televiziunii REALITATEA PLUS, care aparține S.C.GEOPOL INTERNATIONAL S.R.L. (licența audiovizuală nr. S-TV 303.1/17.01.2013 eliberată la 31.10.2019 și decizia de autorizare nr. 1927.1-1/09.06.2015 eliberată la 31.10.2019).

ActiveNews a publicat în exclusivitate națională LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA. La pagina 3 a Listei noastre veți găsi firma DBV MEDIA HOUSE cu 1,468,892 lei și 42 de bani, la pagina 7 firma PRESTIGE MEDIA PHG SRL - care se ocupă de site-urile Realitatea - cu 3,112,847 lei și 52 de bani (din care, se pare, le-a mai rămas un rest) și la pagina 8 veți găsi firmele REALITATEA MEDIA SA cu 87,038 lei și 27 de bani și REALITATEA MEDIA SRL cu 123,363 lei și 33 de bani (cu un rest rămas). Nu ne întrebați dacă au mai încasat și prin alte firme că nu suntem nici de la SIE, nici de la SRI, ca să vă putem răspunde. Cert e că un singur post a încasat a 40 parte din cele 40 de milioane de euro aruncate pe sub masă pentru mituirea presei române. Alți bani s-au dat la pungă, influențărilor și așa zișilor bloggări și experți. La miliardele de euro aruncate pe vaccinuri - rămase, Slavă Domnului!, nefolosite - milioanele scuipate ca cojile de semințe „presei centrale” erau cât negrul de sub unghia industriei farmaceutice. Televiziunile au contat cel mai mult în campania de tâmpire/hipnotizare a populației. „Ați mințit poporul cu televizorul!” s-a repetat, la indigo, după 30 de ani, că românul e iertător din fire și nu vrea să țină minte toate porcăriile, așa că a uitat.

Patronul inițial al postului Realitatea Plus este, cum spuneam, ca pe la mai toate televiziunile din România, un distins om de afaceri infractor în domeniul spălării de bani dar și al gunoaielor, surprins într-o înregistrare dintr-o ședință Romprest afirmând: „Ce-a făcut Maricel Păcuraru? A fost șmecher, mă! A fost condamnat că a spălat niște bani! (Dosarul Poșta Română - n.n.) Băăi, respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!”.  

După cum se vede, două dintre fiicele sale sunt acum în „bussines” cu emisiuni la Realitatea Plus, una mai bună decât cealaltă. Și ambele la fel de deștepte. Ana Maria Alessandra Păcuraru-Dobra a plecat de la Hyperion și a făcut actorie la Miami și Los Angeles, diplomație la Geneva și științe politice la București. Cu toate acestea se mulțumește cu o emisiune la postul TV al tatălui și surorii ei mai mari, televiziune care a ajuns la performanța extraordinară de 50.000 (cincizeci de mii) de persoane care o urmăresc în total pe parcursul a 24 de ore. Alessandra a avut-o drept mentor pe Maia Morgenstern și afirmă că pentru ea „româna a fost un handicap”, conform video-interviului antrenant și total dezinteresat, practic nu pare nici o comandă, realizat de Val Vâlcu de la DC News (3.427.267 lei și 50 de bani solicitați de la stat pentru propagandă Covrig prin PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL).

A doua, Bertalan Păcuraru Alexandra Beatrice, e și mai deșteaptă. Ea a declarat în propria ei emisiune de la propria ei televiziune a propriului ei tată că pentru a detensiona traficul din București unde foarte mulți oameni merg singuri în mașină ea a ales să-și angajeze un șofer, ca să fie doi în automobil. Nu e banc, e „pe bune” (video mai sus, la final).

„Nici nu avem educație. Avem foarte multe mașini în trafic cu o singură persoană, doar cu șoferul. Eu de exemplu am început să merg cu șoferul, nu mai circul cu mașina mea tocmai din acest motiv. Cred că toți putem lua măsuri.”, a spus vedeta TV.

Evoluată în matroana televiziunii, Alexandra Păcuraru a devenit vioara întâi în postul ei, alături de solista PSD Anca Alexandrescu (ex-Adrian Năstase, Sorin Oprescu, Victor Ponta, Miron Mitrea, Cristi Burci, Liviu Dragnea, KazMunayGas, Romarm, Romaero, Fondul Român de Contragarantare etc).

De la soluții pentru trafic pe model de duș european în doi cu șoferul (i-a furat Ursula pontul), Alexandra Păcuraru (tot) la fel ca Ursula, a devenit expertă în măști faciale (folosite pe vremuri, de Vîntu, în aceeași televiziune, pe post de batiste - prietenii știu de ce și cum) și specialistă în seruri Covid. Dacă aveai norocul să o prinzi și șansa să o întrebi ce conține vaccinul, ai fi aflat multe. Poate chiar mai multe decât știa Cîțu, din surse secrete și avizate, recte Arafat, respectiv „o cafea cu prietenii”.

Ceea ce știa și mai bine era că toți cei care au contestat cu dovezi eficiența serurilor experimentale aflate încă în stadiul de testare, până în 2023, fie că se numeau Luc Montagnier și aveau un Premiu Nobel în Medicină, fie că își exercitau dreptul la liberă exprimare și informare, ca subsemnatul și redacția ActiveNews, eram, cu toții, „dușmani ai poporului”. Ba chiar criminali, vinovați de uciderea bunicilor și bunicuțelor. Din cauza unora ca noi copiii Alexandrei Păcuraru și ai Ancăi Alexandrescu nu au putut să-și petreacă Crăciunul cu bunicii lor, după cum s-au și prezentat, în „testimoniale” dădătoare de încredere în înțeleptele măsuri ale „comandantului acțiunii”. Din cauza noastră au murit - până la data transmisiei - 10.389 de români, după cum bătea contorul pornografiei fricii la fiecare dangăt de emisiune.

Nu din cauza protocoalelor criminale ale lui Arafat, Tătaru, Voiculescu, Căpâlna-Moldovan, cutra aia tâmpă care a mai fost ministră de carton, depilatoarea, sau a Cioclilor Apocaliptici, Rafila, Cercel, Musta, Imbri, Mahler, Gheorghiță-două-organe și alți „savanți de renume mondial”.

Nu. Din cauza noastră. Așa că trebuia să fim arestați și „eliminați din viața publică, definitiv”.

De unde să știe sărăcuța, cu neuronii ei jucăuși, că asta au mai spus vreo doi președinți, niscai premieri, miniștri înfoiați, telectuali și securiști pe stil nou, mai mari sau mai mici. Ce să vezi, de fiecare dată, ca și acum - cu serurile experimentale cauzatoare, între altele, de miocardite, pericardite, cheaguri de sânge, conglomerate de ganglioni limfatici cu afecțiuni asupra sânilor, tulburări ale menstruației și scurgeri abundente, boli autoimune, cancere și ale boli cronice ciudate și incurabile, culminate cu moarte grea sau, ca să nu fie și mai rău, o moarte subită - am avut dreptate. De ce? Chestiunea e destul de cunoscută de vreo 2000 de ani încoace (mai precis 1989): Adevărul și Libertatea nu pot fi înfrânte niciodată.

Spre deosebire de Minciună, care s-a cam terminat, la fel ca și ochii ei, Banii, primiți ca mită pentru propagandă, pentru vinderea propriului popor.

Și-atunci, dacă tot s-a terminat milionul de euroi (oare câte burse de merit de 500 de lei pentru elevi merituoși puteau fi date din purcoiul ăsta de bani care a produs muuulte accidente vasculare, infarcturi și cine știe câte decese?) și audiența ne e la pământ, nu mai bine devenim „antivaciniști”? Că tot s-a spart târgul! Doar nu o să se supere „prietenul nostru Raed” pe noi, că are preocupări mai importante acum, cu ambulanțele, scaunul său moale de care se ține cu dinții și, poate, chiar și cu DNA-ul!

„Dubios e că tot ei, cei care au legiferat indirect acul, încep să vorbească la unison, acum când nu mai sunt ținute în sertar mizeriile pe tema asta, la nivel mondial - și se mai cere și ”amnestie”. Ciudățică sincronizare... Sigur, poate "abia" acum au început efectele la unii dintre ei, însă chiar și așa, eu rămân rezervată în ceea ce privește sinceritatea celor din presă. Vorba-ceea: Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me!”. - scrie o cititoare ActiveNews.

Rușine, scuze, iertare? Haida de! „Marș, mă! Jigodiilor!” - ca să plagiem din realizatoarele televiziunii quality. Dar au o scuză. Nu sunt singurele! Lista lor aici.

„Aceiași derbedei care în anii pandemici ne cenzurau, ne hărțuiau cu restricțiile la intrarea în instituțiile publice sau private (în primării, instituțiile sanitare private și de stat, bănci, televiziuni etc.) ne dădeau afară din serviciu pentru nevaccinare, carantinau, izolau și internau cu forța, blamau și calomniau pentru că aveam alte păreri decât minciuna oficială, ne amendau pentru mască și alte absurdități, astăzi ne explică, din nou, la TV, ce e bine și ce e rău. Și unii îi cred!”, scrie și doctorul Adrian Cacovean, una dintre primele victime ale terorii Covid declanșate de televiziunile quality ale sistemului ticăloșit. Ca mâine, aceiași guralivi ne vor explica și cum sunt la fel de necesare lockdown-urile pentru „schimbările climatice”. Bine, ideal ar fi să nu mai respirăm, că încălzim atmosfera planetei și îi luăm aerul lui Bill Gates și altor demenți ca el. Deh, cutia „magică”... Și ce auzim în ea, acum, după război, când e vremea vitejilor: Lecții și Tupeu! Nevaccinații (toți adică) cică ar discrimina și jigni vaccinații. Și nu e frumos! Unde se întâmplă asta? Că din câte știm, nu e nici unul scăpat necapsat în Guvern sau la butoane - nu mai vorbim de televiziuni! - că să opreseze bieții vaccinați...

Dar de moartea subită ați auzit (noi avem doar 400 de articole pe temă)? Vă spun (tot) ei, mintenaș.

Au descoperit iată, apa caldă, la trei ani de când noi scriem, zi de zi, despre toate aceste lucruri. Și-acum nici n-o mai pot folosi, că le-o taie Ciucă, ca să le-o dea ucrainenilor. E bine că s-au deșteptat chiar și în al 13-lea ceas, când sunt mai puțin de 100 de oameni care se mai vaccinează pe zi. Măcar pe-ăștia să-i salveze!

Așa că de ce n-ar deveni un post vaccinist care daduse cu mândrie proletară și avânt bolșevic „interdicție pentru nevaccinați”, peste noapte, „antivaccinist”, dacă alții au devenit, tot la fel, „suveraniști”? A, stai, chiar și Realitatea Plus e suveranistă acum. Și n-o să ghiciți cine are deja o emisiune intitulată - cum altfel? - „România Suverană”! Nu, sunt sigur că nu o să ghiciți. Vă spun eu: chiar ea, matroana, Alexandra, fiica celebrului Maricel. Cum de era să uit?!

Tot așa cum aproape uitasem de prestația Alexandrei Păcuraru, care, după cum ne-au informat la vremea respectivă sursele noastre absolut sigure, a recitat într-o seară de toamnă întunecată, sfârșit de octombrie, acum un an, când teroarea era în toi, un text scris de nimeni altul decât de PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL PATRIARHIEI ROMÂNE, VASILE BĂNESCU. Și cultul mancurt nu era la prima travestire pseudo-jurnalistică. Mai semnase deja, tot cu nume de femeie, un atac la adresa unui rival, într-un cotidian central. Și aceasta o știu din surse la fel de 100% sigure. Am și articolul, știu și cine l-a primit și cine l-a publicat. Normal, anormal? Cine mai poate spune? În lumea de azi, care e limpede că este cu fundul în sus, Bănescu și ai lui reprezintă întruchiparea normalității. Ascultați totuși, cu mare atenție, în filmarea din deschiderea articolului, ce citește, cu destulă greutate, Păcuraru, ca să înțelegeți ce este cu adevărat în mintea întunecată a lui Bănescu. Demisia? S-ar putea să fie prea puțin.

PS: Dacă vă e prea greu să ascultați monoloagele vaccinului lui Bănescu, măcar delectați-vă cu elevatul solilocviu al lui Maricel, patronul din umbră al postului quality Realitatea Plus și tatăl matroanei postului (oare cum se numesc angajații infractorilor?): CINE NU E INFRACTOR; E PROST, BĂ! Video: