ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunt câțiva ani de când mă gândesc la acest proiect, dar de câteva luni am început să mă documentez și să demarez conceperea lui. Într-un final, cu puțin efort, am reușit să-l realizez.

După efectuarea ultimelor teste, pot spune că este pe "picioarele lui". Funcționează perfect.

Acest site de știri vine ca o alternativă la presa mainstream, presă majoritar înrolată într-o luptă contra a tot ce este românesc.

Pentru început, echipa este mică, la fel cum este și portalul, dar sper ca timpul să-mi fie favorabil și să pot aduna în jurul lui persoane dornice de a relata Adevărul. Persoane dedicate trup și suflet prezentării realității, nu așa cum se întâmplă în ultimul timp prin anumite publicații, care servesc interese deloc favorabile românilor și României.

Ne-am obișnuit cu o presă de can-can, o presă care să ne prezinte doar breaking news-uri cu accidente, bețivi, drogați, politicieni, medici sau polițiști corupți ori alte evenimente care ne-au făcut să ne depreciem ca oameni și să ne percepem a fi doar un popor distrus fizic și moral. Aceste lucruri se întâmplă cu adevărat.

Dar, chiar dacă nu prezintă foarte mult interes în fața unora și nu aduc trafic, îmi doresc să scot în evidență și realizările ori faptele bune pe care foarte mulți oameni, organizații sau instituții le fac și sunt ținute cu grijă suspectă sub preș de unii.

Informațiile de interes public, întâmplările sau evenimentele care au loc zilnic în țară ori în afara ei (bune sau rele) sunt bine-venite și pe portalul AZ news ro, dar, cu un echilibru bine calculat, aceeași prioritate vor avea și faptele care ne fac mândri ca nație.

În încheiere, vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care m-am consultat și mi-au oferit un sfat, o idee, sprijin sau o îndrumare esențială în dezvoltarea acestui proiect.

Nota Redacției: ActiveNews îl felicită pe colaboratorul și partenerul nostru, dl. Daniel Polifrone, cunoscut și ca autorul blogului creștin Gânduri din Ierusalim, și îi urează mult succes în noul proiect publicistic, AZ NEWS RO