ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Neomarxiștii și progresiștii au folosit toate metodele, toate resursele și tot arsenalul propagandistic pentru a câștiga alegerile din SUA. Totuși, le-au pierdut. Iată de ce:

1) În pofida isteriei cu pandemia de COVID-19 și a acuzațiilor false precum că Trump ar fi „ucis peste 200 de mii de americani”, ei au obținut un scor derizoriu.

2) În ciuda hărțuielilor, a campaniilor de denigrare și chiar de subminare a instituțiilor statului și a autorității președintelui, care au culminat cu tentativa de impeachment, Trump și republicanii și-au adjudecat mai multe mandate în Camera Reprezentanților și, cel mai probabil, își vor menține majoritatea în Senat.

3) Chiar dacă toate sondajele îl dădeau favorit pe Biden și în Florida, și în Carolina de Nord, și în Ohio, nemaivorbind de o victorie categorică  (estimată la peste 5-10%) în Wisconsin, Michigan sau Pennsylvania, iată că democrații abia de înregistrează un avans de doar câteva mii de voturi, și acelea obținute prin fraudă.

4) Deși toată presa main-stream, tot establishmentul de la Washington, toată hipsterimea și toate starurile de la Hollywood erau și sunt împotriva lui Trump, jumătate dintre americani le-a arătat degetul mijlociu.

5) Cu toată armata de consultanți politici, PR-iști, image-makeri și cu toți finanțatorii (Soros, Bezos, Bloomberg ș.a.) care au băgat sute de milioane de dolari în campania lui Biden, tot Trump a fost mai activ, mai aclamat și mai îndrăgit de americanii de rând. 

Chiar dacă va pierde (doar prin fraudă și cu acceptul justiției), Trump le-a dat o palmă de n-o să-și poată reveni nici după 8 ani... Iar votanții săi nu vor pleca nicăieri și nu-și vor schimba convingerile de dragul „corectitudinii politice”.
Adevăratul perdant este Biden și clica sa de neomarxiști.