ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La anișorii ei nu mergea când a intrat prima dată în cabinet, nici nu vorbea. Nu mă voi opri asupra progreselor de la ultima întâlnire. Ci despre capacitățile ei deosebite de a vedea probleme de sănătate la oameni.

Am văzut-o în sala de așteptare, stătea parcă supărată, parcă speriată, cert indispusă, culcată în poala mamei. Expresia nu era nici de teamă, nici de supărare sau enervare, ci una de evitare a interacțiunii, un fel de a sta ascunsă. 

A venit vremea intrării în cabinet.

Fetița revine în capul oaselor, stă dreaptă în poala mamei acum și are mimica schimbată complet, este veselă, prezentă, comunicativă, înțelege tot ce se vorbește, este relaxată și întreb mama ce era cu ea în sala de așteptare. 

Aflu că fetița simte când un om este bolnav și se comportă așa cum am văzut-o în sala de așteptare.  Pun întrebări lămuritoare și aflu că fetița știe cam cu 24 de ore când cineva din familie se va îmbolnăvi! Cum așa întreb! 

Mama fetiței spune că atunci când vor avea probleme de sănătate, o întreabă unde e problema și ea le indică pe corpul lor unde și a doua zi acolo apar problemele!

De ce în cabinetul meu fetița este de parcă nu ar avea nimic? Mama ei spune că la mine e bine, fetița nu simte nimic bolnav!

Pleacă din cabinet, zâmbind, veselă și parcă s-a întâmplat ceva, m-a salutat în felul ei, real, un înger!