ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot felul de deontologi consideră că trebuie să închidem ochii. Chiar și în fața celor mai evidente abuzuri. Chiar și atunci când democrația de altădată devine o cârpă de șters pantofii. Motivația: NU PUTEM fi cu rușii, oricât de idioată, criminală și sinistră ar fi administrația Biden. De ce nu putem fi cu rușii? Pentru că istoria, tezaurul, Basarabia, comunismul. Așadar, trecutul, nu prezentul.

Trecutul îi avantajează pe americani și îi incriminează pe ruși. America anilor ’70-’80 văzută prin prisma pachetelor de Kent, a blugilor Levi’s și a serialului Dallas, încă reprezintă o atracție irezistibilă pentru numeroși români. Doar că lucrurile s-au schimbat radical între timp. Radical și foarte dramatic. Casa Albă, Pentagonul, agențiile de informații în frunte cu CIA – toate s-au pus în slujba globaliștilor de la Davos. Donald Trump a fost un simplu accident. Iar ei vor avea grijă să nu se repete.

Oamenii au început să vadă. Și văd din ce în ce mai clar. Oricâte drame au avut în comunism din pricina sovieticilor, oricâte resentimente datorate pierderii Basarabiei, românii cu capul pe umeri consideră, în mod paradoxal, că în prezent răul cel mai mare vine de la Washington, și nu la Moscova. Și că Biden, nu Putin, ar fi adevăratul măcelar. A pretinde că fenomenul se datorează ”vectorilor propagandei ruse” este stupid. Perfid și ipocrit.

Realitatea bate filmul de la Hollywood, în pofida faptului că politicienii din Europa și Statele Unite, președintele Zelensky (chiar și procurorul șef Kovesi) se străduie să facă cel mai bun rol din viața lor. Din nefericire pentru ei, scenariul pus în scenă este necredibil, fals, artificial. De aceea oamenii îl resping vehement, oricât ar încerca propaganda oficială să ne spună că ”luptăm pentru libertate”.

Cea mai recentă trăsnaie a administrației Biden îl are drept protagonist pe Novak Djokovic. Devenit un simbol al luptei cu dictatura medicală, Nole a primit o nouă lovitură dinspre Statele Unite. Marele campion s-a retras de la turneul Indian Wells (California), după ce autoritățile locale i-au respins cererea de intrare în țară pe motiv că nu are nici măcar o doză la activ.

Chiar și acum, când au început să iasă din ce în ce mai multe dovezi despre potlogăria pusă la cale de Big Pharma în combinație cu politicienii și mass-media, regimul Biden se dovedește a fi arbitrar, despotic, brutal. Expresia pură a forței pumnului, combinată cu lipsa de creier. Fără discuție, Nole nu reprezintă un pericol pentru cetățenii americani. Este testat și răs-testat. Nu a fost un pericol nici în urmă cu un an sau doi. Însă politicienii de la Washington cu discernământ diminuat insistă să-i predea o lecție usturătoare. Insistă să-l umilească pentru simplul fapt că a avut și încă are coloană vertebrală. Spre deosebire de mulți alți mari campioni.

De subliniat că Federația americană de tenis și organizatorii US Open au susținut demersul lui Nole de obținere a vizei, însă fără succes. Globaliștii de la Casa Albă sunt practic la fel de democrați ca dictatorii din triburile africane.

Este doar unul dintre numeroasele motive care fac din președintele Joe Biden cel mai catastrofal reprezentant la vârf al ”jandarmului mondial”. Doar unul dintre motivele încercărilor disperate ale autorităților din SUA și Europa de a le închide gura tuturor opozanților, etichetându-i la grămadă (și foarte facil) drept ”putiniști” și ”vectori ai propagandei ruse”.

Dacă se vor prăbuși cu un zgomot infernal, Statele Unite o vor face din pricina propriilor erori. Și a orgoliului nemăsurat. Ceilalți (ruși, chinezi, indieni, alții) doar vor încerca să profite la maxim de spectaculoasa cădere.