ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se fac de-acum mai bine de trei ani de când viețile noastre s-au schimbat radical. Chiar dacă unii refuză să perceapă fenomenul și se amăgesc că ”totul este ca înainte”.

Nu, nu este. Elita occidentală a înnebunit. Într-o perioadă de timp foarte scurtă s-au întâmplat atât de multe lucruri iraționale, la limita absurdului. Iar acum pălesc orice încercări de a găsi explicații plauzibile și eventuale circumstanțe atenuante.

Autodistrugerea este cuvântul cheie. Occidentul colectiv se autodistruge cu bună știință. Și cu pedala de accelerație călcată până la fund.

Să arunci întreaga responsabilitate pe Rusia și China reprezintă o strategie Ok doar atunci când te adresezi exclusiv analfabeților funcționali. O șmecherie foarte ieftină, folosită în mai toate conflictele. În realitate, elitele noastre sunt responsabile în mare măsură pentru situația în care s-a ajuns. Iar propaganda doar înăbușă vâlvătaia. O face să pară minusculă, inofensivă, incapabilă de a provoca o adevărată catastrofă.

Desigur, pot fi găsite nenumărate explicații, de la Marea Resetare, până la reîmpărțirea sferelor de influență, de la de-dolarizare și lupta pentru resurse, până la Noua Ordine Mondială ș.a.m.d. Niciuna nu pare a fi suficient de puternică, de credibilă, pentru a justifica pe deplin autodistrugerea programată a occidentului. Pas cu pas, fără ezitări, fără regrete.

Este ca și cum un super-algoritm de inteligență artificială, cu două generații mai dezvoltat decât cunoscutul ChatGPT, ar controla deja elitele occidentale și le-ar manipula cu scopul de a distruge lumea. De a prelua puterea prin intermediul oamenilor.

Ca să ducem raționamentul cu tentă SF și mai departe, inteligența artificială (AI) are nevoie de foarte puțini specialiști pentru a funcționa. În niciun caz de 8 miliarde de suflete.

 

Elitele occidentale par a fi posedate, atât de irațional și autodistructiv se comportă. Iar procesul de exorcizare în sensul clasic al cuvântului s-ar putea să nu aibă efect.

Parteneriat Opoziția.net

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu. Pentru donații, AICI.