ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


LUMINA / Este zi de mare sărbătoare pentru o bună parte dintre locuitorii planetei. Nu apare în niciun calendar. E doar în sufletul nostru. 

Nimeni, niciun politician, niciun mare campion, nicio vedetă din orice domeniu nu a făcut atât de multe pentru NOI, într-un moment în care eram pe culmile disperării. 

El este speranța că putem izbândi chiar și atunci când totul pare pierdut. Dârz, neînfricat, cu credință în suflet, s-a ridicat deasupra tuturor și ne-a transmis cel mai frumos mesaj de demnitate posibil. 

Ne-a transmis că este alături de noi. Ne-a spus că nu suntem singuri. Ne-a arătat că principiile pot fi mai importante decât orice trofeu. Mai presus de glorie și de clasamente. De dorința firească, umană, de a depăși record după record. De suferința de a sta departe de arenă; de a fi batjocorit, pe nedrept, de apostolii Noii Ordini Mondiale. 

Dacă vreodată deznădejdea ne va cuprinde, să ne gândim că cineva, un inegalabil campion, un sârb care are o relație specială cu divinitatea, a suferit ca să ne arate calea cea dreaptă. Ne-a arătat puterea Luminii asupra întunericului. 

Să nu ne pierdem speranța cât timp există oameni ca el. 

Mulțumim din suflet, Nole!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews