ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alex, moștenitorul imperiului Soros, își respectă promisiunea de a se implica și mai puternic în politică.
 
În calitate de sponsor principal al democraților, Alex Soros a profitat de momentul condamnării lui Trump pentru a trasa sarcini de partid:
 
”Democrații ar trebui să se refere la Trump, cu fiecare ocazie, ca la un infractor condamnat. Repetiția este cheia unui mesaj de succes și vrem ca oamenii să se gândească la ideea de a angaja un infractor condamnat pentru cea mai importantă funcție din țară!”.
 
La fel ca în cazul repetiției frazei ”Vom fi alături de Ucraina atât timp cât va fi nevoie”. O frază menită să-i dezarmeze din start pe ruși, speriați de posibilitatea ca Occidentul să-l sprijine pe Zelensky cu arme și muniții în următorii 100 de ani.
 
Revenind la Trump, președintele Biden a preluat imediat îndemnul lui Alex Soros și s-a dezlănțuit în stilul caracteristic:
 
”Pentru prima dată în istoria americană, un fost președinte care este un infractor condamnat încearcă acum să revină la Casa Albă. Dar oricât de îngrijorător ar fi acest lucru, mai dăunător este asaltul total pe care Donald Trump îl face asupra sistemului american de justiție”.
 
Râzi de mori. Deci Trump-condamnatul abuzează de Justiție, nu administrația Biden, care are Justiția în buzunarul de la piept.