ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pandemia de COVID este camuflajul perfect. Jobenul cu fund dublu din care magicianul Globalini, cu iuțeală de mână și nebăgare de seamă, scoate, nu porumbei și iepurași, ci tot felul de lighioane scârboase. 

Mămăliga care stă să explodeze din nou, după 31 de ani, este un eveniment excepțional. Însă vâlvătaia care s-a întins cu repeziciune în toată țara a făcut să treacă neobservat un alt eveniment, de o importanță planetară.

Pe 30 martie 2021, Angela Merkel, Emmanuel Macron și Boris Johnson au dat publicității o scrisoare deschisă adresată umanității, făcând apel la încheierea unui tratat global pentru sănătate.

Alături de cei trei corifei ai globalismului, semnează secretarul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Gebreyesus, președintele Consiliului European, Charles Michel și alți 22 de șefi de state, europeni sau de aiurea, entuziasmați de idee. Printre ei, Klaus Iohannis…

Documentul, publicat în ziare de mare tiraj precum Daily Telegraph, Le Monde, El Pais sau pe site-ul Consiliului European, este scris în același limbaj dramatic, alarmist, cu care guvernele și-au înspăimântat popoarele de un an încoace.

De altfel, scrisoarea începe evocând ravagiile făcute de cele două războaie mondiale, puse pe picior de egalitate cu coronavirusul:

„Pandemia de COVID-19 reprezintă cea mai mare provocare pentru comunitatea mondială, din anii 1940 încoace. Atunci, liderii politici au evaluat ravagiile provocate de cele două războaie mondiale și și-au unit forțele pentru a forma un sistem multilateral. Obiectivele lor erau clare: să unească țările, să elimine tentațiile izolaționiste și naționaliste (s.m.) și să facă față provocărilor pentru care o soluție comună nu era posibilă decât într-un spirit de solidaritate și de cooperare, cu alte cuvinte de pace, prosperitate, sănătate (s.m.) și securitate.”

 

(Remarcați cât de strident și fals sună cuvântul „sănătate” în enumerarea de mai sus, chiar și în contextul limbii de lemn diplomatice. Pare vârât cu ranga ideologică.)

Mesajul continuă apocaliptic, fără a dezvălui pe ce se bazează proorocia:

„Vor urma și alte pandemii și alte situații de urgență sanitară de mare amploare”.

Pentru a ajunge abrupt la ce îi macină pe globaliști:

„Nici un guvern, nici un organism multilateral nu poate, singur, să facă față acestei amenințări. Problema nu este de a ști dacă aceasta va avea loc, ci când.”

Și mărul otrăvit este scos pe masă:

„Împreună, vom fi mai bine pregătiți pentru a prevedea, preveni, depista, evalua și reacționa eficient la pandemii de o manieră coordonată. Pandemia de COVID-19 ne-a reamintit brutal și dureros că nimeni nu este în siguranță, până când toată lumea nu este în siguranță.”

 

Dacă afirmația că vor urma și alte pandemii mai grave este o preluare din profețiile lui Bill Gates, ultima frază pare inspirată din gândirea lui Klaus Schwab, fondatorul și președintele Forumului Economic Mondial, principalul promotor al Marii Resetări.

Cu câteva săptămâni în urmă, în cadrul unei dezbateri a Forumului de la Davos, având ca temă „capitalismul părților interesate”, Schwab afirma:

„Câtă vreme nu este toată lumea vaccinată, nimeni nu va fi în siguranță”.

 

Așadar, inițiatorii tratatului global pentru sănătate (inclusiv Klaus Iohannis) echivalează „siguranța” cu „vaccinarea”.

Concluzia logică este simplă: pentru ca toată lumea să fie în siguranță, vaccinarea trebuie să fie obligatorie!

De altfel, semnatarii manifestului afirmă fără înconjur: „Vaccinarea este un bine public mondial”.

Pentru a asigura acest „bine public” (fie și cu anasâna), cei 28 de globaliști (cu Iohannis) lansează ideea pactului sanitar:

„Considerăm că țările trebuie să lucreze împreună pentru încheierea unui nou tratat internațional privind pregătirea și răspunsul la pandemii.”

Tratatul ar urma să se bazeze pe principiile OMS, inspirându-se și din regulamentele de constituire ale „altor organisme importante”.

OMS este organzația care, de la începutul pandemiei, a acționat în complicitate cu China, țara în care virusul a apărut în mod misterios și a dispărut la fel de misterios, în timp ce în restul lumii continuă să facă ravagii.

„Principalul obiectiv al tratatului este de a favoriza o abordare unică, guvernamentală și socială…”, mai arată scrisoarea.

Principiul de bază al viitorului tratat va fi „o singură lume, o singură sănătate, care să includă sănătatea oamenilor, a animalelor și a planetei noastre”.

Nici un sector social nu va fi scutit de la acest hei-rup global.

„Pentru aceasta”, scriu cei 28 de globaliști (cu Iohannis), „vom lucra împreună cu șefii de state și de guverne din lumea întreagă și cu toate părțile interesate, inclusiv societatea civilă și sectorul privat.”

Să remarcăm noua aluzie străvezie la „capitalismul părților interesate”, al Marii Resetări, considerat forma de organizare economică a viitorului, când proprietatea privată urmează să dispară.

Să remarcăm și introducerea în această ciorbă ideologică, alături de sănătatea oamenilor, sănătatea animalelor și a planetei, în conformitate cu agenda verde a Marii Resetări.

Constatând că virusul de la Wuhan „a exploatat slăbiciunile și dezbinările noastre”, liderii semnatari consideră că este „responsabilitatea” lor de „a veghea ca lumea să tragă lecții din pandemia de COVID-19 și de „a folosi această oportunitate și a ne uni ca o comunitate globală, a cărei cooperare pașnică să se extindă dincolo de această criză”.

Cine le-a delegat responsabilitatea, și prin ce mijloace de consultare democratice, nu se precizează.

Scrisoarea către omenire a celor 28 de lideri (cu Iohannis) avertizează totuși că planul lor „va necesita timp și un angajament politic, financiar și social susținut de-a lungul a mulți ani”.

Propunerea tratatului global pentru sănătate urmează să fie discutată la summit-ul G7 din iunie, în Marea Britanie.

 

*

Marea Resetare a îmbrățișat de la început pandemia de COVID-19 ca pe o oportunitate de a schimba din temelii lumea și a crea o Nouă Ordine Mondială.

Klaus Schwab numea pandemia o „fereastră unică de oportunitate pentru a modela revenirea economică”, adăugând:

„Această inițiativă (Marea Resetare) va oferi toate perspectivele pentru a-i informa pe toți cei care determină starea viitoare a relațiilor mondiale, direcția economiilor naționale, prioritățile societăților, natura modelelor de afaceri și gestionarea unui bine mondial.”

Un alt adept al Marii Resetări, Prințul Charles, declara în iunie trecut:

„Avem o strălucită oportunitate să extragem ceva bun din această criză – undele sale de șoc fără precedent i-ar putea face pe oameni mai receptivi față de marile viziuni ale schimbării.”

Cu o lună înaintea lui, George Soros își freca și el palmele încântat:

„Suntem într-un moment revoluționar, în care putem realiza ceea ce părea de neconceput.”

Revenind la Schwab, acesta avertizează că schimbările produse vor fi atât de radicale încât COVID-ul va marca o nouă eră istorică, asemenea lui Hristos:

„Vor urma schimbări radicale cu asemenea consecințe încât unii experți vorbesc despre o eră «înainte de coronavirus» (IC) și de o eră «după coronavirus» (DC). Vom continua să fim surprinși deopotrivă de rapiditatea și de natura neașteptată a acestor schimbări – pe măsură ce se vor combina unele cu altele, ele vor genera consecințe de gradul doi, trei sau patru etc., provocând efecte în cascadă și nemaivăzute.”

Comentând legătura dintre Marea Resetare și tratatul sanitar global propus de cei 28 de lideri (cu Iohannis), realizatorul britanic de radio Richie Allen a comentat:

„Este înfricoșător. Timp de mulți ani am avut invitați scriitori, cercetători și universitari care ne-au avertizat că acest lucru se va întâmpla… Este sfârșitul jocului.”

Allen a explicat că un astfel de tratat ar duce la „concentrarea puterii în mâinile unei elite restrânse. Este ceea ce doresc globaliștii de zeci de ani.”

*

Inițiativa celor 28 (cu Iohannis) nu ar trebui să ne mire, așa cum cineva ajuns pe eșafod nu se mai miră când simte fierul rece pe grumaz.

Exacerbarea pandemiei de COVID a avut exact acest scop: să ducă omenirea condamnată într-un punct fără întoarcere. Să o pună cu capul pe butuc.

Tratatul global „pentru sănătatea oamenilor, a animalelor și a planetei” este instrumentul prin care ni se va băga pe gât Marea Resetare, pentru „binele public mondial”.

(Cine îndrăznește să se opună „binelui public mondial”?)

De mirare este însă prezența lui Klaus Iohannis printre semnatari. Între ei, poți găsi nume de globaliști notorii, precum Mark Rutte, premierul Olandei, Mario Draghi, premierul Italiei, dar și prezențe exotice precum cele ale lui J.V. Bainimarama, premierul Fidji, Paul Kagama, președintele Rwandei, Uhuru Kenyata, președintele Kenyei, Cyril Ramaphosa, președintele Africii de Sud sau Keith Rowley, premierul Trinidad Tobago.

Să mă ierte cetățenii acestor țări, dar liderii lor par să fie puși acolo pe post de „galerie”, de „figuranți”, pentru a pune în valoare vedetele de pe scenă!

Efectul acestei „figurații” este gravisim. Semnătura lui Iohannis are valoarea unui angajament național: România, în întregul ei, „inclusiv societatea civilă și sectorul privat”, este înjugată la căruța Marii Resetări.

Când i-a întrebat Klaus Iohannis pe români dacă vor așa ceva?

Când le-a explicat care sunt costurile, odată ce el însuși recunoaște în scrisoare că implementarea „va necesita timp și un angajament politic, financiar și social susținut de-a lungul a mulți ani”?

De mai multă vreme, se puteau vedea pe malurile Dâmboviței mugurii Marii Resetări:

•       închiderea minelor de cărbune (preferând să importăm cărbune inclusiv de la co-semnatara Merkel);

•       înstrăinarea bogățiilor solului și subsolului;

•       vânzarea tuturor activelor marilor companii aflate încă sub controlul statului (într-un demers de lichidare a proprietății naționale, înainte de abolirea celei private);

•      aducerea la sapă de lemn a producătorilor autohtoni,

•      înglodarea țării în datorii (a căror neachitare va duce la pierderea controlului economic al României în beneficiul multinaționalelor etc.).

Românii au ieșit în stradă, în toată țara, tocmai pentru că sunt nemulțumiți de supralicitarea și isterizarea pandemiei, o manevră pentru a li se restrânge drepturile și libertățile.

Tocmai pentru că s-au săturat să fie tratați ca niște aborigeni dintr-o colonie.

Tocmai pentru că nu acceptă ideile din scrisoarea de mai sus.

Prin semnătura lui Klaus Iohannis, țara noastră este aruncată, fără voia ei, pe post de carne de tun, în prima linie a Marii Resetări: un experiment criminal care urmărește să radă de pe fața pământului civilizația creștină occidentală punând în loc un gulag planetar.

Semnătura lui Klaus Iohannis este un cuțit înfipt în spatele poporului român.

PARTENERIAT EVZ