Adrian Severin și Tratatul cu Ucraina. Trădare a fost… și o știm și noi!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sub semnătura editorului Petru Romoșan, în data de 7 martie 2021, în revista ART EMIS a fost publicat articolul intitulat „Ucraina, un stat eșuat la frontiera de est a României?”[1], la care unul dintre autorii actului de trădare națională (a se citi Tratatul cu Ucraina din 1997) deși în culpă fiind, a ripostat fără temei. Iată de ce, mă văd obligat de conștiință, să vin cu anumite repere obiective și reale, la care „autorul” în cauză nu va fi capabil să răspundă.. „în veci”, iar „Adevărul nu-l va elibera” din culpa care trebuie să facă cel mai curând obiectul instanței, pentru că a venit timpul ca toți trădătorii de țară să dea seama pentru cele comise:

- Tratatul de trădare națională negociat de personajul în cauză și semnat „ca primarele” în 1997 de fostul președinte Constantinescu, nu a fost și nu este în interesul României. Atunci - ca și astăzi - au primat interesele altora;

 

- Deși personajul în discuție afirmă: „Dacă prin teritorii cedate aveți în minte cumva Bucovina de Nord și Basarabia de Sud, acelea erau pierdute prin tratatul de pace de la Paris, în 1946, după ce, în prealabil pierduserăm războiul. Când pierzi războaie, se întâmplă să pierzi și teritorii”, precizarea din Tratat: „România renunță «pe veci» la teritoriile românești…” - cu referire la nordul Bucovinei, sudul Basarabiei, dar și Ținutul Herța, pe care negociatorul l-a omis, este un act criminal, pe care niciunul din semnatarii părții române (? - s.n.) nu avea dreptul să o facă.

 

- Dacă după 1990, la cârma României s-ar fi aflat români patrioți, nu alogeni trădători, dacă nu ni se dădea brânci să intrăm în U.E. și N.A.T.O., astăzi mai puteam fi Țară Suverană, nu Colonie Corporatistă sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.-România); nu am fi fost tratați ca cetățeni de rangul al VII-lea al U.E., neprimiți în „Spațiul Schengen” nici după 14 ani de la aderarea la U.E. Poate doar acum după ce prim-ministrul „Zât!” le-a făcut „pohta ce-au pohtit” olandezilor, vânzându-le Portul Constanța. Altă nemernică trădare de țară!

 

- Cui folosește astăzi acel teritoriu din Marea Neagră, „câștigat” nu de binomul semnatar al Tratatului cu Ucraina (incorect menționat că ar fi fost câștigat prin negocierea de dinaintea semnării actului), ci prin acțiune juridică internațională, post tratat? Prin sabotaj condamnabil acceptat, România primește doar 5% din drepturile de jure.

 

- Rezultatul aderării la U.E. și N.A.T.O. - C.C.O.M.S.- România este azi un teritoriu-sclavizat al U.E. și S.U.A.

 

 - Afirmația personajului: „Astăzi, poate, pentru unii, calitatea de membru NATO și UE, nu mai este atât de importantă. În 1997, însă, intrarea în NATO și UE forma obiectul unui consens național. Chiar și în lipsa acestuia, o bună politică externă nu ne permitea să ne rupem de statele grupului de la Viszegrad și să rămânem singuri și izolați, ca stat-tampon între lumea euro-atlantică și cea euro-asiatică”. Păi tocmai suntem rupți, deși România a fost invitată să adere la grupul de la Viszegrad, dar conducătorii C.C.O.M.S.- România au refuzat, acum fiind izolați și tratați incorect de cretini ca escrocul Timmerman, ca bețivul Juncker, ca scorpia Christine Lagard & Asociații.

- Dacă privim spre Polonia și Ungaria, țări conduse de etnici patrioți, vom vedea o luptă pentru interesele popoarelor lor, în comparație cu haita de hiene anti-românești, cățărată la conducerea unei Românii tot mai anemice (din care personajul face încă parte „la modul-timpul trecut”.

 

- Afirmă cu tupeu, semnatarul tratatului trădător de țară: „Ambasadorul S.U.A. (Moses) mi-a spus clar: «Vreți teritorii? Dacă vreți, declarați război Ucrainei și atunci veți fi în război cu noi toți»”. De ce nu ați spus asta cu voce tare, atunci, nu acum? Încă nu eram sub ocupație militară, deci ați comis un act de slugărnicie, nu de patriotism.

 

- La a afirmația eronată a personajului: „Înțeleg că această tentație o avem astăzi, când cineva ne bagă în cap că ar fi cazul să participăm la amputarea  omului bolnav al Europei orientale» care, fără îndoială, este Ucraina”, eu aș răspunde: Da, Ucraina este un stat artificial și, după cum a dovedit în repetate rânduri, inamic al României, mai distructiv și mai parșiv chiar decât Federația Rusă, și al românilor pe care-i discriminează. Cârmacii (a se citi cârpacii ticăloși) României tac și acceptă abuzurile Ucrainei împotriva etnicilor români și a limbii române, fără a riposta.

Da! Pentru senilul american și pentru cei din conducerea imperiului U.E., Ucraina este un cal Troian, un pretext de RĂZBOI împotriva Federației Ruse și, sine die, împotriva C.C.O.M.S.- România.

Acum, la aproape un sfert de veac de la comiterea trădării de țară din 1997, negociatorul și semnatarul Tratatului România-Ucraina afirmă nonșalant și infantil: „Renunțarea la acest tratat, înainte de încheierea căruia nu aveam mai multe drepturi în raporturile cu Ucraina decât am avut după intrarea sa în vigoare (deci, ce am pierdut?), ne va permite doar să ne debarasăm de obligația de a nu «acapara» și «uzurpa» teritorii aflate azi în componența Ucrainei”. Păi, dacă România nu a avut nimic de câștigat de pe urma tratatului, pentru ce a fost încheiat? Doar ca să ni se dea brânci în lagărul U.E. și în N.A.T.O.? Efecte negative au fost; vă amintiți de scandalul canalului Bâstroe prin care „Ucraina, prin Proiectului „Bâstroe”, încalcă atât prevederile a numeroase convenții internaționale din domeniul protecției mediului, cât și ale unor acorduri bilaterale?”[2]. Dar de desființarea școlilor cu predare în limba română din Ucraina? Dar de faptul că limba română a fost interzisă ca „limbă regională” ce are de spus personajul? Bașca chiriașul de la Cotroceni care, la vizita sa Kiev a refuzar să întâlnească delegația românilor din Ucraina.

Anul acesta a venit sorocul când Tratatul Trădător trebuie reclamat, stopat și anulat. Greu de crezut că slugile din cele trei palate dâmbovițene se vor trezi la realitate, astfel ca România să nu devină carne de tun pentru adepții bolnavi ai lui Marte.

------------------------------------------------

Art-Emis


[2] https://www.mae.ro/node/1520

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)    |    RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Sascha 12.03.2021 18:48
    • Toată considerația și respectul pentru articol ,pentru exactitatea datelor și demnitatea pe care rândurile Dv.o degajă. Acest tratat al Rușinii nationale, este, în fapt consfințirea Pactului Ribbentrop-Molotov din 1939. Ce "aderare",sau "intrare" puteau justifica o asemenea trădare? Și ,dacă Regatul României pierduse, in 1946 la Paris, acele teritorii,de ce mai trebuia România, in 1997 să "renunțe pe vecie"la ceva? Minciuni și justificări jalnice ale unui palavragiu, devenit,în plus și ridicol,prin flagrantul jurnaliștilor britanici ,la Bruxelles. O caricatură umană, gata să-și vândă pentru 30 de arginti țara și neamul.
    Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.