ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru a opri distrugerea justiției prin depopulare masivă, ceea ce ar afecta atât de grav funcționarea justiției încât se pune în discuție chiar substanța uneia dintre autoritățile publice cele mai importante în stat și implicit securitatea națională, cu efecte de neimaginat pentru societate și pentru fiecare dintre noi, este nevoie de implicarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării. 

Pur și simplu ministrul Justiției Cătălin Predoiu este depășit de situație iar Guvernul Ciucă în ansamblu complet iresponsabil.

Săptămâna aceasta sunt adunari generale ale judecătorilor în toate curțile de apel, pur și simplu se fac liste cu judecători care ies intempestiv la pensie.
 
Primesc semnale de la instanțe în care toți judecătorii de la o secție vor să părăsească sistemul. Este panică.  

Este vorba despre cifre care vor arunca în haos Justiția pentru ani mulți de aici înainte, în jur de 1000.

Deja totul ia forma unei atingeri directe a securității naționale și a stabilității constituționale astfel încât doar în CSAT se pot decizii.