ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


V-am facut o scurta analiza care o sa va demonstreze la final de ce noi astia, scursurile societatii, conspirationistii care o omor@m pe bunica in spital AM CASTIGAT si ca de acum incolo este doar o chestiune de timp pana cand va fi OFICIAL.

Hai sa luam 4 naratiuni de baza cu ajutorul carora va voi explica cum "armata noastra" nu poate pierde "razboiul" contra p@nselutzelor sensibil0ase si a celor cu steguletz la profil.

1. Naratiunea BoVid
2. Naratiunuea Slava Coteț
3. Naratiunea Schimbarilor Clismatice
4. Naratiunea L3G3bete cu toate ab3ratiile de gen si schimbare de s3x.

1. Prima a fost pregatita indelung si a tintit toata populatia. Fiind prima si facuta destul de meticulos si tintind direct FRICA DE MOARTE si lupta cu un Dusman Invizibil, a fost servita de foarte multi, indiferent de varsta, religie, sex, inteligenta, pregatire academica etc.

Unii ca mine s-au prins repede de ea dupa 2 saptamani, altii au fost cuminti la inceput si au purtat b0tnite in prima faza apoi si-au dat seama ca e vrajeala si ca n-are cum c@rpa aia sa ajute la altceva decat sa semnaleze pr0stia si 0bedienta.

Apoi unii s-au intepat o data si le-a fost rau. Altii de 2 ori si le-a fost si mai rau si apoi au zis ca nici nu mai vor s-auda de asa ceva.
Unii chiar au facut si boosteru si cand au vazut ca in continuare se pot imbolnavi au zis "pas" forever : "Pai ce e vrajeala asta, eu cu 3 d0ze si fac karkalak de 2 ori si Oaie asta care n-a purtat nici o masca n-a avut nici pe draq si nici pe ma-sa. Pai ce imunizare e asta?".

2. Apoi a venit naratiunea Slava cotetz care a fost regizata mult mai prost (eu m-am prins dupa 5 minute cand am vazut cum trageau tancurile din mers si avioanele atacau in formatiune de parada). I-a prins initial si pe multi care n-au halit Zerul Magic, mai ales pe acei oameni cu suflet bun si mai altruisti. Insa fiind asa de prost regizata i-a trezit pe foarte multi, in special pe cei care au facut armata si inteleg niste chestiuni militare de baza. (Aici eu cunosc foarte multi intepati care si-au dat seama de prima teapa vazand-o pe a 2-a).

In 6 luni de razboi insa pot zice ca toti astia care s-au prins de prima s-au prins si de a 2-a. Plus foarte multi care s-au intepat si au vazut cat de mare e Teapa 1, cand au vazut ca Teapa 2 si Teapa 3 sunt promovate de aceeasi oameni si pe aceleasi canale media ca Teapa 1 s-au trezit si au inceput sa faca valva in cercurile lor de prieteni si sa ridice ipoteza cum ca "Conspirationistii astia se pare ca au cam avut dreptate".

3. Asta cu Incalzirea Clismei fiind de foarte mult timp in Agenda deja era stiuta de foarte multi si nu era nevoie decat sa vada de cine e promovata ca sa si dea seama ca e o ab3ratie.
Pentru noi astia care ne-am jucat afara de dimineata pana seara, care am mai mers la tara sau care calatorim mult sau stam in natura n-are cum sa ne pacaleasca asa ceva. E ca si cum ne-ar zice Pamantul : "Stati ba linistiti ca eu is ok, vedeti-va de-ale voastre".
Asta ca sa nu mai pun la socoteala si friptura de gandaci si laptele de coropisnitza si cum vacile fac p@rtz si moare planeta.

4. Asta cu L3G3bt a prins la o categorie de oameni FOARTE MICA de fapt dar foarte prezenta in media si in online si de aceea cumva a parut initial ca toata lumea si-a pierdut mintile. Nu, nu si-a pierdut nimeni nimic, doar o parte din segmentul de varsta 16-32 si cu cateva exceptii a halit asa ceva. Si asta doar in orasele universitare gen Bucuresti si Cluj. Dar a prins in industria muzicala, in media si Teve si este bagata pe gat cam de toata lumea, insa nimeni n-o suporta de fapt. A prins mult in mainstream-ul care suna la fel dar mai ales in asa zis-ul Underground plin de l@l@ieli sinistre si artisti wannabe care nu canta si nu suna nimic. A mai prins pe la UNATC si pe la unii influenseri dar asta nu inseamna ca ne-am lasat "influentati".

Ce vreau eu sa spun e simplu. Sunt deja 4 Vrajeli cu mult prea multe hibe. N-ai cum sa nu te prinzi de una si apoi sa devii circumspect si in scurt timp sa vezi cum pica tot "Dominoul" Narativului Oficial.

Asadar "trupele noastre" isi cresc randurile pe zi ce trece. NU exista om "Trezit" care sa "adoarma" la loc. Usor usor, intai sceptici apoi din ce in ce mai curiosi, si cei intepati si cei care au avut stegulet la profil isi cam dau seama ca nu-i cum zice GIGI24.

NUMARUL NOSTRU CRESTE PE ZI CE TRECE PE CAND A LOR SCADE VERTIGINOS.

Adica ai sa vezi intep@ti pr0Russia ( eu stiu f multi ) dar nu prea ai sa vezi neintepati care sa creada in Marea SchimbareClism@tica si in ab3ratii Lgbete de exemplu.

Asadar Aberatiile lor sunt construite piramidal... la baza e BoVidul si tot mai sus cate una cate una , fiecare cu din ce in ce mai putini adepti si cu sanse din ce in ce mai mari sa cazi de pe ea.

Iar cand cazi - dai cu capul si te lovesti. Cand te lovesti intai te doare oleaca, plangi un pic, iti trece si te trezesti. Si dupa ce te-ai trezit iti dai seama de fapt ce faina-i viata. Si nu te mai culci la loc ca ai treaba.

Buna dimineata la cafeluta!