ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elitele au ambiția să conducă lumea, dar NU o conduc. Singurul mod prin care ar putea conduce lumea este cu acordul nostru.

NU te-ai născut cerând voie să te naști, NU poti trăi cerând voie să trăiești.

Necuratul nu are drept asupra sufletului omului. Este o lege a lui Dumnezeu. Aghiuta iti va șopti la ureche minciuni utopice și vei semna în josul paginii contractul de vanzare de suflet. Ne predăm sufletul cu semnătură. Știu, sună rău când trebuie să fim adulți și să ne asumăm greșelile, tocmai de aceea mulți semeni aleg să rămână veșnic prunci.

În epoca sclavagistă, sclavul își vedea lanțurile legate de picioare și de mâini, astazi lanțurile sunt invizibile și le punem cu propria noastră învoire. Singurul mod de a ne rupe lanțurile este să nu le mai vedem pentru că ele nu există!
Acesta este raiul lor și iadul nostru. Dar știți ceva? Noi îl creăm după indicațiile primite de la elite. Ei știu că teroarea este forma de guvernământ cea mai eficientă, și chiar daca verbal te opui, faptic te infricoșezi și cedezi.
În loc, să-i privim pe Schwab, Gates, si alte personaje de la Davos doar ca niște indivizi cu abiții mari, noi îi privim ca pe superiori ai noștri. Din start am pus pe capul lor coroana de împărați, în vreme ce noi am devenit automat sclavi, vasalii lor. Noi îi facem conducători, totul, dar absolut totul se întâmplă cu încuviințarea nostră.
Amintiți-vă că l-am dat jos pe Ceaușescu ca să nu mai mâncăm parizer. Și nu ne-am temut, ca acum să cumpăram parizer de la Kaufland. L-am dat jos pe Ceaușescu pentru că ne dădea carne rationalizată, ca să fim în genunchi și să ne simțim amenințați că vom mânca larve, greieri, gândaci, plastic.
Am sărit din a fi sclavii comuniștilor români, în a fi sclavii vesticilor. Am luptat cu pieptul gol și am ucis în ziua sfântă de Crăciun ca să cumpărăm roșii din Olanda. Am strigat libertate împotriva dușmanului comunist român, ca să alegem "liber” între multitudinea de sortimente și produse din străinătate.
Din lașitate afirmăm că nu avem scăpare, că nu exista solutii, că "uite ce ne fac nenorocitii”.

În loc să avem aditudinea de perdanți speriați, sclavi ai unor oameni cu ambiții mari și iesiți din toate mințile, am putea să le ținem piept.
Atitudinea noastră este esențială.
Dacă vedem lucrurile întunecat lanțurile invizibile începem să le simțim grele și să ne facă răni la încheieturi. Vom vedea temnița întunecoasă și rece, cerul va fi la fel de albastru, dar printre bare groase de metal.
Dacă îi vedem pe ei conducatorii lumii, și asa se exprimă multi pe internet, atunci ne închidem lacătul lanțurilor și aruncăm cheia.
Spui NU categoric oricărei noi sminteli care ți se propune.
Nimeni nu iți va lua NIMIC din ceea ce tu nu vei accepta să predai din lașitate. Nădejdea lor este exact în lașitatea noastră.
Lașitatea nu este generată de frică, ci de frustrare, invidie, meschinărie, absența scrupulelor, de prevalența absolută a legăturii dintre evlavie și solidaritate. Lașitatea este exercitarea forței asupra celor neputincioși, a celor care sunt într-o stare interioară de asimetrie. Pe acest tip de determinare se grefează apoi frica, sub forma neasumării răspunderii pentru fapta proprie. Lașul se ascunde sau contează pe pasivitate.
Temătorul votează și validează în fiecare zi prin accepțiune, lașitate și frică, că acești indivizi, lipsiți de scrupule, sunt stăpânii lor.
Luptând cu arme invizibile, ei forțează limitele până într-acolo încât oamenii să li se supună. În acest caz, tot arme invizibile, dar determinante, trebuie să le răspundă. NU, este o unealtă uriașă în această luptă pe undeva dreaptă. Pentru că ne merităm soarta.

NU voi mânca viermi, NU voi mânca produsele lor lipsite de nutrienți și străine pământului meu, NU voi purta plasticele lor, NU voi trăi într-un cub unul peste altul, NU îmi voi cumpăra mașină electrică, NU voi plăti cu cardul, NU voi trece la cripromonede, NU voi deveni ipohondru. NU îmi este frică de ei! Dacă pentru bunicii mei unele lucruri au fost bune, sunt și pentru mine.
Voi lupta să am mai multe proprietăți, să mănânc hrană naturală. Voi lupta să îmbrac doar bumbac, lână și in. Voi lupta să ies din înghesuiala orașului și să am o mică curte unde voi respira aer curat. Voi plăti cu bancnote și monede la piață de unde îmi voi lua mâncare de la țăranii mei. Voi strânge bani și voi încerca să nu mă îndatorez la străini.
Voi râde de păcălelile lor cu proteina din gândaci, veganism, schimbari climatice, atacuri cibernetice, viruși mortali, hedonism, nihilism, libertinism sexual, ura între sexe, ura între generatii, distrugerea religiei, a familiei, razboaie.

Toate se intampla cu voia lui Dumnezeu, NU al lor.

NU! NU! NU! De o mie de ori, NU! NU la tot ceea ce propun!
Iar NU înseamnă NU, fără DAR și fără POATE!
Atâta vreme cât continui să cumperi din supermarket, te uiți la ei din poziția celui mărunt și neputincios, te sperii, te uimești, te înfricoșezi de ceea ce va să vină, sunt câștigători de drept și nu ai motiv să te plângi. Îți meriți soarta!
PUNCT.
Nu mai așteptați de la ceilalți să vă rezolve problemele. NU stă în mâinile nimănui să fim salvați de cineva cu putere, din politică, dar "de partea noastră". De partea nostră este doar DUMNEZEU. PUTEREA este în fiecare în parte, în respingerea cu hotărâre a tuturor devierilor pe care le aruncă ca pe resturile de la masă, cei mai ambițioși oameni ai planetei.
Sunt la fel de puternici pe cât este orice om determinat să nu cedeze și să-și pună lanțul de picior.
Nici mai mult, nici mai puțin.
IUBIȚI tot ceea ce ei vă spun să URÂȚI, REFUZAȚI ceea ce ei vă cer să ACCEPTAȚI.
Este un război orb și surd, de accea trebuie să deschidem ochii și urechile, înainte de a fi prea târziu.
Fără compromisul oamenilor, NIMIC RĂU nu se poate întâmpla.
Alege să fii sclavul sau campionul vieții tale. Avem nevoie de CURAJ, dar mai ales să fim curajoși! Nu deznădăjduiți! Curajul este contagios și va inspira și pe alții! Lașitatea oamenilor face posibilă prelungirea manipulării.
NU te-ai născut cerând voie să te naști, NU poti trăi cerând voie să trăiești.
Te-ai născut LIBER, trăiește LIBER, mori LIBER!
Nu suport pe nimeni care mă pune în cușcă, urăsc curșca, și de aceea nu voi fi NICIODATĂ închisă în ea.
Una este să știi/conștientizezi ce ambiții au alții, alta este să te supui râvnei altuia!
NU VĂ TEMEȚI! Mai putem crede într-un Dumnezeu prunc? Acel prunc Iisus pe care, după cum știm deja, cei puternici l-au vrut și vor să-l omoare cu orice preț.
Fii demn, fii stoic, fii curajos, fii rabdator. Fii convins ca orice s-ar intampla Dumnezeu va învinge la final și toti genunchii se vor îndoi în fața Lui și toate limbile vor mărturisi că Domn este Iisus Hristos, întru slava lui Dumnezeu-Tatăl. (Filipeni:2 si Isaia:45)