ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când vă puneți întrebarea: dacă există Dumnezeu, de ce se întâmplă toate nenorocirile de pe pământ? Unde este Raiul, unde este Dumnezeu când se petrec toate cele?

Să vă spun ceva.
Omul a primit Raiul cu toate bogățiile, minunile, frumusețile și bucuriile lui, dar A ALES să iasă din Rai printr-un gest minor în comparație cu abominațiile pe care le face omul astăzi.
Ceea ce nu înțelege - omul - este că acum TREBUIE să lupte pentru a recâștiga locul in Rai și implicit pentru a-L găsi pe Dumnezeu.

Propria FAPTĂ l-a scos pe om afară din Rai, FAPTELE îl aduc înapoi.
Dumnezeu nu e un magician, este Tatăl care te lasă liber SĂ ALEGI ce faci cu viața ta. A, nu îți convine?
Iar dacă nu te lăsa liber, era un tiran care îți impune restricții. Fanatic care persecută...
Vezi că ești oricum nemulțumit de Dumnezeu, deși pretinzi ca Dumnezeu să facă abracadabra și să dispară suferințele de pe pământ? Vezi că dilema și problema sunt la tine? NU! Nu vezi! A! Era să uit! Tu NU ești vinovat pentru nimic! Alții sunt mereu agresorii tăi! Tu ești bun, curat, fără de păcat, curajos, cinstit, luptător, dornic de bine, pace și prietenie. Ești o victimă! Ești! Propria victimă!

Atunci unde este Dumnezeu, nefericitele?

De altfel, cele 10 porunci sunt o corvoadă (unii nici macar nu le-au citit măcar o dată în viața viețișoarei lor. Au auzit de ele, le cunosc în mare, dar nu le-au căutat din proprie dorință. Am curaj să pun pariu), dar vreți să primiți îndurare de-a moaca. Vreți dovezi, vreți minuni, vreți salvare, vreți îndurare. VREȚI! Ca un copil neînțărcat care zbiară de foame, sau bate din picior pentru că vrea ceva.

Știati că: Dumnezeu nu e un partener la masa de poker. Nu trișezi, nu furi, nu minți, iar când ești prins pretinzi să ți le lase potul câștigat prin înșelăciune!
Nu, prietene! Nu merge așa! Ti se va lua TOT, pentru că nu meriti NIMIC!

Iar relele astea pentru care cereți îndurare, FĂRĂ SĂ FACETI NIMIC ÎNDĂRĂT, NU sunt de la Dumnezeu, sunt din libera voastră ALEGERE!
Nasol? Știu!
Ți s-au ofilit gladiola când ai auzit asta? Nu te mai bați pe spate că ești bun? Nasol când ti se spune că ești vinovat pentru toate?
Nasol când pică în mâinile tale OBLIGAȚIA să muncești pentru a primi Raiul și a afla unde este Dumnezeu?
Când o să înțelegeți esența, dincolo de idee, și o să începeți (poate ... sper) să FACEȚI gesturi înspre îndreptare, o să aflați unde este Dumnezeu și o să primiți și Raiul.

Până una alta, luați cu Iad că asta construiți de fiecare dată când va dedați la mândrie, lene, letargie, profeți falși, fariseism, ură, înșelăciune, egoism, nepăsare, lăcomie, avariție, trișare, separare, abandonare, plânset de milă, văicăreli, absența acțiunii, eroism de closet media, căutarea vinovatului peste tot și niciodată în tine! Etcetera etcetera...

Unde este Dumnezeu? Fix acolo unde L-ai abandonat, sau L-ai ocolit, sau L-ai negat, sau L-ai ignorat, sau L-ai batjocorit, sau L-ai luat în râs, sau L-ai făcut egalul tau, sau L-ai pus sub tine, sau L-ai sfidat, sau L-ai înfruntat cu îngânfare.

Luați cu Iad, pentru că Raiul nu este pentru orice pacient veșnic înscris în liste de așteptare care nu a înțeles până în sfânta zi de azi unde este Dumnezeu. Dumnezeu este peste tot! Lasă oglinda, nu te mai venera atât!