ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CONCLUZII

Între extratereștri și harp, tulburarea în masă este la apogeu în zilele noastre. Chiar în aceste zile (perioadă în care vorbim exclusiv despre tot ce nu ne interesează și nu contează) apar dovezi despre mortalitatea de la injecțiile experimentale și despre cât de diabolici sunt Pfizer și UE.

Bourla nici măcar nu răspunde la întrebările Project Veritas despre serurile experimentale, iar strategia „să nu mai vorbim despre Calache pentru că e istorie” este doar o modalitate de a proteja criminalii și complicii lor de ceea ce au făcut.

Carevasăzică, NOI STUDII CONFIRMĂ cauzele sindromului lu'Moarte Subită.

Serul experimental ucide, iar acum există confirmare chiar și pentru cei mai sceptici. (STUDII)

1) SERUL EXPERIMENTAL CREȘTE RISCUL DE DECES DE 4,7 ORI

Acest studiu recunoaște că serul experimental poate provoca moarte subită și încearcă să investigheze cauzele acesteia.

2) THE NEW YORK TIMES DENUNȚĂ COMISIA EUROPEANĂ

The New York Times dă în judecată UE: solicitase acces la mesajele dintre Ursula și Pfizer cu privire la contractul de un miliard de euro (bani publici) pentru serul experimental care nu imunizează și care nu au fost făcute publice. Aceste mesaje ar trebui făcute publice pentru că ar permite accesul la date importante, în schimb Uniunea Europeană pretinde că le-a pierdut.

Ursula a ascuns legăturile.

(Sper că îți dai seama de monstruozitatea pe care o avem în fața noastră.)

3) DECESELE SUNT ASOCIATE CU SERUL EXPERIMENTAL CARE NU IMUNIZEAZĂ, NU BOALA LU'CALACHE.