ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu un an, oamenilor sănătoși și cinstiți care făceau uz de o facultate acordată prin lege, le era interzis să sărbătorească Crăciunul sau Paștele dimpreună cu prieteni sau neamuri în locuri publice.

Era interzis să călătorești pentru a vizita rudele, să mergi la cinema sau la teatru sau la operă, să mergi la stadion, să intri într-un magazin „neesențial”, să mergi la poștă, să iei autobuzul sau metroul, sau pur și simplu să bei o cafea sau sa mănânci o înghețată.

Cu un an în urmă, prin discriminare, milioane de indivizi sănătoși și onești pe care politicienii, jurnaliștii și comentatorii (toți aliniați și acoperiți) i-au definit drept criminali, au fost complet eliminați.

Colegii, prietenii și rudele au fost invitați să-i marginalizeze. Au fost tachinați cu titluri precum „recreerea s-a terminat” sau „nu veți mai părăsi niciodată casa”.

Să nu uităm de REEDUCARE.

Iar asta o voi spune de mai multe ori.

Cât de criminal, indecent, dezgustător a fost să înfășurăm fețele copiilor noștri, să îi împiedicăm să dea mâna, să se îmbrățișeze, să schimbe o bucățică de ciocolată.

I-au forțat să urmeze poteci orizontale în spatele plexiglasului dezinfectat, i-au certat când au vrut să respire, i-au ținut singuri și la distanță, i-au supus unei terori psihice fără precedent, i-au umilit și zdrobit, și în timp ce o făceau - ca în cea mai bună tortură - le-au spus că este pentru BINELE lor, că trebuie să se comporte după reguli nebunești de dragul părinților și bunicilor lor.

I-au învinuit și i-au închis într-o cușcă digitală toxică, i-au jignit și i-au bătut, i-au golit și apoi i-au reeducat. I-au șantajat în schimbul unui QR CODE.

Să picure vina pe trupurile vinovaților ca smoala neagră, nenorociți fără măsură.

Toate acestea din poftă de putere și bani și fără nici o legătură cu realitatea și știința. Niciuna!

Toate acestea bazate pe o minciună care promitea siguranță și securitate mai falsă decât un telefon fals cumpărat într-o parcare.

Nu mă voi sătura NICIODATĂ să amintesc abisul moral și uman al atâtor oameni, fără un moment de îndoială și, mai ales, abisul umanității.

Nu mă voi plictisi NICIODATĂ să-mi amintesc de furia față de bătrâni și tineri, condamnați, primii să moară singuri, fără îmbrățișarea copiilor lor, fără să înțeleagă unde sunt, fără să știe de ce.

Iar tinerii au fost condamnați să nu trăiască dacă nu ar fi primit „voluntar” serul.

S-a creat un precedent care va putea să se repete și cu alte fețe și de aceea nu trebuie să lăsăm garda jos doar pentru că, în acest moment, nu se mai vorbește de nazipassuri și stări de urgență.

Nu trebuie sa uităm NICIODATĂ!

Această meteahnă de a ne vedea acum cumva la adăpost, dar care aruncă vălul uitării peste trecutul imediat, face loc unui viitor și mai tragic.

Tuturor celor care nu s-au aplecat în față acestor satrapi, care au lăsat ușa deschisă celor care nu erau ca ei, care au zâmbit cu chipul luminos și NEacoperit, le mulțumesc din suflet. Ați fost și sunteți strălucitori.

Adenda Redacției: