ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În caz că nu v-ați prins încă, ceea ce trăim în aceste timpuri este de fapt "cel de-al Treilea Război Mondial”. Pentru început, vreau să realizați câteva aspecte deosebit de importante despre cum decurge această bătălie pe care mulți o numesc "Apocaliptică”.

Din punct de vedere al Mediului de desfășurare, putem distinge clar "3 Câmpuri de Luptă”:

Mediul REAL, adică confruntări fiziceîntre oameni, fie că vorbim despre războiul din Ukraina sau despre "demonstrațiile pacifiste” ale Organizației ANTIFA, acest război se duce în modul convențional pe care îl știe toată lumea. Pac pac, bombe, foc, "avioane doborâte cu borcane cu murături”, coktailuri Molotov, gloanțe, bâte și ciomege, etc.  Ideea de bază e că mor oameni nevinovați iar noi NU PUTEM INFLUENȚA CU NIMIC ceea ce se întâmplă pe front. Și nu va sugerez să vă înrolați voluntar în vreo armată, pentru că veți avea de-a face cu "Profesioniști” adevărați.

Mediul SOCIAL, ce ar putea fi împărțit în ECONOMIC – POLITIC – IDEOLOGIC. Adică sancțiuni, tratate politice, alianțe economice, legi și ordonanțe care afectează viață noastră în mod direct, dar fără a fi vorba de un atac fizic propriuzis, ci de o "lovitură cu manta” aplicată asupra psihicului populației, dar cu repercusiuni fizice ulterioare. De exemplu: dacă din cauza unor Jocuri Politice se scumpește gazul, iar din nevoia de a economisi faceți mai frig în apartament și că urmare va îmbolnăviți, acesta este tot un atac fizic asupra dumneavoastră. La fel și prin scumpirea alimentelor, dacă o persoană nu-și va mai permite să-și cumpere hrana necesară, pe lângă durerea psihică și tristețea cauzate de problemele zilnice financiare, acea persoană se va îmbolnăvi la un moment dat de diverse afecțiuni ce pot deveni cronice. Din păcate, nici în acest război nu prea aveți cum să participați în mod direct decât dacă aveți ceva pile pe la Guvern sau la Casa Albă.

Mediul VIRTUAL, adică platformele de Social Media, unde asistăm de fapt la un "Război al Informației”. Nici aici nu putem vorbi despre un atac fizic direct, ci despre o lupta ce se dă între două ideologii pentru a câștiga câți mai mulți adepți controlând fluxul de informații. Problema este că  "teren de lupta” virtual este aproape în totalitate deținut de inamic, iar acesta beneficiază de toate”pârghiile” necesare că să încline balanța în favoarea lui: Cenzură, Cancel-Culture, Shadow-baning, plus acces la majoritatea mecanismelor ce pot influență opinia publică (presă, radio și TV, artiști și influenceri online). Cu toate astea însă, acesta este "terenul de lupta” unde noi putem influența cu adevărat soarta Lumii.

Din punct vedere al SPAȚIULUI, acest război se desfășoară pe mai multe Planuri: Global, Național și Local. Pe plan GLOBAL el este purtat de personaje cu expunere și putere de influență MONDIALĂ, cum ar fi: Donald Trump, Vladimir Puțîn, Joe Biden, Elon Musk, Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, Andrew Tate, Jordan Peterson etc.

La nivel NAȚIONAL vom avea pe "câmpul de lupta”, în cazul României de exemplu, politicieni, ziariști, artiști, influenkeri, etc: de la Iohannis la Diana Șoșoacă, de la Mândruță la Dana Budeanu, de la Delia pân’ la Bittman și de la Selly până la Ciucă, aceste personaje influențează într-un fel sau altul evenimentele ce au loc în țara noastră, dar și starea de spirit si nivelul de informare a populației.

Pe Plan LOCAL, acest război se mută în grădina fiecăruia dintre noi, fie că e vorba de grup de prieteni, colegi de serviciu, rude etc. Sunt ferm convins că în viață voastră de zi cu zi, fie că e vorba de interacțiuni fizice sau pe internet, ați intrat de multe ori în conflict cu cei care au căzut pradă manipulării din ultimii ani.

Ca să clarificăm și mai mult lucrurile, am putea să analizăm participanții din acest război și să încercăm să vizualizam toată scena ca pe un imens joc de Șah, ce se desfășoară în timp real și pe mai multe table simultan.

Nu degeaba aproape toți membrii de elită din consiliul lui Vladimir Putin sunt maeștri internaționali la Șah. Lavrov, Șoigu, Gherasimov etc, pun pariu că sunt aproape de nivelul la care a fost Emory Tate, tatăl controversatului Andrew Tate. Acesta a fost de cinci ori "Campion al Forțelor Armate” din SUA iar în 2006 a ajuns până pe locul 72 în topul celor mai buni jucători din toată America.

Am să încerc să vă fac o prezentare asupra pieselor de pe tabla de șah. Este destul de importantă înțelegerea ei deoarece într-un articol viitor am să vă povestesc despre o strategie foarte simplă, care, dacă ar fi înțeleasă și aplicată corespunzător, ar putea avea un efect de Domino destul de rapid și devastator asupra Narațiunii Oficiale.

Țin să menționez de pe acum că această clasificare NU are legătură cu inteligența, caracterul sau cu pregătirea academică a oamenilor, ci cu Funcția și Influența pe care o au asupra desfășurării jocului –  cu alte cuvinte, câte pătrățele poate muta fiecare.

În primul rând avem PIONII . Ei sunt "eroii” mascați, cei care #stauacasa și salvează vieți, cei care "se sacrifică pt binele comunitătii”, cei care cred încă cu tărie în beneficiile miraculoase ale "Științei” și ale "Zerului Magic”, "trolii” și "securicii” voluntari care abia așteaptă să "vă toarne” că aveți iarna peste 20 de grade în casă, cei cu "steguleț la profil”, cei cu "pronume de gen" de pe Instagram,  cei obedienți care ascultă fără drept de apel tot ce dictează Arahații, Fauciștii și alte entități care "ne vor nouă binele” – adică NEBUNI, CAI, TURE și chiar REGELE și REGINA.

Rolul PIONILOR este să ne facă pe noi "ceilalți” să ne pierdem în detalii, să ne luăm la ceartă cu ei, să ne enerveze ca ne pierdem cumpătul si să-i luăm la mișto ca apoi ei să ne raporteze la "autoritățile zuckeristice” care ne trimit pe bancă cate 30 de zile. (eu am în total peste 18 luni de ban pe Facebook și AM FOST SUSPENDAT PERMANENT până acum pe 3 conturi de Facebook, 2 de Instagram, unul de Twitter și unul de Reddit. Si mi-am luat 30 de zile pentru "Slava Smiork”, dar pentru asta, chiar dacă am suferit oleacă, a meritat).

Dacă vreți să aveți o viață liniștită, cea mai simplă variantă ar fi să le dați efectiv bypass – adică să-i "scoateți” din circuit ca și cum ar fi o cantitate neglijabilă. Nu trebuie să aveți nici o treabă cu Pionii, și așa trăiesc în frică, ei sunt cei care se îmbolnăvesc și umflă statisticile.

Dar dacă ați jucat Șah și nu știți doar cum se mută piesele, atunci știți că cele mai importante piese de pe tabla de Șah sunt PIONII.

Cine înțelege acest aspect atunci sigur are capacitatea de a înțelege Psihologia Pionilor, cum funcționează subconstientul acestor "roboței obedienți” ce trăiesc de peste doi ani într-o frică de moarte constantă, frică ce a dus la o alterare foarte gravă a Disonanței Cognitive și a construcției unei False Realități. Aceștia, ca la Șah, funcționează după un principiu foarte simplu și previzibil: "Dă-i cu capu’ înainte”, ca și cum ar avea ochelari de cal. Cum fac o turnătorie, fie ea online sau în viață reală, cum o piesă de-a noastră este blocată si trimisa 30 de zile "in arest”.

În general, am putea numi că fiind PIONI pe toți cei care ascultă ordinele orbește, pe cei care conform experimentului Milgram (despre care am vorbit și aici https://www.activenews.ro/opinii/Alexandru-Gavril-Andrew-Tate-vs-Jordan-Peterson-179274ar fi în stare să omoare pe cineva dacă "primesc ordin de sus”. De la medicii corupți până la jandarmiicare terorizau oamenii pe stradă sau la metrou că n-aveau cârpa la gură, de la corporatistii care "duhnesc a Civilizatie”până la cei care stăteau la coadă la mici pentru a îngroșa numărul intepatilor, toți aceștia sunt PIONI.

Ce mai au în comun PIONII din realitate cu cei de pe tabla de Șah? La fel ca piesele din joc, și PIONII inamici se visează altceva, toți se cred speciali și consideră că dacă ascultă orbește ordinele (merg cu capu-nainte fără să comenteze), atunci obediența le va fi răsplătită și vor fi și ei văzuți ca fiind "Cineva” – adică se vor schimba în altă piesă.  

Tot PIONI sunt din păcate și soldații care mor de-adevăratelea pe front pentru războaiele altora, dar clasificarea acestora ține foarte mult de partea reală a războiului unde comparatia pieselor se face mai mult în funcție de gradele și funcțiile militare.

În consecință, eu i-am numit pe toți PIONII adverși ca fiind "Dușmanii Rațiunii”. Rețineți acest "titlu”, deoarece va fi unul dintre subiectele viitoare despre care voi vorbi mult mai în amănunt.

Avem apoi NEBUNII. Aceștia sunt oamenii din presă și din media aservită. Personaje gen CTP, Lucian Mândruță, Radu Tudor și alți influenkeri mizerabili: artiști, vloggeri etc. Aceștia au un dublu rol. Primul e să le "bage pe gât Pionilor” numai mizerii și aberații ce le mențin acestora starea de frică constan, îi țin dezinformați și îi "asmută” împotriva noastră. "Că vezi domle suntem inculți,țărani, fără pregătire, fără empatie, anti știință” și câte și mai câte aberații.

Dar rolul lor cel mai important de fapt este altul: canalizează foarte mult din Ura noastră și din timpul nostru către ei. Dintre toți, cred că Nebunii au frigiderul cel mai plin de carne din partea noastră, sunt cei mai huliți și mai înjurați (asta probabil și pentru că zilnic vin cu câte o tâmpenie). Vă dați seama că din punct de vedere energetic și spiritual, nu cred că e prea zensă fii CTP sau Mândruță.

Avem și noi NEBUNII noștri, pe majoritatea îi gășiți pe listele făcute de acel "profesor universitar” din Iași – Sorin Bocancea - care a avut grijă să îi adune pe toți la un loc și să îi numească "Trompete Putiniste”(eu iar n-am prins loc pe aceste liste dar m-am resemnat între timp). Păi nu suntem noi considerați "NEBUNI” de către toată lumea?

Tot la "Nebuni” am putea să-i adăugăm și pe unii dintre cei mai mari muzicieni ai secolului precum Eric Clapton, care a povestit în acest interviu despre efectele adverse ale Superbului pe care le-a simțit pe propria piele (https://www.youtube.com/watch?v=EO80NBSJGC0), Roger Waters, fostul basist al formației Pink Floyd care declară într-un interviu la CNN că nu este vina Rusiei pentru ceea ce se întâmplă, ba chiar l-a numit pe Joe Biden "criminal de război” (https://edition.cnn.com/videos/politics/2022/08/06/smr-roger-waters.cnn), sau pe sportivi precum Novak Djokovici care a sfidat regulile Poliției Sanitare și care în urma victoriei de la Australian Open a ajuns unul dintre cei mai iubiți sportivi din toate timpurile.

O particularitate a nebunilor este că, la fel că pe tabla de Șah, ei devin din ce în ce mai periculoși si eficienți odată ce li se mărește spațiul de manevră (influența).

Apoi avem CAII. Aceștia sunt politicienii. Cei care fac cărțile pentru a se implementa Agenda Marii Resetări. Avem mai multe tipuri de Cai, de la ponei gen Vlăduț Magicianu sau Nicușor Dan, până la armăsari gen Băsescu, Iliescu sau alți "meseriași” ce stau în poziții cheie cum ar fi Fauci sau Arafat - personaje ce au decis soarta a milioane de oameni fără să-i fi ales nimeni pentru a imdeplini acest rol.

La fel ca în joc, CAII sunt personaje plasate în funcții cheie pentru a servi mai multor scopuri atunci când este nevoie. Cu celebrele "Atacuri în Furculiță” (Legi și Ordonanțe), un CAL bine poziționat are de obicei multiple roluri foarte importante în desfășurarea și economia jocului – cu cât are acces la mai multe poziții, cu atât mai periculos devine acel CAL.

Din păcate însă, numărul Cailor noștri este destul de mic, iar aceștia sunt ținta preferată a Nebunilor (jurnaliștii și influencerii) inamici. Dar și așa puțini cum sunt, au reușit să se infiltreze bine în Sistem și să încurce pe cât posibil planurile acestuia.

Apoi urmează TURELE. Ăștia sunt oamenii cu bani, gen Billuță Portițe, Soroșică, Zukerberg, Jeff Bezos sau cei ce fac parte din "Comitetul celor 300” despre care puteți citi chiar pe site-ul oficial al CIA (https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/4A/4A92FD2FB4DAE3F773DB0B7742CF0F65_Coleman.-.CONSPIRATORS.HIERARCHY.-.THE.STORY.OF.THE.COMMITTEE.OF.300.R.pdf). Acești indivizi, pe lângă aportul financiar foarte mare cu care au grijă de bunăstarea Cailor și Nebunilor, mai lasă și impresia cum că ei ar fi Boșii finali. Dar nu sunt ei nici pe departe, ei doar se plasează la vârful Piramidei vizibile pentru toată lumea.

Turele noastre cred că sunt persoane precum Elon Musk, poate chiar Jordan Peterson, dar și cei din spatele unor oameni precum Donald Trump sau Vladimir Putin. Pe aceștia doi nu știu încă la ce categorie să îi incadrez deoarece informațiile mele se opresc la ei, nu știu dacă sunt alții peste ca putere de decizie.

Apoi avem REGII și REGINELE. Aici este vorba despre dinastiile familiilor regale care conform datelor oficiale controlează lumea de aproape 2000 ani, poate chiar mai mult. Practic e vorba despre urmași ai Imperiului Roman, care cu ajutorul Vaticanului, controlează din umbră tot ce mișcă în lumea asta, de la guverne la corporații, la Mafie și la servicii secrete. Sunt cei cu "sânge albastru”, care alături de Papa de la Roma, dar și de Papa Negru - liderul Iezuiților, dețin peste 97% din bogăția Lumii. Aceste familii sunt: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Rockefeller, Russell, Van Duyn, Merovingian și Rothschild.

Dacă ar fi să mă folosesc doar de "informatiile oficiale” pe care le avem la dispoziție, atunci ar trebui ca Donald Trump și Vladimir Putin să fie cele mai puternice piese de pe tabla cea mare, deși "gurile rele” spun că și aceștia sunt controlați. Până la noi dispoziții, mi-ar plăcea să cred că Regii și Reginele noastre sunt șefii de stat care își conduc țara după principii suveraniste, fără a accepta jugul globalist și care luptă pentru independența propriului popor. Din această categorie făceau parte lideri precum Muammar Gaddafi sau Saddam Hussein si Nicolae Ceaușescu, care au fost anihilați cu ajutorul unui angrenaj foarte complex format din Pioni (soldați), Cai (politicienii care au votat în Congresul American pentru intervenția militară din Libia si Irak sau ai nostri care l-au trădat pe Nea Nicu), Nebuni (toată presa internatională "civilizată” din acea perioadă a încercat să îi portretizeze ca fiind cei mai mari tirani și un pericol pentru întreaga omenire) și Ture (oameni cu mare putere financiară și influență în industria de armament și cu mari interese în exploatarea petrolieră din zona).  

Mai presus de toți aceștia, stă pe tronul său de foc cel care joacă de fapt toate cu aceste piese. Omul Negru, așchiuța - adevăratul Boss Final – cel care nu e prezent pe tablă, el doar mută în timp real mii de piese care și-au pierdut direcția și și-au închinat sufletul acestuia.

Ce e FOARTE IMPORTANT de știut e că, nefiind prezent pe tablă, diavolul nu ne poate face nimic în mod direct, el având mereu nevoie de oameni ca să facă diverse acțiuni in numele său. Deci, "FĂRĂ FRICĂ” dragii mei, nu uitați că noi oricum avem de partea noastră cea mai puternică entitate din Univers, pe Cel care ne-a lăsat "Reguliile Jocului” și care a scris în Cartea Destinului cum vor muta toate piesele de la Începutul Timpului și până la Sfârșit – Dumnezeu.

Și cu asta dragii mei, se termină prezentarea mea, dar nu înainte de a vă spune încă o dată să rețineți că Cele mai importante piese de pe tablă sunt PIONII, dar despre asta vom vorbi pe larg într-un viitor articol intitulat "Dușmanii Rațiunii” și pe care îl voi publica în curând.

Și ca să vă mulțumesc pentru că m-ați urmărit până aici, o să vă las o mică comparație între "trupele noastre” și cele "inamice”, ca să înțelegeți de ce, chiar dacă pentru mulți pare imposibil în acest moment și consideră că "Omenirea e o cauză pierdută”, dacă fiecare își înțelege rolul și ce are de făcut, atunci șansele să ieșim cu bine din tot acest haos sunt destul de mari.

Pionii noștri sunt peste Pionii lor, în primul rând deoarece Pionii noștriconștientizează că sunt Pioni și nu privesc asta ca pe o rușine, însă cea mai mare problemă a pionilor noștri este că ei nu realizează încă faptul că Sunt cea mai importantă piesă de pe tablă și că Puterea e la ei.

Am văzut de multe ori oameni care, deși au înțeles în mare parte despre ce este vorba în lume, aleg să-și plângă de milă, fac mereu afirmații de tipul ”ne merităm soarta”, "vine apocalipsa” și "cade drobul de sare”.

Îmi pare rău să vă zic, dar dacă strămoșii noștri ar fi avut toți această atitudine, eu nu aș mai fi scris acest text în limba română iar Biserica noastră Ortodoxă ar fi fost de mult subjugată Vaticanului.

În primă instanță, Pionii noștri ar trebui să înțeleagă cât mai mulți cum funcționează întregul mecanism Dacă eu reușesc să fac 100 de oameni să înțeleagă cum se desfășoară Jocul, iar aceștia îl vor explică mai departe măcar unei persoane pe zi, sunt sigur că în scurt timp Pionii noștri vor fi cea mai puternică parte a "armatei”. Iar dacă vă este rușine să vă considerați un "simplu Pion”, atunci înlocuiți acest cuvânt cu "Soldat” și rușinea ar cam trebui să dispară. Vreți mai mult? Nu-i nici o problema, ați văzut ce are de făcut fiecare piesă.

Nebunii noștri sunt și ei peste Nebunii lor. Păi e de-ajuns să ne uităm la ce "vedete internaționale” avem noi de partea noastră (Eric Clapton, Roger Waters, Novak Novax Djokovich) și pe cine au ei: (https://www.buzzfeed.com/morgansloss1/celebrities-for-covid-vaccine-and-against-it ), iar la capitolul jurnaliști, chiar dacă au rămas destul de puțini cei care nu s-au vândut, aceștia reușesc să țină piept trusturilor media oficiale plătite cu milioane de euro de la bugetul de stat sau din finanțări externe din "surse necunoscute”.

Caii noștri, deși sunt într-un număr mult mai mic față de cel al adversarului, beneficiază totuși de un avantaj incontestabil, și anume faptul că sunt iubiți de către populație. Indiferent dacă va place sau nu de Diana Șoșoacă sau dacă sunteți sau nu de acord cu ce face ea sau Cristian Terheș, vă asigur că oamenii care îi urmează pe aceștia ar ieși în stradă pentru ei dacă s-ar întâmplă ceva dubios. La fel și în America, oamenii care sunt pro Trump îl iubesc pe Trump, iar cei care au votat cu Democrații, nu au făcut-o pentru că îl iubesc pe Joe Biden, ci pentru că îl urăsc pe Donald Trump.

La Ture, e suficient să îl comparăm pe Elon Musk cu Bill Gates sau cu Mark Zuckerberg, să analizăm ce a făcut fiecare și de ce tehnologie dispun. Înclin să cred că Tesla, nu doar pentru că poartă numele celui mai important Om care a trăit vreodată (după Iisus Christos) și căruia I se datorează și faptul că voi citiți acum acest text, este o companie ce deține mult mai multe "tehnologii secrete” decât Facebook și Microsoft la un loc.

Când vine vorba despre Regi și Regine, nu am avut niciodată vreun atașament față de aceștia. Nici cât am fost student în Londra timp de trei ani de zile, nu am reușit să înțeleg de ce un popor mândru și cu o istorie așa bogată precum britanicii alege să idolatrizeze niște paraziți. Poate aș fi de acord cu Monarhia, cu condiția ca după moartea Regelui să existe Alegeri Libere, iar succesiunea la Tron să se facă pe merit și nu bază de nepotism. Sunt pline cărțile de istorie cu situații în care după un rege bun și puternic care a adus prosperitate si pace în Regatul sau, în momentul când la cârma regatului au urcat copiii acestuia, s-a ales praful de munca regelui, au urmat războaie, s-au mărit taxele iar condițiile de viață ale oamenilor au scăzut brusc.

Iar în încheiere, sperând că fiecare și-a înțeles rolul în acest "conflict mondial”, vreau să vă dau probabil cel mai important sfat de până acum:

Nu uitați că suntem în stare de război, așa că este absolut esențial să căutați și să înțelegețArtă Războiului a lui Sun TzuUnul din principiile fundamentale din această carte este "Dușmanul dușmanului meu este prietenul meu”. Încercați să asimilați cât mai bine acest principiu și, indiferent de ce piesă sunteți, să NU MAI atacați piese ce luptă sub același stindard cu voi. Chiar dacă nu vă place de Piesă respectivă, sau cum livrează mesajuldacă acest mesaj este anti masca, antivax, anti claimăt ceingi, pro familie și credință, în loc să vă consumați din energie atacând acea piesă pe motivele cu care NU sunteți de acord cu ea, mai bine consumați acea energie share-uind o informație a unei Piese cu care sunteți de acord.  

Iar dacă vă întrebați ce rol îmi asum eu în toată povestea asta, am să vă las răspuns una dintre cele mai frumoase melodii ale formației Phoenix – Nebunul cu Ochii Închiși – melodie care, deși în ciuda vârstei de peste 60 ani, este mai actuală și mai la obiect decât tot ce auziți astăzi la posturile de radio oficiale.

https://www.youtube.com/watch?v=XbJVeDvN2BA

Pe un munte, într-o țară foarte-ndepărtată,

Stă un om cu ochii-nchisi și spune ce ne-așteaptă.

Lumea nu-l ascultă, îl crede un nebun,

Căci vorbele lui sunt niște lovituri de tun.

Dar el sta singur si linisti,

Iar in ochii lui inchisi

Vede al lumii asfintit

Nebunul cu ochii lui inchisi.

Zilele trec una după alta sus pe munte,

Vocea lui se aude clar, spunând foarte multe.

Lumea cea întreagă se-oprește să-l asculte,

Îl crede un nebun ce-ndrugă multe vorbe-absurde.

Dar el stă singur și liniștit,

Iar în ochii lui închiși

Vede al lumii asfințit

Nebunul cu ochii lui închiși.

În caz că sunteți interesat să vedeți cu ce mă mai ocup în viața de zi cu zi când nu sunt doar un "nebun conspiraționist”, aveți aici diverse moduri de a mă găsi.

https://rumble.com/v11z53x-black-sheep-imagine.html - contul de Rumble

https://www.youtube.com/playlist?list=PL4e3_bdwDYc3MmZRuxw4NOxau-Jwa-bzT - canal de youtube cu lecții de chitară

https://www.instagram.com/alexandru_gavril_oaie/ - al 3-lea cont de Instagram

https://www.facebook.com/profile.php?id=100081137331468 - al 4-lea cont de Facebook ce a fost deja blocat de peste 6 ori 30 zile,

https://www.facebook.com/BlackSheepRom - al doilea cont de facebook care momentan este blocat.

https://twitter.com/AlexGavril_Oaie?t=WUcQ6hIk_xk2qKxenG1J4w&s=09 - nouă mea pagină de pe Twitter pentru că cea veche a fost ștearsă.