ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Că tot nu-s capabili de fotbal, tricolorii români au îngenunchiat înaintea unui meci amical în Anglia, pentru mișcarea „Black Lives Matter”. Probabil cred că așa-s în rând cu lumea. Sigur, fotbaliștii nu-s suspectabili de inteligență excesivă, dar, totuși, nu scrie în fișa postului să fie chiar fără circumvoluțiuni cerebrale, cârpe ale corectitudinii politice.

Felicitări lui Ionuț Nedelcearu și Nicolae Stanciu, care au refuzat mascarada!

Pentru ce s-au umilit, de fapt? Te umilești cerându-ți iertare pentru un păcat, o nedreptate, o greșeală. Care este nedreptatea pe care le-au făcut-o românii negrilor? I-am avut ca sclavi pe moșii? Le-am ocupat și jefuit țările? Am avut colonii în Africa? Nu i-am lăsat să intre în magazinele unde intram noi, ori i-am obligat să stea pe locurile din spate în autobuze? Nu.

Ba, din contră, pe vremea lui Ceaușescu, România a ajutat nu știu câte state africane, cu bani și utilaje industriale și pentru agricultură. Nu țineți minte câți studenți congolezi sau din alte părți au fost studenți pe burse sau pe bani puțini, în ultimele decenii ale comunismului, în Cluj, Iași, București etc?

Occidentalii au datorii față de cei de culoare, pentru că i-au jefuit și-i jefuiesc și acum. Nu noi. Fiindcă avem pielea albă, nu înseamnă că suntem în liga ticăloșilor, care sunt experți în spoliat popoare.

„Black Lives Matter” este o mișcare extremistă. Ca s-o spun direct- sunt rasiști, deși predică lupta împotriva rasismului. Este o greșeală să le accepți pretențiile. Și românii n-au ce căuta în această poveste.

Orice bărbat care îngenunchează, în afara momentului când își cere iubita de soție sau în timpul rugăciunii, este un penibil. Iar România are o națională de fotbal dublu penibilă. De rezultate sunt jalnici, să se milogească ies în față. Problema e că, având tricolorul pe tricouri, umilindu-se ne umilesc pe fiecare.