ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oricum aș încerca să montez piesele de la bicicletă, rezultatul final este o mitralieră. Cu căteva zile în urmă, șeful sănătății publice din provincie a anunțat brusc că nu mai recomandă populației sănătoase să facă boosterul, cică 2,3 vaccinuri plus trecerea prin covid este suficientă. Uimitoare această decizie in condițiile în care cu două luni înainte, televiziunile te somau să-ți faci boosterul, altfel nu tu prieteni, petreceri, socializare. Stadionul Olimpic unde Nadia a luat 10-le perfect s-a transformat în sală de vaccinare pănă au constatat că interesul era zero și au lăsat-o baltă. 

Ieșirea dr-ului șef care abroga vaccinul a trecut neobservată. Lumea nu mai vorbește de covid, de vaccinuri, este plictisită. Presa centrală a amuțit pe subiectul vaccinurilor. Oboseala pare firească, după doi în care autoritățile ne-au terorizat cu acul, restricții, pașapoarte. Au dispărut de pe FB și mândrii bustați care-și afișau statutul vaccinal. 
 
În mod straniu, subiectul covid și vaccinul atașat este omorât de acelasi mainstream și de politicieni care cu căteva luni înainte ne terorizau. Iar oamenii, cuminți, iau în gură bolul mestecat de știri convenabile.. Dacă ați observat, cei mai vocali adepți ai politicilor covid sunt cei care nu mai suportă subiectul. Haide, lasă-l încolo de vaccin, a trecut, gata, revenim la viață. Mesajul e simplu, nu ne mai trebuie vaccin, a fost bun-ne-am salvat, să trecem la altceva.
 
Cu cât presa centrală încearcă să steargă subiectul și să ne îndrepte spre război, baloane, cutremure cu atăt presa mică, muncitoare, cinstită și neplătită, plus doctori care nu și-au curbat coloana vorbesc de exces de mortalitate, morți subite, avalanșă de boli grave. Aceste preocupări nu apar în presa centrală canadiană. În Europa subiectul începe să ardă, dr Campbell face o excelentă trecere în revistă a cifrelor de pe mapamond. 

Mă opresc strict la Quebec (90% vaccinați cu 2 doze) Și folosesc materialul clientului, datele oficiale ale Institutului național de statistică Quebec. Date pe care le poate accesa oricine.

În 2022 au murit cu 8300 de oameni mai mult decât în 2021 (creștere de 12%, ca și media europeană) și, atenție, cu 3650 mai mult decât în anul covidului, 2020. An în care, potrivit narativului oficial, s-a consumat hecatomba demografică cauzată de covid. Știm precis acum că covidul a ucis în proporție de 97% oameni de peste 70 de ani cu cel puțin o comorbiditate (o boală gravă mortală pe care o aveau). Interesant este că statistica din Quebec atribuie ZERO decese de covid pentru categoria 0-49 de ani care nu aveau condiții medicale grave. În schimb excesul de mortalitate din 2022 este plasat de departe exact în această categorie. Sunt săptămăni în care excesul la 0-49 ani atinge 50%. 
 
Niciodată asemenea cifre n-au fost înregistrate în Quebec. Întrebarea este firească, neconspirationista, de ce au murit atăția oameni ? Și de ce în principal, tinerii?
 
A avut Quebec vreun cutremur, a apărut vreo boală misterioasă devastatoare, s-au sinucis pe capete, s-au împușcat, i-a topit căldura, au degerat, i-a afectat climate change?  Sau...?
 
Nu știm pentru că în mod straniu nimeni nu întreabă, presa tace moartă în păpușoi, politicienii la fel, doctorii la fel. 

Adică hecatomba demografică cauzată de nu știm ce in 2022 o depășește pe cea a covidului din 2020 și nimeni nu vede, nu aude, nu întreabă. Să fie anul 2022 unul de excepție, o gaură neagră inexplicabilă?
 
În aceste condiții de tacere totala pare firesc ca autoritățile și presa să șteargă cuvântul vaccin din relatări. 
 
Și ca lumea să se destindă, să uite de vaccin și statistici, au apărut baloane și obiecte pe cer. Căscați gura la ele, speriați-vă de spionii din cer și nu mai puneți întrebări!