ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


4100 vizualizari pe secunda, 250000 pe minut, 15 milioane pe ora, 178 de milioane dupa primele 12 ore de la difuzare. Nu, nu este audienta pe care am facut-o cu Gabriel Purcarus la ultima emisiune. Nu inca.  Este audienta ultimului interviu pe care l-a postat Tucker Carlson pe X (fosta Twitter).
 
Ce interlocutor credeti ca poate face o asemenea audienta? Banuiti ca nu poate fi altul decat dictatorul, dusmanul democratiei, acuzatul cu aproape 100 de capete de acuzare pe capul lui. Tipul vanat in fiecare secunda de 6 ani de zile, omul oranj pe care se cheltuie zeci de miliarde de dolari sa fie scos din circulatie. 
 
Ca sa aveti o perspectiva, Carlson atinge audienta CNN-ului la ora de varf a lor in vreo 6 minute de la lansarea clipului. Ce vremuri grele pentru televiziunile de propaganda. Cum naiba sa manipulezi cu o asemenea audienta? 
 
Si toate aceste cifre spun ceva si mai important: cata nevoie au oamenii de presa libera, cata nevoie de adevar, cata nevoie de ziaristi liberi de lanturi. 
 
L-ar manca si pe Carlson cu fulgi cu tot dar le sta in gat. E prea mare pestele pentru sclavii cu pixuri de pe plantatiile progresiste.