ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-a trecut mult prea ușor peste știrea că CIA și-ar fi mituit propriii ofițeri de investigație pentru a ascunde faptul că virrusul lui pește nu are origine naturală, ci a scăpat dintr-un laborator din Wuhan.

Informația este de o importanță capitală, pentru că:

1. Dacă s-a mințit și s-a falsificat adevărul la un asemenea nivel, într-o asemenea situație dramatică, înseamnă că în spate au existat niște interese uriașe, pe care teoria originii artificiale a virrusului le-ar fi pus în pericol.

2. Dacă s-a mințit și s-a manipulat la un asemenea nivel, devin evidente atât lipsa de scrupule, cât și distrugerea oricărei credibilități. Asta înseamnă că ORICE știre provenită din surse „oficiale” poate fi pusă sub semnul întrebării! Da, ne-au mințit! La fel cum au mințit despre origine, au mințit despre gravitate, au falsificat statistici, au indus panica în populație.

3. Să ne amintim că în perioada respectivă au fost interzise autopsiile, când regula de bază într-o epidemie necunoscută, regulă pe care o poate confirma orice specialist autentic, e să afli EXACT cu ce probleme te confrunți, care e agentul patogen și cum acționează el în organism. Acum devine limpede ca bună ziua pentru ce s-au interzis necropsiile: pentru că era ceva de ascuns. Iar abureala cu protejarea medicilor de o viroză rămâne prostire pe față, scuzați.

4. Dacă originea virusului e artificială, înseamnă că se cunoșteau CHIAR DE LA ÎNCEPUT strategiile pentru a-l contracara, adică exista un TRATAMENT! În realitate, ce să vezi, nici un tratament nu era bun, au interzis ivrmctn și hdrxclqn, au demonizat medicii care încercau să trateze prin mijloace proprii și au introdus în toate protocoalele spitalicești nenorocirea de remdesivir, care le-a terminat sănătatea pacienților!

Citiți și BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

5. Dacă guvidul a fost scăpat din laborator, ultimul lucru la care trebuiau să se gândească autoritățile plandemice era un vaccin salvator nou-nouț! Observați că lucrurile se leagă ca mărgelele pe ață! Un virus nou, artificial, e combătut cu un ser experimental, realizat în doar câteva luni! Desigur, miliardele care s-au făcut ulterior pe baza experimentului planetar au fost doar niște coincidențe frumoase și la pungă groase.

P.S. Am constatat, la postarea anterioară, că mulți prieteni au citit știrea, dar au trecut peste ideea principală, grăbindu-se să precizeze că nu există visusuri, că guvidul nu a fost încă izolat, că oricum nu mai contează de unde a început pandalia, și că informația despre mituirea unor ofițeri de investigație, ca să falsice adevărul, e aruncată la vrăjeală, praf în ochii publicului ipohondru.

Măi fraților, toate aceste probleme pe care le-ați observat pot avea sens. Dar nu neapărat acum! Acum ne interesează să lucrăm cu materialul clientului și să sesizăm contradicțiile, altminteri, din nou vorbește fiecare în bula lui, strănută în pungă, cum ar veni!

Știrea este de o importanță colosală, pentru că mai dărâmă niște mituri: mitul încrederii în sursele „oficiale”, mitul inexistenței unui antidot, mitul că anumiți indivizi sunt plătiți ca să le pese și să aibă grijă de noi.

Info ActiveNews: Scrisoarea Subcomitetului Congresului SUA privind Pandemia Coronavirus și a Comitetului permanent al Camerei Reprezentanților pentru Intelligence către CIA (PDF)

Foto-ilustrație ActiveNews:

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews