ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DRAGI VACCINAȚI,

Călcați-vă un pic pe inimă și citiți cu atenție cele ce urmează. Sunt lucruri neplăcute auzului, dar nu scriu ca să mă aflu-n treabă, ci pentru că adevărul trebuie spus, și poate unora dintre voi le va fi de folos.

Bun.

Vă place sau nu, poțiunea magică face victime.

Oamenii mor pe capete. Sportivi, oameni tineri, cad secerați pe stradă, pe terenul de sport, ori se culcă seara buni, sănătoși, iar a doua zi nu se mai trezesc.

Vorbesc despre cazurile vizibile, pentru că, din păcate, există și altele, neștiute, care nu atrag atenția presei. Ba un cancer galopant apărut peste noapte, ba un accident inexplicabil de mașină, pe șosea. Plus oamenii mai în vârstă, trecuți toți la „cauze naturale”, așa cum erau trecuți înainte la „covizi”...

Știu că e dureros și greu de asimilat ce spun.

Mulți dintre noi am încercat să vă deschidem ochii, de aproape trei ani, fără succes. Ba chiar ne-am ales cu niște înjurături la pachet, dar nu mai contrează, trăim vremuri de minciună și confuzie.

Bun.

Vă place sau nu, toată povestea cu guvidul, măștile și vaținul a fost un test pe care, dintr-un motiv sau altul, nu l-ați trecut.

Un triplu test:

De inteligență (trebuia să vă prindeți de multe lucruri, de la început ori pe parcurs; nu intru în detalii, pentru că nu vreau să necăjesc pe nimeni).

De credință (trebuia să vă rugați la Doamne-Doamne pentru sănătate, nu să vă puneți încrederea în așa-zisa „știință”).

Dar mai ales de omenie (pentru că multora nu v-a păsat ori chiar v-ați bucurat când „autoritățile” ne-au obligat pe toți să ne sufocăm cu măștile, inclusiv pe copiii de școală; pentru că nu v-a deranjat, ori chiar v-a făcut plăcere să intrați în magazine cu nazipasu' din dotare, în timp ce unii dintre noi n-am avut cum să cumpărăm un tricou sau o pereche de încălțări la copii; pentru că v-a plăcut să vă „testați”, și din cauza asta mulți am fost obligați să ne supunem la termoscanări, bețe în nas și altele asemenea).

Adevărul tulbură și uneori doare.

Dar se apropie vremea plăților.

Deja anumiți indivizi care-au făcut propagandă la ce nu trebuie s-au ales cu sănătatea praf, sau chiar au plecat intempestiv pe lumea de dincolo, chemați de „patronii” care i-au ținut în slujbă.

Ce-i de făcut?

Vă place sau nu, trebuie să faceți acum ce n-ați fost în stare să faceți atunci.

Nu e ușor, dar trebuie să vă rugați de iertare. Pentru greșeală, pentru frică, pentru neștiință, pentru necredință, pentru neomenie.

Puternic, continuu, din suflet, ca să nu vi-l pierdeți definitiv.

Să mergeți la biserică și să vă rugați.

Să recunoașteți ADEVĂRUL: în inima voastră, înaintea Domnului și în fața oamenilor. Nimeni nu se bucură pentru răul vostru, dimpotrivă, cei mai mulți suntem afectați și îngrijorați pentru voi și pentru ce va veni.

Cam asta-i.

Deschideți ochii, cereți iertare și ajutor pentru vindecare.

Domnul e mare, poate să scoată și sufletele din iad.