ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși e greu de crezut, mulți medici au fost mai spălați pe creier decât omul de rând.
 
S-au perforat la comandă și au pus botul la tot ce le-a picat de la „specialiștii” din minister, fără să suspecteze vreo intenție ascunsă, fără să-și pună întrebări, fără nimic. Cursurile și conferințele nu i-au ajutat să gândească dincolo de lungul nasului și să priceapă că „știința” pe bani nu e știință (și chiar dezinteresată să fi fost, logic vorbind, mai dădea și erori!).
 
Ei, dar morțile „fulgerătoare” ale unor colegi de-ai lor, venite pe bandă rulantă, ar putea fi dușul rece care să-i trezească pe medici la realitate, să le arate că au fost păcăliți la fel ca ultimii amărâți. Măcar ăia s-au ales cu niște mici cu muștar, dar medicii s-au perforat pe gratis, ba și-au mai înțepat și familiile, în ideea că le fac un bine...
 
A cam venit momentul ca păcăliții din sistem să deschidă gura și să ne spună tuturor ce și cum, ca să putem repara măcar în parte ce s-a stricat și să-i putem trage la răspundere pe adevărații vinovați.
 
Că le-o fi jenă sau teamă, că nu le vine la îndemână, contează mai puțin.
 
Dacă arde cămașa pe tine, lași rușinea sau frica de-o parte, o tragi cu putere și-o scoți!