ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dar, dacă ești obișnuit să operezi cu simboluri, observi aici, dincolo de euforia oamenilor, dincolo de revigorarea uriașă a sentimentului patriotic, și alte aspecte interesante. Anume că, simbolic, România A ÎNVINS!

A câștigat pe mai multe planuri, demonstrând forță, demnitate, coeziune, spirit de echipă etc.

Dar, lucrul cel mai important, i-a caftit pe „ăia”!

Mii de oameni au simțit asta intuitiv, rezonând prin bucurie sau simpatie pentru țara noastră. Pentru că, simbolic, toată Europa a înțeles mesajul principal. Iar lumea, sătulă de aburelile propagandistice și de problemele economice și sociale tot mai evidente, a jubilat, de ce să n-o recunoaștem?

În plus, multora le-a plăcut și felul cum s-au manifestat românii pe stadion: i-au impresionat forța noastră, pasiunea, entuziasmul, interpretarea imnului la unison etc.

Și încă o chestie destul de cool. 

Pe haștagiștii cu ghivent i-a trecut un fior de ghețușcă pe șira spinării, motiv pentru care unii dintre ei s-au devoalat public și au ieșit la înaintare cu manifeste pro Ukra, arătând fără dubiu că sunt antiromâni.

Ar trebui să ne obișnuim să vedem și partea simbolică a evenimentelor, pentru că vom mai avea surprize.

Hai România!