ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Azi, 6 ianuarie, zi istorică pentru America lui Trump și pentru noi toți. Fiecare în credința noastră să îndreptăm mai ales acum un gând bun către Dumnezeu pentru izbândă pașnică împotriva forțelor răului.

*În discursul cu care s-a adresat susținătorilor lui veniți la Capitoliu, Trump a sugerat că ar putea alege calea unei evoluții politice în afara propriului Partid Republican. Dacă chiar va face asta, atunci fraudarea alegerilor, care l-au lipsit de cel de-al doilea mandat, precum și trădările de care a avut parte succesiv dinspre propriul Partid (până, iată, chiar în aceste minute, când pare s-o fi făcut chiar și vicepreședintele Pence), pot să-i aducă o simpatie încă și mai mare decât până acum. Și să facă din el un lider urmat masiv de americanii care înțeleg de mult timp cât de grav declasate au ajuns azi clasa lor politică și statul american. Asaltul înscenat asupra Capitoliului este poate expresia cea mai clară a răului pe care-l trăiește azi America. Iar acest rău se va adânci cu fiecare zi care va trece de azi încolo. Trump a fost furat și alungat mai ales pentru că a propus țării sale un lucru înspăimântător pentru adversarii săi și ai Americii: să se întoarcă la Dumnezeu și la muncă cinstită. Globalismul satanist nu i-a putut ierta aceasta. Iar în anii care vin acest Sistem al răului suprem va face tot ce poate, prin teroare – vom vedea curând – ca o asemenea idee să nu mai poată încolți vreodată în mintea vreunui american (vom vedea că același lucru se va întâmpla și peste tot în lume – dacă nu ne-a fost cumva îndeajuns ce-am văzut  deja în anul apocaliptic ce tocmai a trecut). Cred însă că dacă Trump va găsi 10 oameni pe măsura lui, poate să facă pentru țara sa ce n-ar fi reușit sub nicio formă nici în mandatul care i-a fost furat. Pentru că din poziția de președinte el n-ar fi putut nici în alte zece mandate să schimbe din temelii politica americană profund coruptă, cea care a dus la ruinarea acestei națiuni mărețe cândva. Toate acestea desigur dacă Dumnezeu va mai rândui și timpul necesar, Americii și lumii întregi. În sfârșit, nu poate fi cu totul exclus ca președintele să refuze și în continuare să accepte rezultatele fraudate și să acționeze ca atare în răstimpul rămas până la învestirea prevăzută pentru 20 ianuarie.

*Companiile de socializare ale sataniștilor au declanșat un război total pentru suprimarea opiniilor politice conservatoare din spațiul virtual. Au început cu Trump însuși, cu un număr de influenți colaboratori ai săi (între ei generalul Michael Flynn), iar astăzi cu o întreagă rețea de socializare – Parler. Directorul general al Parler a anunțat azi că a respins condiționările draconice ale Amazon, Google și Apple și se pregătește pentru a pleca la alți distribuitori. Potrivit Parler, cele trei companii „au acționat coordonat pentru a ne produce daune cât mai mari”. Sataniștii înțeleg bine că dacă vor începe să piardă monopulul internetului îi așteaptă dezastrul, după ce lumea tocmai a început  să înțeleagă ce se ascundea de fapt în spatele „standardelor comunității” lor: intenția de a îngenunchea America creștină a conservatorului Trump. Și apoi tot restul lumii în care Dumnezeu și cei ce cred în el constituiau și constituie pentru ei același pericol de moarte.

*Cred că dacă în următoarele 10 zile, până în 20 ianuarie, americanii și armata lor nu se vor ridica împotriva sataniștilor teroriști care le-au îngenuncheat țara, o altă ocazie nu vor mai avea. Dacă popoarele creștine vor sta și ele cu mâinile în sân, teroarea satanistă le va lovi în curând și pe ele crunt.

*Sataniștii americani și nemți trăiesc clipe de coșmar la gândul că Trump ar putea să le dea lovitura de grație tocmai în ceasul al doisprezecelea. După ce rețelele lor de socializare l-au blocat simultan, Trump a anunțat că în curând își va crea propria rețea, ceea ce ar putea face ca giganții Facebook și Twitter să se apropie de colaps – Trump fiind în ultimul an cel mai popular și mai iubit om de pe planetă. Ieri, oficina neo-marxist-satanistă Deutsche Welle își făcea singură curaj vorbind nici mai mult nici mai puțin decât despre „ultimele zile de haos ale lui Trump”. Și tot ieri, șefa neo-marxistă-satanistă a Camerei reprezentanților a făcut apel la armată – atenție! –  „să limiteze riscul unei catastrofe planetare” (a se citi nucleare) „posibil de declanșat de un președinte dezechilibrat". Această din urmă poziție arată în mod evident cât de disperați și dezechilibrați sunt de fapt dușmanii președintelui – mai ales în condițiile în care nu dețin nicio informație importantă despre relațiile la zi dintre comandantul suprem și armata sa.

*Cancerul din America (din administrație, din justiție, din legistativ, din servicii, din mass-media și educație, din sistemul democratic și electoral etc.), pe care Trump a reușit în mod fabulos să ni-l pună sub lupă, mai ales pe timpul alegerilor, e în metastază de fapt în întreg spațiul euro-atlantic. Iar Occidentul european și state precum România știu și ele bine aceasta.

*Democrația americană s-a lăsat denaturată până la caricaturizare și la contrariul ei. Corectitudinii politice i s-a permis, de exemplu, să atingă culmi ale absurdului și, mai nou, și ale sinistrului devastator de conștiințe și de suflete. Dumnezeu a fost alungat aproape de peste tot de sataniștii cotropitori și de ideologiile lor – pedofilia ca mod de viață, exhibiția homosexuală tot mai agresivă și lipsită de rușine, pruncuciderea la dimensiuni și scopuri industriale și tot așa. Mai nou, alegerile prezidențiale ultime, în care Trump a fost pur și simplu călcat în picioare de presa și de rețelele de socializare controlate financiar de sataniști, au făcut cea mai grozavă radiografie a răului și de la acest nivel. Iar aici s-a ajuns printr-o dereglementare smintită a domeniului, trâmbițată mincionos drept încă „un apogeu atins de cea mai mare democrație a lumii în materia libertății de exprimare”. Care libertate nu s-a dovedit nici ea altceva decât exact contrariul ei: o cenzură tiranică ce l-a îngenuncheat pe dușmanul de moarte al Sistemului răului suprem și a făcut învingătoare o paiață jalnică, fără nume și memorie a răului suprem. Democrația americană trebuie să se întoarcă urgent la origini, la părinții ei fondatori și la cei de până la momentul în care a început să rătăcească autodistrugător cu pretenția mincinoasă și perfidă a progresului. Iar azi Trump ne apare ca singurul care știe și poate să facă ce trebuie.

*Dacă (dacă!) va fi înlăturat și va continua să lupte în continuare pentru țara sa, atunci președintele Trump va trebui să-și ia familia și să plece urgent în exil. Pentru că un președinte american care a cutezat să se ridice cu atâta claritate și hotărâre împotriva Globalismului satanist, și care promite s-o mai facă și în continuare, nu va putea rămâne nepedepsit într-un fel sau altul. Ei nu l-au asasinat cât a fost președinte pentru că ar fi fost prea periculos atât timp cât poporul american, atât de odios lovit astăzi, păstrează încă vie memoria martirică a lui John Kennedy.

*Pentru sataniștii planetei, Trump închis sau asasinat e deja la fel de periculos ca și cum ar viu și liber.

*Reamintesc că în ultimul său mesaj public, din urmă cu două zile, Trump s-a adresat cu o ultimă frază susținătorilor lui – frază care, nedeslușită, i-a pus pe jar pe sataniști : „Știu că sunteți dezamăgiți, dar vreau să vă spun că incredibila noastră călătorie de-abia începe”.