ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă Hitler și Lenin ar reveni în permisie din iad pe pământ, pentru o zi la București, ar afla că dorințele lor fierbinți de impunere cu forța a homosexualismului și lesbianismului - cât și de legalizare sovietică a „dreptului la avort” - sunt măsuri ale unei „drepte” care se vrea liberală și națională. Numai că, ce să te faci, cei doi bisexuali erau ambii de stânga: unul național-socialist iar altul bolșevic. Adică, de fapt, exact ce este USR-ul, cu înclinații oficiale spre marxism-leninism că spre nazism nu dă bine la CV.

Așa și Lasconi, născută în aceeași zi ca Hitler, fiică de părinți penticostali și mamă de LGBT-istă, useristă reșapată care acum se vrea prezidentă, cu crucifix la gât băgat adânc între sânii trecuți - după cum bine a observat Ion Cristoiu - dar susținătoare „100%” a „căsătoriilor” homosexuale. Această struțo-cămilă redbullizată a noii securități vrea să ne convingă că extrema stângă pe care o reprezintă cu un oarecare abuzament ar reprezenta dreapta rrromânească. Brrr...

Dați-mi voie să cred că până și cuplul de homosexuali sataniști Hitler și Lenin s-ar cruci - în felul lor, invers, desigur - dacă ar vedea o asemenea girafă câmpulungească.

Gigi Becali o zice pe șleau: „USR este un partid satanist... Dar Elena Lasconi spune „Doamne ajută!”. Păi cum te ajută Dumnezeu, daca tu promovezi lucrurile astea - LGBT-ismul? Ba că a zis ca a votat pentru familie, ba că, de fapt, nu este pentru familie...”.

Adevărat. Te uiți la Lasconi și nu știi ce e: o dalmațiancă cu pete negre din belșug sau o maidaneză stropită cu var?

Mai zilele trecute, și ea și celălalte două „amazoane” bine înfipte, chiar și adânc răsucite, în politică, desigur, Turcan și Gorghiu, se revoltau că un înalt ierarh al BOR recomanda păstrarea tainei căsătoriei unei pretinse femei „abuzate psihologic”. Ba chiar Lasconi și-a pus o trepădușă din Slobozia - care se auto-declară expertă proffesionals cu doi f în propriul CV -  să-i facă și-o reclamație pe la milițienii gândirii de la CNCD.

Ne-am întrebat cu această ocazie, pe bună dreptate, ce sau cine le recomandă, dincolo de talentul lor, să facă pe apărătoarele abuzatelor? Căci, din câte vedem din biografiile lor, mai mult sau mai puțin romanțate, ele au fost cele care au abuzat. De funcții, proptele, bărbați etc...

Dacă Lasconi vedem că e ditamai cimpanzoaica, aspiratoare la un Cotroceni sau măcar un Guvern LGBT, putem înțelege că cele două ar fi ceva rândunici, mai mari sau mai mici? În limbaj de specialitate: lastochka. Turcan, ca școleră a defunctei URSS, suntem siguri că înțelege cel mai bine.

Dar să lăsăm specialiștii să vorbească:

Lasconi de la Sculărie

Pe câmpulungană a rezolvat-o rapid Cornel Nistorescu în editorialul său de mai ieri, „Și Lasconi se vrea președinte”:

„Care să  fie liniile mari ale proiectului politic la care (cu tupeu!) Elena Vasilica Lasconi l-a invitat și pe Nicolae Ciucă să îl susțină? Dincolo de lista cu priorități și exemplul  cu „România este casa noastră. Când un hoț îți intră în casă, nu pleci tu din casă, îl scoți pe el afară” ce mai este?

Am parcurs cea mai mare parte dintre știrile existente despre Elena Lasconi ca primar la Câmpulung. Le-am recapitulat și în Cotidianul  („Lasconi și iar Lasconi”) și merită să o faceți și dumneavoastră. Cele mai multe sunt știri supte din deget, cum zic jurnaliștii. Dacă nu apăreau nu păgubea nimeni cu nimic. Că a schimbat yala de la primărie, că a făcut o declarație de dragoste soțului ei, că pe vreme de Covid a cerut măsuri de protecție ca la ATI la intrarea în primărie, că vrea să transforme un teren cu ciulini într-un „centru medico-social” (cine știe dacă s-o fi bătut fundația!), că vrea facturi zero pentru iluminatul public, că și-a corectat numele, că i-a destituit pe șeful poliției locale și pe cel al administrației piețelor, că și-a procurat un aparat cu care i-a controlat pe angajați dacă trag la măsea, că a îmbrăcat primăria orașului în inimioare etc.

Dincolo de abordările frumoase și îngrijite, cam asta este anvergura personajului.

După cum arată lista de interesați de candidaturi la alegerile prezidențiale putem observa un lucru. Crește vertiginos lista de promisiuni exprimate cu limbariță politică în stil talk show și scade vertiginos anvergura intelectuală.

Cît despre cultură și proiecte politice solide, secetă mare!”

Alinuța - Bulinuța lui Coldea

Despre Alina Gorghiu din Tecuci aflăm de la maestrul Ion Cristoiu că e singura politiciană, posibil și în sensul lui Păstorel Teodoreanu, care a reușit performanța să-și dorească să umple cu soțul ei locul lăsat liber de amant, printr-o excursie la închisoare...

Bogdan Olteanu a fost arestat pentru ca Alina Gorghiu să îi facă soțului, Lucian Isar, cadou postul de viceguvernator al BNR”, spunea Ion Cristoiu: 

„Ce-mi place mie la șobolănimea politică e izmeneala de a se da pisică și nu șobolan.
„Dar nu discutăm de nume acum, ci când va fi cazul!”. E vorba, desigur, de numele propus de PNL pentru postul de viceguvernator.
Vasile Blaga declară că nu ni-l spune acum. De parcă ar fi nevoie să ni-l spună el. Păi ce, noi nu ne dăm seama și singuri care va fi alesul PNL?!
Cine altcineva ar putea fi alesul PNL decât Lucian Isar, alesul inimii celei care e copreședinte al PNL, Alina Gorghiu?”, scria Ion Cristoiu pe blogul său.

Ce-i drept, fidelă în felul ei, ulterior a vrut să-și scape amantul printr-o lege cu dedicație:

„Senatul a adoptat, pe 2 aprilie 2020, două proiecte legislative care prevăd că mai multe categorii de deținuți vor putea să își execute pedeapsa la domiciliu, însă aceștia vor fi supravegheați prin intermediul unei brățări electronice. Una din condițiile executării pedepsei la domiciliu prevede că deținutul trebuie să aibă o pedeapsă de cel mult șapte ani. Adică exact pedeapsa primită de fostul iubit, Bogdan Olteanu, pentru șpaga luată de la Vîntu la numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunării. Detalii AICI. Bogdan Olteanu a vrut să divorțeze în urmă cu zece ani pentru amanta sa de atunci, Alina Gorghiu. Detalii AICI.”, a sintetizat Curentul, care arată cum tecuceanca Gorghiu a sărit din pat în pat, pardon!, din „parteneriat generat de colegialitatea de partid” în „parteneriat generat de colegialitatea de partid”, de la Teodor Atanasiu la Mihai Voicu, de la Mihai Voicu la Bogdan Olteanu, pe care l-ar fi și divorțat, apoi de la Bogdan Olteanu la Lucian Isar, aspirând însă asiduu și la Crin Antonescu, după cum relatează sursa citată.

Cu un Crin lăsat la vatră, Alinuța-Bulinuța lui Coldea a țintit și mai sus, scrie Național:

„Iar ”surprinzătoarea” inițiativă pe persoană fizică a unui Klaus Werner Iohannis - de a o numi la Justiție - care, totuși, uite că demonstrează și el că are ”slăbiciunile omenești” inerente unui bărbat ajuns la 64 de ani, a stârnit tot felul de zâmbete răutăcioase…

Mai ales printre cei care o cunosc pe ”Alinuța” de mică… Nefiind cazul, desigur, și a nenumăraților bărbați de stat care au pierdut totul în urma relațiilor mai mult sau mai puțin asumate cu ”Blonda lui Coldea”. Pentru că, deși noua realitate nu doar politică, dar și a sistemului pare a fi cu totul alta, mai sunt și structuri contrainformative care nu pot uita ”planul nebun” al unui Florian Coldea ajuns la apogeul statului ticăloșit de a își asigura spatele ”din absolut toate părțile”.”, dezvoltă Cătălin Tache.

„Ce voce a ajuns Alina Gorghiu!? Cu părul ei îndreptat cu placa sau răsucit în colăcei, marea amoreză a junilor din PNL din perioada Bogdan Olteanu și Mișu Voicu a devenit imaginea reprezentativă și autorizată a PNL, intermediara și cureaua de transmisie de la Cotroceni a președintelui Klaus Iohannis.

Prin ea vin multe dintre sarcinile, indicațiile, reproșurile și ordinele care paralizează liberalii. Ea e omul personajului de teracotă din Dealul Cotrocenilor. Ultima răbufnire morală a cucoanei este de-a dreptul spectaculoasă. Tocmai se întîlnește cu părerea Bîrnei din Deal.”, remarca strălucit Cornel Nistorescu.

„Despre impostură și Alina Gorghiu - Ce se ascunde în spatele unui CV în care a pretins că a făcut simultan un doctorat, deputăție, consiliere la stat și muncă la privat!”, aflați mai multe de la Integritate pe bune.

Raluca. Raluca Țopan

Raluca a fost o secretară bună a lui Theodor Stolojan. A fost atât de bună încât l-a urmat de la Grupul Tofan, unde îl deservea profesional cu abnegație, peste tot unde s-a dus apoi fostul finanțist-valutist-ceaușist devenit, și el, os de liberal. Nici Stolojan nu s-a lăsat mai prejos. El i-a botezat chiar și fiul despre care gurile rele prezente la eveniment spuneau că era bucățică ruptă din naș.

A fost unul dintre „cuplurile politice de aur”, un soi de Băsescu și Udrea, iar colaborarea lor a stârnit numeroase controverse și a fost chiar subiect de bârfă iar jurnalistul Cristian Șuțu se întreba, în 2008, într-un articol postat pe blogul său, dacă nu cumva retragerea lui Stolojan din cursa prezidențială din 2004 din cauza „surmenajului” i se datorează lui Turcan, supranumită „blonda lui Stolo”, amintea Cotidianul:

„Cred, însă, că ar fi interesant de aflat de ce s-a retras Stolojan în 2004 din cursa prezidențială. Ce și mai ales cine l-a adus atunci la surmenaj? Raluca sau Andreea Vass?”, scria acesta.

„Periuța și Pasta Dumneavoastră”

„În 2006, Ludovic Orban a făcut o serie de declarații care au stârnit scandal în partid. Acesta a povestit mai multe "picanterii” care îi aveau în prim plan pe Turcan și Stolojan.

Una dintre acestea, potrivit surselor 9am.ro, se referea la o întâmplare din campania electorală, din mai 2004, înainte ca Stolojan s-o cunune pe consiliera sa cu Valeriu Turcan, viitorul consilier al lui Băsescu.

Raluca era atunci consiliera personală a lui Stolo, candidatul Alianței la președinție. Gurile rele spun că, într-o dimineață, la micul dejun, la Alba, Raluca l-ar fi apostrofat pe liderul PNL, în prezența mai multor liberali din organizație: "Domnule Stolojan, v-ați uitat periuța și pasta de dinți în bagajul meu"... ” amintește PHonline fără să uite că consiliera pe probleme personale sau profesionale, nu e prea clar, a fostului președinte PNL, ajunsă membră a Comisiei de cultură a Parlamentului a vorbit despre TV HD ca despre studioul teritorial de la Hunedoara al TVR...

Dar cel mai bine o descrie pe „țurcana perfecționată la Moscova” tot Cornel Nistorescu:

„Cine a fost ea și ce-a ajuns? (...) Am văzut-o pe Raluca Turcan evoluînd de la condiția de asistentă (secretară) personală a lui Theodor Stolojan la cea de madamă prelucrată după toate tehnicile de beauty, de la buzele gonflate ale starletelor de pe la televiziuni pînă la pomeții întinși și năsucul mititel în vînt, toată accesorizată cu branduri și gata de defilare. Exact ca o dansatoare de cabaret gata de spectacol.”

Cam asta e treaba cu țoapele și abuzatoarele de servicii. Ca să nu uităm.