ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arată excelent sportul de performanță, tocmai admir tenisul feminin, uneia-i sare umărul și o dor gamba și coapsa, fără să se accidenteze, alta șchiopătează, tot fără să se accidenteze – nu vi se pare că ar fi un moment potrivit pentru doza 3?

Ați putea să mă lămuriți și pe mine de ce sunt în halul ăsta de turbați sectanții vacciniști? În vreme ce noi o dăm în sarcasm alternat cu îngrijorări pentru urmările experimentelor medicale și pentru dictatura care se adâncește, ei știu un singur dialect: înjurăturile de bodegă din proximitatea autogării. N-am înțeles de ce li se zgâlțâie în halul ăsta echilibrul interior, că doar sunt vaccinați, ba chiar le-am dăruit cu mărinimie și dozele noastre, plătite și din banii noștri, am trimis mRNA și pe conducte să lupte împotriva Covizilor de prin canalizare, chiar ei o spun, ce să știm face cu ei să-i mai înveselim și să le-mbogățim vocabularul?

Dictatura asta cu tentă de holocaust pare să urmărească nu doar reglajul statistic al populației, ci și selecția pe criterii de inteligență – mă tem că al doilea filtru n-a fost pus intenționat, dar ce mai contează, dacă dă rezultate?

„Revoluții soft” pot exista, nu și „Comunism soft”. – incredibil cât de bine scrie Adrian Pătrușcă, nu aveți nici un motiv să nu-l citiți. Despre asta e vorba, despre comunismul care ni se introduce pe gât sub alt nume, progresismul, și pe-ntuneric, în bezna Covid:

Eternitatea COVID: De ce Pandemia și Vaccinarea nu se vor încheia. Trista poveste a lui Nea Piru de la ATI