ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Visarion Alexa și Valeriu Gheorghiță despre credință, Biserică și viața în pandemie:
 
ÎNTREBAREA NU E DOAR CÂTE A ABUZAT, CI MAI ALES CÂȚI A TRIMIS LA MOARTE
 
Aveți în imagine un crâmpei dintr-o scriere virtuală a părintelui Visarion Alexa, reținut pentru "spovedanie neconformă".
 

Pentru a nu lăsa lucrurile încolțite și neînfrunzite, să ne mai concentrăm puțin pe cazul Visarion Alexa, căci treaba nu e tocmai simplă.

Insist în continuare să constatăm nu că nu sunt foarte grave faptele pentru care este cercetat individul, ci faptul că acestea nu vin de nicăieri, sunt fapte în linia caracterului lax al impostorului în sutană.

Atrăsesem atenția asupra îndemnurilor pe care „părintele” înfierbântat le adresa poporului binecredincios între două exerciții de seductie mântuitoare, pentru a-i determina pe oameni să se supună nu unui experiment, acum știm asta, ci unei proceduri pseudomedicale criminale — faptul că vorbim despre propagandă organizată reiese din formulările-șablon, utilizate de către toți infiltrații din Biserica Ortodoxă (și din alte culte), „armonizarea” Bisericii cu „știința” întru măreția progresului vindecător.

Măreția progresului științific într-adevăr este acolo, dar nu într-un sens pozitiv, ci în același sens în care și alții la vremea lor au pus cărămidă lângă cărămidă și au ridicat niște edificii impresionante, pentru purificarea rasei nobile.

Am recurs la comparația laturii „fierbinți” a subiectului zilei de ieri cu latura sinistră a personajului, din vremea campaniei de exterminare prin injectare, pentru că avem prostul obicei să ne lăsăm furați de culorile tari, când problema cu adevărat gravă e neagră.

Oamenii au fost luați prin surprindere — de unde erau ei obișnuiți cu dictonul „Să faci ce zice popa, nu ce face popa.”, de data asta a fost exact pe dos, așa cum se întâmplă în orice context în care intervine propaganda pe fir. Toate simțurile îmi spun că fețele bisericești importante care au îndemnat lumea să progreseze științific nu s-au vaccinat. Singurii preoți care au suportat consecințele cot la cot cu enoriașii au fost cei lipsiți de vizibilitate, care ei înșiși au fost intoxicați chiar în baza lozincilor infiltraților care semnalau fuziunea Bisericii cu „știința”.

Problema este că, sintetic vorbind, Biserica nu s-a întâlnit cu știința, ci cu o grupare criminală — chiar fuziune nu a fost, dar tangența nu poate fi negată. (Sau atingerea, ca să rămânem în specificul temei de plecare.)

În privința exprimării utilizate de către individul acesta preocupat de intensificarea arderilor de sub patrafir iar nu se pot spune decât lucruri frumoase — să trimiți oamenii la „informații oficiale”, venite de la medici "care au trecut prin ani de școală", numindu-i indirect pe medicii care au exprimat opinii contrare versului oficial „coate-goale” sau „neica nimeni”, este o depășire semnificativă a normei contractuale de propagandă, e deja din partea casei. Adică este contribuția personală la moartea sau măcar la boala pusă cu mâna a celor care au crezut orbește în preotul din fața lor.

Exact această naivitate, această încredere necondiționată a fost exploatată prin intermediul infiltraților și de aceea era atât de importantă atragerea BOR în tabăra vaccinistă.

Partea bună este că Patriarhul a făcut o echilibristică admirabilă sub toată presiunea infernală revărsată asupra lui.

Partea proastă este că nu au fost puțini (raportat la gravitatea faptelor) cei care, chiar din sânul Bisericii, au jucat rolurile atribuite „de sus”. Partea și mai proastă este că au pus și suflet. Le-a plăcut, au sedus cu ușurință și au insultat cu și mai multă ușurință.

Totul pentru a pune umărul cum se cuvine la îndeplinirea normei de vaccinați. Sau de morți.

VIDEO: Vasile Bănescu și Visarion Alexa despre Credința în Vaccinul Salvator la Trinitas TV: